{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
523 visninger | Oprettet:

Bandeopgør igen igen {{forumTopicSubject}}

Endnu et opgør på åben gade mellem utilpassede klaphatte af udenlandsk herkomst der hverken kan skyde eller sigte ordentligt smiley

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11304229/20aarig-draebt-og-fire-saaret-i-muligt-bandeopgoer-i-rungsted/

På trods af de mange skydevåben er kun en dræbt og 4 lettere såret.
Elendigt resultat som sædvanlig og man må bare konstatere at ikke engang det kan de finde ud af smiley

Nu afventer vi blot det obligatoriske fakkeloptog så alt bliver godt igen smiley
Kommentarer på:  Bandeopgør igen igen
 • #1   7. apr Hvis de bare likviderer hinanden, så kan vi ikke blive rigtig kede af det, vel, Cody. smiley

 • #2   7. apr Så sandt så sandt Elena, men for pokker da hvor ville jeg ønske de sigtede lidt bedre smiley

 • #3   7. apr Jeg er ked af der ikke står 5 dræbt.

 • #4   7. apr Det er vi garanteret mange der er Polysl smiley

 • #5   7. apr De bander burde sendes til optræning hos den danske militær elite.

 • #6   7. apr Jeg tror ikke det hjælper Polysl, deres spidskompetence er jo tydeligvis at angribe de sagesløse og ubevæbnede og tydeligvis ikke folk der slår igen smiley


 • #7   7. apr Cody
  Der står i det indsatte link noget som helst om udlændinge?


 • #8   7. apr det står ikke noget direkte, men man kan læse lidt mellem linjerne:
  ....."en anholdelsesaktion i Hundige"

  vi får snart mere at vide, det er stensikkert.


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 204
  #9   7. apr I denne artikel fremgår det, at det er en indvandrer, og sandsynligvis fra bande gruppen LTF.

  https://ekstrabladet.dk/112/birgitte-havnede-midt-i-drabs-panik-han-virker-helt-oppe-at-koere/7587365


 • #10   7. apr #7
  Annella jeg skriver da heller ikke nogen steder at det er udlændinge smiley


 • #11   7. apr Jeg vil vædde en stråhat på at der ikke er en eneste Nielsen, Jensen eller Hansen imellem de anholdte smiley

 • #12   7. apr Cody.

  Odds er simpelthen ikke gode nok, så jeg vil ikke vædde om din stråhat. smiley

  Det er også lige kommet frem i NEWS at det er LTF. smiley


 • #13   7. apr Jeg er sikker på det kan forklares med at de fik taget sutten for tidligt og man så stoppede koranen ind i munden - så de er ved at kvæles af modstridende kulturer. Kommunen har ikke gjort deres arbejde med en rundbordssamtale, terapi, en rejse til caribien for narko handlere.

  Det er sikkert normalt i hjemlandet at man pløkker løs i gaderne og med den kulturelle baggrund med omgang med våben så er det en gåde at de ikke har skudt sig selv i foden - dog er det sket en gang, hvor jeg hylede af grin da jeg læste det på avisen.dk. • #14   7. apr Den rigtigt forklaring er snarere at Danskerne er nogle idioter til at integrere mennesker fra andre kulturer, og sørge for at de har noget meningsfuldt at bruge deres tid på. Oven i det kommer så dem, der synes det er sjovt at sparke til dem, der er længere nede i vores magthierarki.

 • #15   7. apr #14

  profilbillede
 • #16   7. apr Alis

  Hele EU må så være idioter som har samme problem - Nu er det så ikke magthavere som render og sparker til en muslim som beder til sin havenisse.

  faktisk stiller man ikke urimelige krav, lær dansk, kom i praktik, få et arbejde....så svært er det heller ikke. Netto har da mange ansatte fra muslimske lande eller efterkommere, det samme har flere andre supermarkeder - det halter så lidt andre steder, men det er jo deres valg.


 • #17   7. apr Polysl #16

  Ja, hele Europa har samme problem! Problemet er dem, der for deres død ikke kan finde ud af at respektere mennesker fra en anden kultur, og som mener at kun de selv har ret.
  Muslimer diskrimineres på arbejdsmarkedet og har ikke de samme muligheder som danskere.
  Derudover skal de finde sig i at blive mobbet på Nettet.

  Islamofoberne har ikke sparet på krudtet når det gjaldt om at true, mobbe og manipulere alle os andre derhen, hvor de ville have os.

  En af mine venner har et meget udenlandsk klingende navn, fordi han forældre er fra Ungarn. Han har mærket diskriminationen, selvom han hverken er muslim eller araber. Og oven i købet født i Danmark.

  Når så mange muslimer alligevel har klaret sig ret godt, så skyldes det mennesker som venligboerne og alle andre der byder dem velkomne og behandler dem med respekt.


 • #18   7. apr alis

  Nå....?

  Og hvordan vil du forklare alle de No Go zoner som muslimer laver i hele EU? Zoner som etniske ikke tør gå ind i pga. at de bliver tæsket, råbt af, spyttet på, dræbt.

  Ser du andre minoriteter lave det samme hvor en del af befolkningen ikke er velkommen - jeg kan ikke komme på en eneste. Hvem er det som chikanere jøder i Danmark - jøder som ikke har noget som helt med konflikten at gøre. Så hold nu op med at blåstemple muslimer som de rene forfulgte. Hold da op....


 • #19   7. apr Jeg kender noget til de no-go zoner og har ikke hørt andre end dig referere til dem, så jeg ved ikke hvad det er.

  At muslimerne er forfulgte er jeg ikke et øjeblik i tvivl om. Hvordan forventer du at de skal reagere på diskrimination som den, du også selv udsætter dem for. Hvordan ville du selv reagere?


 • #20   7. apr Alis

  Hvis man som du påstår har viden om muslimer, så er det da mystisk du ikke kender til No Go Zoner.

  England har mere end 700 områder som er No Go,

  Men du kunne jo google det og blive klogere, på de selvudråbte områder hvor etniske ikke er velset.

  Jeg vil da håbe at hvis det uvæsen kommer til Danmark at man sparker No Go Zonerne ned til jordhulen.


 • #21   7. apr Polysl.

  Hvad Fanden skal vi gøre med hende Alis?

  Hun sidder indespærret et eller andet sted med en pension, og mener at alle muslimers problem er vores problem.....

  Men vil hun selv have nogle af disse flygtninge i sin lejlighed..... Nej, da, hun vil have du og jeg skal huse dem.... Hun er bindegal, og det har hun været i årevis.....


 • #22   7. apr #19
  //citat
  du også selv udsætter dem for. Hvordan ville du selv reagere?
  //citat slut

  Nu er jeg efter de muslimer som mener at danske lov er en elastik som kan implementeret med det demokratiske system som du gerne vil betegne koranen som. Jeg er imod de muslimer som mener de har ret til at klæde sig som de vil på trods af maskerings loven. Jeg er imod at mad i stor stil er halal og betyder man støtter den arabiske liga som absolut ikke har demokrati på deres dagsorden. Jeg er imod at man ikke kan få en mærkning af havenisse ideologien så forbrugere selv kan vælge til og fra.


 • #23   7. apr Alis #19

  Man kan ikke ensidigt tage parti for en religion der volder store problemer uden også at forholde sig til og kommentere disse problemer smiley
  Det er fair nok at du mener integrationen er elendig og det er du nok ikke ene om, men hvis du dermed mener at det er dårlig integration der driver dem til at begå alvorlige forbrydelser synes jeg du er helt på månen smiley
  Sverige er nordens største indvandrerland og roses konstant for deres evne til at integrere mellemøstlige indvandrere og på trods af en effektiv integration er Sverige øverst på listen hvad angår no-zoner og indvandrer relaterede forbrydelser som mord, røveri og voldtægter smiley
  Vi kan dermed konstatere at integration nok ikke er forklaringen på denne religions voldsmentalitet og jeg afventer nu dit bud på hvad forklaringen så kan være smiley


 • #24   7. apr Cody N som du dog kan skrive den historie og jeg tror altså på at du har ret smiley


 • #25   7. apr Tak Leon, men jeg gengiver blot hvad der allerede er kendt smiley

 • #26   8. apr
  Min søn var konsulent for flygtninge der skulle animeres til at komme ud på arbejdsmarkedet, og jeg vil ikke gå for meget i detaljer, men han kunne ikke holde til den negativitet han rendte ind i, dog kun for en del af dem han skulle hjælpe. De kom fra et bestemt land som ikke skal nævnes. han er nu flyttet til en afdeling med utilpassede unge og der får han respons på sit arbejde. Og der er det mest de forkælede danske børn, men han har fået mange flere i arbejde end i det forrige job.

  Vi har venner i Sverige som overvejer at "flygte" til Danmark fordi de ikke kan holde det ud i Sverige, det er ikke nogle man normalt ville forbinde med racisme, eller uvilje mod andre folkefærd, tværtimod er de meget altfavnende og åbne over for andre mennesker. De fortæller at Malmø faktisk kun er styret af udlændinge, og at de ikke kan gå frit i flere dele af byen uden at blive truet, Og det er ikke kun i byerne det er galt, det spreder sig. Og af den grund mener de at vi faktisk har det mere fredeligt i Danmark med vores udlændinge.


 • #27   9. apr Polysl #20
  ”Hvis man som du påstår har viden om muslimer, så er det da mystisk du ikke kender til No Go Zoner.”

  Min viden om muslimer stammer fra min eksamen i religion samt hvad jeg læser på Nettet –incl. hvad de selv mener. Når jeg skal sætte mig ind i noget, forsøger jeg at være lidt kildekritisk, og hvis jeg skønner at kilden er farvet af en bestemt holdning eller af fordomme, så skal der lidt mere undersøgelse til.
  Jeg fandt flere links og bl.a. dette

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/faktatjek-danske-medier-tegner-skraemmebillede-af-sverige

  og også et af en norsk fremskridtsdame i regeringen, der påstår at de zoner findes.

  https://nyheteridag.se/har-ar-no-go-zonerna-som-sverige-och-norge-brakar-om/

  Det er ikke selvudråbte områder, som du skriver, det er tilsyneladende en betegnelse som højrenationalisterne har fundet på, og hensigten må være at skræmme folk til at tro, at muslimerne overtager magten i landet.

  Markgreven #21
  ”Hun er bindegal, og det har hun været i årevis.....”

  Jeg kan se at Annella og Cody liker. Er her flere, der mener, at hvis man vover at sige højrenationalisterne imod, at så er det tegn på sindssygdom?

  Markgreven – jeg har meget tydeligt markeret at jeg vil være fri for alle dine personangreb. Jeg gider ikke at spilde min tid på typer som dig.

  Polysl #22
  ”Jeg er imod at mad i stor stil er halal og betyder man støtter den arabiske liga som absolut ikke har demokrati på deres dagsorden. Jeg er imod at man ikke kan få en mærkning af havenisse ideologien så forbrugere selv kan vælge til og fra.”

  Det er ikke det, jeg spørger om! Jeg spørger hvordan du ville reagere, hvis du blev udsat for en tilsvarende nedgørende hetz som den, du udsætter muslimerne for? Du har da lov til at være imod hvad du vil, men det har de også! I et demokrati begynder man ikke at bekæmpe hinanden af den grund, man finder ud af at tage de nødvendige hensyn til hinanden, så vi alle sammen kan være her.

  Cody #23
  ” Det er fair nok at du mener integrationen er elendig og det er du nok ikke ene om, men hvis du dermed mener at det er dårlig integration der driver dem til at begå alvorlige forbrydelser synes jeg du er helt på månen”

  Nej, det er jeg ikke, men det er du, hvis du tror at den måde, man behandler mennesker på, den ikke har betydning.

  ” Vi kan dermed konstatere at integration nok ikke er forklaringen på denne religions voldsmentalitet og jeg afventer nu dit bud på hvad forklaringen så kan være”

  Nej, det kan vi ikke konstatere, det er din konklusion og den må stå for egen regning. Islam er ikke en voldelig religion. Den er opstået i Mellemøsten og tog en form, der passede til kulturen der.
  Der var mange religioner i Mellemøsten dengang og mange stridigheder. Muhammed måtte slås for sit liv, og i modsætning til Jesus, så slog han igen. Jesus var præget af hinduismen, som ikke tillader vold, ikke engang i selvforsvar. Muhammed havde en anden tro på at man skal forsvare sin integritet.
  Og det er det, muslimerne gør. De forsvarer deres identitet og vil ikke forvandles til egoistiske kapitalister, der kun tror på pengenes magt. De vil have ret til at tro på de etiske normer, der gælder i deres kultur, og det har de også ret til.

  Hvis man vil forstå dem bedre, så se på hvad der er sket i resten af verden, og alle vegne hvor den hvide race er trængt frem. Amerika var indianernes land – de blev også særdeles voldelige da europæerne flyttede til med deres selvretfærdige tro på penge og magt. Afrika var negrenes land – det er det ikke længere. Australien var aboriginernes land, dem er der ikke mange tilbage af. Indien blev koloniseret af England, som indførte deres egne love og gjorde den oprindelige befolkning til andenrangs borgere. Det var det Gandhi tog kampen op med.
  Rusland og Kina holder stadig ud – sådan da – de må delvis gå på akkord for at overleve.

  Og hvad sker der så for mennesker, der bliver udsat for magt og undertrykkelse? Det er et kæmpe emne helt for sig selv, men der findes masser af litteratur hvor man kan læse og blive klogere.

  Hvis man vil forstå muslimerne, så prøv at snakke med dem, selv, i stedet for at tale hen over hovedet på dem.


 • #28   9. apr Man kan så håbe på at Alis lever længe nok til at blive kvalt i den blindhed, selvgodhed, strudse effekt.

  Sverige lider selv af den blindhed, for man vil ikke adressere problematikken som den er. De siger selv der ikke findes no go zoner, jeg har så ikke læst det som 60 men 27 reale zoner hvor ingen med respekt for deres liv bevæger sig ind i.

  England har over 700 no go zoner som er veldokumenteret.


 • #29   9. apr Polysl

  At komme med en masse påstande og så hævde at andre er blinde, hvis de ikke kan se det, er ikke reelt.

  Da man startede hetzen mod musimer, i 80erne og anført af Glistrup, sagde man det samme. Senere at Fremskridtspartiet og DF havde æren for at problemerne kom frem i lyset.
  Men vi demokratisk indstillede danskere havde ingen problemer med at muslimerne gik anderledes klædt og at de nægtede at spise frikadeller og røde pølser. Det måtte de da selv om! Det eneste vi forlangte var, at de rettede sig efter dansk lovgivning, og det gjorde de.

  Det var højrenationalisterne, der lavede problemer dengang, og resultatet er, at nu er muslimerne også blevet problematiske.


 • #30   9. apr Nu kan man dårligt klandre højrenationalisterne for at jagte jøder, det klare muslimer selv med at tage deres problematik med til EU. Jøderne i Danmark har på intet tidspunkt generet muslimer.

 • #31   9. apr Alis #27

  Hvordan vil du forklare at Sverige som er de bedste til at integrere udlændinge samtidig ligger suverænt i toppen over lande med flest dømte udlændinge for vold, voldtægt og mord ?
  Du kender ikke noget til no-go zoner siger du og det hænger nok sammen med at det politisk korrekte Sverige foretrækker betegnelsen “særligt udsatte områder” der lyder pænere, men er du i tvivl så læs lige denne:

  https://www.document.dk/2017/06/12/ny-laekket-rapport-rikspolisen-antallet-no-go-zoner-sverige-steget-50-paa-to-aar/

  Du skriver:
  “De vil have ret til at tro på de etiske normer, der gælder i deres kultur, og det har de også ret til.”

  Hvis disse etiske normer indbefatter social kontrol, flerkoneri, dødsstraf for homoseksualitet og utroskab (kun fra hustruens vedkommende) - mener du så at de har ret til det ?

  Du skriver:
  “Hvis man vil forstå dem bedre, så se på hvad der er sket i resten af verden, og alle vegne hvor den hvide race er trængt frem.”

  Nu er vi jo så i den modsatte situation her i Europa Alis, for her er det de brune og sorte der trænger sig frem så hvad synes du så vi skal gøre nu ?

  Skal vi gøre ligesom Muhammed ?
  “Muhammed havde en anden tro på at man skal forsvare sin integritet”


 • #32   11. apr Cody #31
  "Hvordan vil du forklare at Sverige som er de bedste til at integrere udlændinge samtidig ligger suverænt i toppen over lande med flest dømte udlændinge for vold, voldtægt og mord ? "

  Det kunne hænge sammen med at Sverige har taget imod flest flygtninge. Dermed har de også påtaget sig større udfordringer.
  Oven i det så vil Sverige ikke samarbejde med højrenationalisterne, og dermed får Sverigesdemokraterne opbakning fra højrenationalister i resten af Europa, som ingen interesse har i at det skulle lykkes Sverige at integrere muslimer som ligeværdige mennesker.
  Endelig skal man være skeptisk over for alt hvad der kommer af negative oplysninger om muslimer. Der bliver smurt tykt på, og hovedparten er fordrejet i forhold til virkeligheden.

  Det er vigtigt at huske på, at nogo-zoner er et udtryk som etniske danskere har fundet på.

  Cody "Hvis disse etiske normer indbefatter social kontrol, flerkoneri, dødsstraf for homoseksualitet og utroskab (kun fra hustruens vedkommende) - mener du så at de har ret til det ? "

  De har da mange andre og positive normer!! Hvorfor kaster du dig lige over de negative. Men dem vil jeg tage en ad gangen ...
  Social kontrol, det har vi rigeligt af i hele den vestlige verden, men det er så indoktrineret at man ikke kan se skoven for bare træer. At tørklædet skulle være udtryk for social kontrol er noget, vi har påduttet dem.
  Angående dødsstraf så er jeg imod enhver form for dødsstraf. Her i Danmark er flere og flere igang med at argumentere for dødsstraf for mennesker, der ikke tjener det private erhvervslivs interesser. En fængelscelle f.eks. koster mange penge, og at hjælpe de mennesker mentalt på benene igen koster lige så mange penge. Skulle vi ikke feje for vores egen dør? Vi skal argumentere imod både dødsstraf og fordomme over for homoseksuelle - og argumentere imod fordomme over for Islam.
  Flerkoneri findes i forskellige kulturer, det må de selv om. Utroskab?? Prøv du at gøre noget ved det i et hvilket som helst land. Forklar mennesker at ægteskab også handler om kammmeratskab og tillid.

  Cody "Nu er vi jo så i den modsatte situation her i Europa Alis, for her er det de brune og sorte der trænger sig frem så hvad synes du så vi skal gøre nu ? "

  Jeg taler om intollerancen over for anderledes tænkende mennesker. Vi kunne ikke lade dem være i fred i deres egne lande, men invaderede og lavede dem om til vores kapitalistiske systemer. Nu får vi dem som flygtninge, og det er vi ikke selv uden skyld i. Først og fremmest skal vi behandle dem ordentligt! Det er mennesker! Men problemet forstærkes af at vi nu også har klimaflygtninge. Den industrialiserede verden har forstyrret hele klodens klima, og det går først og fremmest ud over den tredie verden. Vi har alle sammen et ansvar for at være med til at løse flygtningeproblemerne, i stedet for at skubbe ansvaret over på nabolandene - sådan som Danmark har skubbet ansvaret over på Sverige.

  Cody "Skal vi gøre ligesom Muhammed ?
  “Muhammed havde en anden tro på at man skal forsvare sin integritet” "

  Vær lige opmærksom på, at det er ikke muslimerne, der truer din integritet. Det er højrenationalisterne der er igang med at forvandle et velfærdssamfund til et egoistsamfund.

  Angående sammenstødet af bander i Rungsted, så tyder noget på, at der også var etniske danskere imellem, men der er ingen navne frigivet endnu. Befolkningen her (jeg bor lige nord for Rungsted) er sikkert også i visse tilfælde gode kunder til cocain.


 • #33   11. apr Hvis man koger det ned så er det alle de andre som har skylden Fik så heller ikke svar på hvem der angriber jøder i Danmark- det er ikke kristne - eller nogen fra højre som lægger en hundelort foran moskeen.

 • #34   11. apr Så prøver jeg om igen igen igen igen

  Jeg har før svaret på hvad konflikten er mellem jøder og muslimer. Det er konflikten afledt af jødernes besættelse af palæstina og den måde de behandler muslimerne. Vi fik navnlig i 90erne mange statsløse palæstinensere her til Danmark. Her må de så tåle danskernes fordomme og modvilje imod muslimer, og de ved naturligvis at det er jøderne, der er skyld i at de er her.

  I 2007 iværksatte jøderne større angreb på de palæstinensiske områder, og børn måtte leve med kuglerne fløjtende om ørene og de vidste ikke hvornår en bombe fik hele huset til at styrte sammen. Det internationale samfund greb ikke ind, og de læger der arbejdede i området fortalte at det at blive udsat for den slags kunne præge de børn hele livet.
  Der er mennesker her i Danmark, der har uddannet sig i hvordan man behandler krigstraumer, men som med så meget andet, så får de ikke de nødvendige økonomiske midler. De velbjergede her i landet vil ikke spare på champagnen for at syge mennesker kan få den nødvendige hjælp.

  Hvis du vil hjælpe så hold op med at hidse danskerne op imod muslimer.

  Så kom du lige med en anden standardfordom "Hvis man koger det ned så er det alle de andre som har skylden". Den standardholdning blokerer for at du i en række sager kan vurdere virkeligheden korrekt. De, der påfører andre krigstaumer har ikke noget ansvar for hvad de gør?? Hvad i alverden er det for en holdning?

  Her plejer så at komme det argument at det kan danske jøder da ikke gøre for. Nej, det kan de ikke, og det er helt berettiget at der er vagt ved jødernes tilholdssted i Krystalgade. Det er også vores pligt.
  Men hvad vil du stille op med de muslimer, der har så svære krigstraumer? s.u.


 • #35   11. apr //citat
  Men hvad vil du stille op med de muslimer, der har så svære krigstraumer? s.u.
  //citat slut

  Jeg vil proppe dem i en blender og trykke på knappen. Slut med traumer - slut med at traumer er skyld i at de gør som de gør -

  Masser mennesker siger nej til krig, det være en masse eu borgere, jøder i Israel som pga. deres tro ikke vi deltage i krig. Valget er deres.


 • #36   11. apr Polysl #35
  "Slut med traumer - slut med at traumer er skyld i at de gør som de gør - "

  De neoliberale grupper lider alle af den misforståelse at folk selv kan vælge, hvad de vil føle.
  Det kan man ikke hvis man har været udsat for alvorlige og angstprovokerende oplevelser. Man kan komme over det - mere eller mindre - men det kræver hjælp og omgivelsernes forståelse under processen.
  I nogle tilfælde er det invaliderende resten af livet, men der er også en tendens til at følelserne blegner med tiden.

  Det nytter ikke noget at fortrænge den slags traumer. De virker alligevel. Hvis mennesker har været udsat for at blive angrebet af følelseskolde mennesker, der ville slå dem ihjel, eller det der var værre, så er det dælme ikke sjovt at komme til Danmark og møde holdninger som dem du indledte med "Jeg vil proppe dem i en blender og trykke på knappen". Det ville få det hele til at blusse op igen.

  Overlad følelsesmæssige problemer til dem, der har forstand på det, og som har gjort noget for at forstå dem.


 • #37   12. apr Ak ja hvor er det sørgeligt, at danskerne misforstår muslimerne særligt de fortabte unge indvandrere med knive og våben, der kalder sig et eller andet smart og fører bandekrige.

  Nu må danskerne sgu snart tage sig sammen og droppe alle disse myter om muslimske indvandrere/asylsøgende/flygtninge og deres afkom.


 • #38   12. apr Og hvor er det sørgeligt, at velbjergede danskere har mistet evnen til at forstå noget så rædselsfuldt som at vokse op i krigszoner, og derefter miste både fædreland, familie og statsborgerskab.

 • #39   12. apr #32 Alis

  Du modsiger dig selv Alis
  Du giver dårlig integration skylden for indvandreres kriminalitet og selv om Sverige er super gode til integration forklarer du kriminaliteten derovre med at de har modtaget langt flere indvandrere end os - ergo har det IKKE noget med integration at gøre !

  “Sverige vil ikke samarbejde med højrenationalister så SD får forstærkninger fra andre landes højrenationale fordi det ikke skal lykkes Sverige at integrere flygtninge”

  Jeg håber dæleme at du selv kan se hvor tåbelig din påstand er med tanke på at SD overhovedet ikke har indflydelse på regeringens politik smiley

  “Man skal være kritisk når der skrives negativt om indvandrere fordi der bliver smurt tykt på”

  Påstår du ligefrem at alle de statistikker og døgnrapporter der offentliggøres om indvandrer kriminalitet er usande ?

  No-go zoner er ikke en dansk opfindelse, men en amerikansk der skildrer et område hvor myndigheder kun får adgang hvis de møder talstærkt op smiley
  Hvis du er interesseret vil jeg gerne bombardere dig med eksempler fra Sverige smiley

  Du spørger hvorfor jeg kun fokuserer på det negative i indvandrernes kultur og svaret er enkelt - der findes sku da ikke andet, men det taler du udenom og angriber vores kultur istedet smiley
  Danmark har sku da ikke opfundet begrebet “tørklædetvang” - prøv at se hvad der sker i radikale muslimske miljøer hvis kvinderne smider tørklædet og se lige hvor mange muslimske kvinder der skjuler sig på kvindecentre på flugt fra tvangsægteskab og vold smiley
  Islams syn på homoseksuelle kan du heller ikke tale udenom og ej heller at manden har hånd og halsret over sin kone og børn smiley
  Islam er en intolerant og krigerisk religion der burde forbydes overalt smiley

  Du skriver at vi er intolerante overfor verdens mest intolerante religion og så spørger jeg lige hvorfor det ikke skal gå begge veje - det er trods alt dem der er kommet til os og ikke omvendt smiley

  Du må virkelig gøre en indsats og bryde med den virkelighedsfjerne venstreradikale tankegang der gør alle indvandrere til krigstraumatiserede stakler med beskyttelsesbehov for det har ingen gang på jord mere Alis smiley
  Vi har at gøre med velbjærgede bekvemmeligheds migranter der specifikt kommer hertil for at få livsvarig forsørgelse, med planlagte ferier i hjemlandet smiley
  De ægte flygtninge har sku ikke råd til at rejse den halve jord rundt, nej de stakler sidder i ruinerne og er igang med at rydde op eller også sidder de i en elendig flygtningelejr i nabolandene smiley


Kommentér på:
Bandeopgør igen igen