{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
510 visninger | Oprettet:

Igen held og Løkke {{forumTopicSubject}}

Igen har Løkke en plan han vil igen spare på de ledige og fastholde dem i trældom - det er en stor sag som drejer sig om milliarder.

Alle kurser, og opgraderinger skal droppes, fordi det er for dyrt for kommuner.

Mere gratis arbejde, mere trældom, mere ulønnet hvad som helst

Man vil spare en milliard om året som vil berøre mere end 140.000 ledige.

I løbet af ugen oplevede vi, at regeringen på den ene side vil gøre alt for at tiltrække arbejdskraft fra udlandet, men samtidig vil man på den anden side spare på at opkvalificere vores egne ledige herhjemme.

Og så får man lige den har paradoksale tå skyder -

Det er som at få besked med at grave et dybt hul uden at få værktøjet. Stod det til løkke så skulle folk selv betale for værktøjet.

At Løkke ikke har lært at kommuner stort set kun fokuserer på de lediges muligheder som giver refusion. De er da ligeglade med ledige, de er bare til gene for jobcentre.

Elektrikere vil ikke have kinesiske arbejder, men opgradere ledige, med den plan løkke har så er der ingen som opgraderes som elektrikere for det tager for langt tid og virksomheder råber om arbejdskraft nu.

Så når man læser mellem de ulykkelige linjer så er planen at få en masse gratis arbejdere ud på virksomheder og fastholde dem i et jerngreb.

Ledige får hverken gulerod eller råd, men et spark i skridtet.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Igen held og Løkke
  • #1   8. nov 2018 Polysl ja sidste mand lukker og slukker de mangler gode ideer så de smider om sig med dårlige smiley

  • #3   10. nov 2018 At Løkke ikke har lært at kommuner stort set kun fokuserer på de lediges muligheder som giver refusion. De er da ligeglade med ledige, de er bare til gene for jobcentre. jvf. Poly.

    Hvordan skulle Løkke kunne forstå refusion, når han selv har haft megen rod i regnskaber, og forsøgt meget refunderet!

    Ja, kommuner/Jobcenter ser stort på mange ting, hvis det giver udslag i refusion. Hellere beholde syge på kontanthjælp end give FTP, for på den måde får de 65.000 kr. i refusion pr. stk., hvor de selv står for at lægge ud ved FTP.

    De omtalte sager, hvor håndværkere får fast arbejde, hvilket burde få Jobcenteret til at klappe i deres små hænder, men istedet forsøger at ringe til arbejdsgiver og tilbyde løntilskud, hvilket nok er svært for en arbejdsgiver at sige nej til. Resultatet er at håndværkerne står dårligt, for så skal de stadig søge fast arbejde!

    Jobcenter meler deres egen kage, for jo flere der kommer i reelt arbejde, jo mindre har de at gøre, og det ønsker de ikke! De bruger masser af tid på at trække ting ud, betaler i dyre domme for læge/hospitalserklæringer, eksterne leverandører, skøre kurser m.v.

    Der er noget helt helt galt med vores system, for det koster mere end det gavner.





Kommentér på:
Igen held og Løkke

Annonce