{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
440 visninger | Oprettet:

Midtvejsvalget i USA {{forumTopicSubject}}

Moderaterne genvandt flertallet i repræsentanternes hus og republikanerne udbyggede sit flertal i senatet.
Det er resultatet efter midtvejsvalget og hvor store ændringer vil det så medføre i am. politik ?
Ifølge Berlingske ikke ret meget som i kan læse her:

https://www.berlingske.dk/www.berlingske.dk/nu-kan-demokraterne-saette-gang-i-en-rigsretssag-mod-trump.-men

Faktisk kan resultatet vise sig at være en fordel for Trump hvis og når demokraterne fremover blokerer noget af hans politik.
De manglende politiske resultater vil dermed kunne tørres af på demokraterne hvilket kan styrke Trumps chancer for genvalg.

Hvad tror du ?
Kommentarer på:  Midtvejsvalget i USA
 • #1   7. nov 2018 Jeg tror, det kommer meget an på, hvad der kommer ud af hans mund. Trump er efter min mening en præsident, der har været mest omtalt i mands minde og ikke for noget godt, navnlig udenfor USA.

  Han er ærke amerikansk med STOR magt - præsident eller ej og har en meget speciel måde at føre sig frem på. Jeg synes det er svært at spå om, men jeg tror ikke, han får 4 år mere. Der har allerede været meget BOB BOB ...

  Men vi er alle afhængige, hvad de finder ud af i det store land.


 • #2   7. nov 2018 De manglende politiske resultater vil dermed kunne tørres af på demokraterne hvilket kan styrke Trumps chancer for genvalg.

  Det forudsætter, at han stiller sig til valg igen, hvad flere polit-eksperter tror, bl.a. "Tagesthemen" moderator Ingo Zamperoni; "Valget af Donald Trump var for mange et chok. Men i dag tror jeg, det er meget sandsynligt, at Trump vil blive valgt til endnu en amts-periode". Zamperoni arbejdede i flere år som korrespondent i Amerika.

  Også USA-Exksperten Dr. Josef Braml tror på Trumps genvalg, det samme gør USA-Eksperten Prof. Thomas Jäger.

  Selvom der næppe går en dag,hvor medier ikke griner af Donald Trump eller ryster på hovedet af ham, vil jeg ikke udelukke, at han bliver genvalgt i 2020, skulle han igen kandidere til amtet.

  Eller måske har Trump andre ambitioner og vil opbygge Trump-familien til et politisk brand som Bush's eller Kennedy's, derfor gør han alt for at give sin datter Ivanka en politisk profil sikkert i håbet om, at hun bliver USA's førse kvindelig præsident. I øjeblikket er Ivanka Trump og hendes mand Jared Kushner begge rådgivere for den amerikanske regering.


 • #3   7. nov 2018 Jeg kan sagtens forestille mig at Trump genopstiller, men jeg har svært ved at forestille mig at Ivanka skulle have en chance smiley

 • #4   7. nov 2018 Yes, Cody, jeg havde også svært ved at forestille mig, at Trump skulle have en chance - amerikaner, de kan virkelig overraske smiley

 • #5   8. nov 2018 Ja jeg er glad for at Demokraterne vandt og min mening om Trump er at han er en farlig mand uden filter altså tænker han ikke over det der kommer ud af hans mund og om han er dum kommer vel an på hvad hans IQ måles efter smiley

 • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 8 Følgere: 193 Emner: 413 Svar: 5.840
  #6   8. nov 2018 Leon

  I usa måler man IQ efter skostørrelse smiley


 • #7   8. nov 2018 #3
  Cody

  Jeg kan sagtens forestille mig at Trump genopstiller, men jeg har svært ved at forestille mig at Ivanka skulle have en chance.

  Tjaa Cody mon der var mange, der havde forestillet sig, at Trump havde en chance for at blive USA's præsident?

  I Amerika er alt muligt, og jeg kan uden videre forestille mig, at Ivanka har en chance for at blive USDA's første kvindelige præsident måske ikke i 2020 men i 2024.


Kommentér på:
Midtvejsvalget i USA