{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
582 visninger | Oprettet:

polysl
polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 192 Emner: 427 Svar: 5.940

Obama {{forumTopicSubject}}

Nu har jeg ikke meget forstand på hvad Q%A session er - hvor han på SDU talte med forretningsledere, studerende og fremtrædende personer.

Man kan også få et billede med Obama det koster kun 17.000.-

Nå men Naser Khader mener at uden Obama ingen Trump, og måske han har ret, for han skriver at Obama har gjort USA mindre, dvs. mindre indflydelse og respekt ude i verden.

Den Filippinske præsident kalde Obama for en horeunge, Atom aftale med Iran som på en måde giver Carte Blance til at gøre som de vil i Mellemøsten. Obamacare Middelklassen er blevet fattigere og de fattige mere fattige,
Putin havde heller ingen respekt for Obama - han gjorde også hvad der passede ham.

Det friske pust som man havde håbet på, viste sig at blive en del af det sammenspiste og falder hurtig til patten

Man mener at han har været for svag og vægelsindet og netop banet vejen for Trump som skulle være en stærk leder. Jeg ser ikke Trump som en stærk leder som straks begynder at kalde Nordkoreas leder for den lille raketmand, nu kan jeg godt finde på værre øgenavne da jeg ikke en en del af den politik men Trump burde da som præsident besidde en eller anden form for diplomati i stedet bare at kæfte op uden at tænke sig om.

Men man får det man betaler for.
Kommentarer på:  Obama
 • #1   29. sep 2018 Ifølge en CNN-undersøgelse var amerikanerne overvældende tilfredse med deres præsident i begyndelsen af ​​hans embedsperiode. I februar 2009 sagde 76 procent af de adspurgte, at de var tilfredse med Obamas politiske ledende stil. I september 2010 var det kun 42%. Den første entusiasme dalede ret hurtigt. Nobels fredsprispristager lovede meget, men indløste langt fra det lovede.

  Efter den libyske diktator Muammar al-Gaddafi's fald lykkedes det ikke Barack Obama at stabilisere det arabiske land.

  Guantanamo-fængslet i Cuba er stadig i drift, selv om antallet af fanger blev reduceret. Obama havde allerede lovet Guantanamos lukning i 2008 og blev blandt andet derfor tildelt Nobels fredspris.

  Præsident Obama overtog regeringen i et økonomisk hårdt ramt land og lovede at bekæmpe den økonomiske ubalance i befolkningen, det lykkedes ham ikke.

  Trods gentagne forsøg på at stramme våbenloven, lykkedes det ikke Obama at gennemtrumfe sin magt over for våbenlobbyens magt i USA selv ikke efter massakren den ​​14. december 2012, hvor en 20-årig skød 28 mennesker, herunder 20 børn.

  Obama havde sikkert de bedste intentioner, men meget af hvad han ønskede, kunne han ikke gennemføre, fordi han måtte regere imod flertallet af republikanere i Parlamentet og i senatet.

  Om han var en god præsident, det må amerikanerne afgøre, jeg mener ikke, han var en god præsident, han er et sympatisk menneske, smilende, charmerende og han kunne begejstre amerikanerne, ihvertfald var han en bedre præsident end far og søn Bush.


 • #2   29. sep 2018 USA er et meget stort land med et utal af forskellige nationaliteter, har læst mig til at Reagan var meget afholdt, ikke i begyndelsen, kun en skuespiller, men han voksede med opgaven. Clinton var også meget afholdt til han endte i sin selvforskyldte sex-skandale.
  Hvordan det ender med Trump må guderne vide.... smiley smiley smiley


 • #3   29. sep 2018 Jeg tror, der skal mere end 8 år til at rette op på USA, der må være noget over en præsident, der får lov til at sidde i 2 valgperioder.

Kommentér på:
Obama