{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
535 visninger | Oprettet:

EU's ydre grænser skal beskyttes. {{forumTopicSubject}}

https://www.bt.dk/udland/avis-bevaebnede-patruljer-skal-beskytte-eus-graenser

Jean-Claude Juncker, formand for EU-Kommissionen, vil fra 2020 have at der er 10.000 bevæbnede vagter til at beskytte EU's grænser. Hvilket bliver en bekostelig affære.

Det er alt for sent at gøre noget ved problemet på den måde, som efterhånden er mere end 5 år gammelt. Ikke mindst vil der inden, ifald det bliver godkendt, være en strøm af immigrater som aldrig før set, som vil komme før dén styrke er etableret.

Men selvom styrken hurtigt blev etableret, vil status stadig være det samme. For så snart en båd med immigranter bruger ordet: Asyl, vil de blive taget med og få deres sag behandlet. Hvorefter mange vil forsvinde ud i Europa.

Den eneste fornuftige måde er at genoptage grænsekontrol mellem landene, tvinge immigrant-både tilbage hvor de kom fra, oprette humane lejre hvor man istedet behandler sager, inden personer får adgang til EU.

Man spilder en masse penge, tid og kræfter ved dette. Penge som istedet kunne bruges til at investere i lande så der kom arbejdspladser så folk kunne tjene til føden.

Hvad mener I omkring det hele?


Kommentarer på:  EU's ydre grænser skal beskyttes.
 • #1   13. sep 2018 Selvsamme hr. Juncker krævede for 12 timer siden i sin EU-tale i Strasbourg, at alle grænsekontroller ved EU-s grænser skal ophæves igen.

  Ja tak til mere beskyttelse og mere bevogtning af EU's ydergrænser, men nej tak til bevogtning med våben.


 • #2   13. sep 2018 Juncker er et fjols!

  Man kan ikke beskytte og bevogte noget, uden man har våben til at forsvare sig med. Så er man bare en 'sitting duck' for personer der ikke lader sig standse af noget.


 • #3   13. sep 2018 Så vidt er vi enige i, at Juncker er et fjols, men det går da udmærket for Visegrad-landene og de Baltiske lande med at beskytte deres grænser for flygtninge UDEN våben.

  Der skal IKKE skydes på flygtninge hverken ved EU's ydergrænser eller andre steder.


 • #4   13. sep 2018 De forsøgte sig med at hegn, men blev rent totalt over ende på et tidspunkt.

  Det er ikke flygtninge som kommer i strømme, men immigranter som ikke ret har til at være i Europa.
  Flere af dem har IKKE nogen stopknap i deres forsøg for at komme ind. Hvis vagter ikke er bevæbnede vil det ende med at DE bliver dræbt istedet.
  Vagter er nødt til at kunne forsvare sig i yderste konsekvens.


 • #5   13. sep 2018 Absolut enig cris

  man skal kunne beskytte sig selv,

  Hvad mon der sker i USA hvis grænsevagter ikke har våben? den er vist ikke svær at regne ud.

  Dem vi ser er velfærds turister, som vil gøre alt for at komme ind. Nu behøver man ikke skyde for at dræbe, en lille påmindelse i benet eller foden eller låret skal nok lære dem at vende om.

  Gummi kugler måske? de gør nas.


 • #6   13. sep 2018 Jeg vil bare have en god grænsekontrol altså hvor man ved hvem der er i landet og hvem der ikke er her af de uønsket (de kriminelle - dem der brænder biler af OSV) smiley

 • #7   13. sep 2018 Hvis EU kunne få etableret flygtningelejre i nærområderne, så ville vi være ude over alt det, men det skulle have været sket for flere år siden, jeg synes de har sovet i timen. Med EU, så skulle vi stå stærk, hed det sig, men det synes jeg ikke, vi gør ved denne her problematik, jeg forstår godt Italiens reaktion, at de ikke vil være med mere, og mærkeligt nok, så er der bare ikke nogen, der flygter til Østeuropa smiley

 • #8   14. sep 2018 Jetset griner og nej ingen flygter til Østeuropa smiley

Kommentér på:
EU's ydre grænser skal beskyttes.