{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
409 visninger | Oprettet:

Ingen kontrol med kvaliteten i ældreplejen... {{forumTopicSubject}}

Thyra Frank har næsten været usynlig i sin tid som minister, undtagen til hofballerne, men nu begynder hun at afskaffe regler, der kan være til hjælp for Ældrerådene i kommunerne.

"Men det er meget vigtigt, at »kommunerne ikke sander til i regler«, mener Thyra Frank.

»Ældrerådene er særdeles vigtige i udviklingen af ældreplejen, og jeg synes bestemt, at kommunerne skal blive ved med at inddrage og lytte til deres ældreråd, også hvad angår tilsyn,« siger hun til Politiken."


https://www.b.dk/nationalt/aeldreraad-thyra-frank-svigter-landets-aeldre-borgere

Det er svært at tage den kone alvorligt, men det åbenbart ikke tanken, at en Ældreminister skal være til gunst for de ældre og skabe bedre forhold for dem.
Kommentarer på:  Ingen kontrol med kvaliteten i ældreplejen...
 • #1   21. jul 2018 Jeg må som du sige at Thyra Frank aldrig har ville de ældre noget godt og hun har stået som ældreminister i x-antal år der burde opsættes en skamstøtte et eller andet sted eksempelvis foran Christiansborg så kan alle de andre minister se den smiley

 • #2   22. jul 2018 Da man i sin tid begyndte at høre meget til Thyra Frank var der næsten ikke et øje tørt og rosende ord nok for den omsorg hun viste og i handling skulle have udøvet i ældreplejen.

  Der var stor glæde ikke mindst forventninger da hun blev minister på området.

  Men forventningens glæde blev hurtigt vendt. For som minister har hun INTET gjort, men været helt usynlig.

  For nylig blev hun sat 'stolen for døren', for det kræves af en minister at der arbejdes! Der skal laves forslag, ændringer, forbedringer og hvad man nu kan finde på at bruge tiden til. Ellers ville hun om muligt blive afsat som minister.

  Nu er hun så endelig fremkommet med noget. I bedste L.A. stil!

  Ældreminister Thyra Frank (LA) vil fjerne kravet om, at landets 98 kommuner hvert år skal fastlægge retningslinjer for, hvordan de holder øje med kvaliteten af hjemmepleje og hjemmehjælp.

  Som begrundelse mener T.F. at det er vigtigt at 'kommunerne ikke sander til i regler'!

  Men det er da den vigtigste regel af alle, at kvaliteten i ældreplejen konstant bliver set efter i sømmene. For ellers kan private/eksterne leverandører jo gøre som det passer dem, med katastrofale følger for de ældre.

  Det er set alt for ofte at ældre simpelthen ikke tør klage hvis noget er galt, fordi de er bange for konsekvenserne.

  Men hva' L.A. ønsker jo at privatisere så meget som muligt, at fjerne så meget som muligt af den normale velfærd. Kvaliteten af fx. ældreplejen er dem totalt ligegyldig. smiley
 • #3   22. jul 2018 # 2

  Det er da meget nemmere for regering...og kommuner, når man afskaffer tilsyn- og klageregler, det er nok økonomi i, i min kommune skal de være 80 år, før de får besøg af en, der kan visitere til hjemmehjælp, førhen var det 75 år.

  Og så er da endda svært at få, jeg har en ældre veninde over 80, der er tilknyttet onkologisk afdeling i Herlev, da hun blev bedt om at ta' støvsugeren frem af visitatoren, og hun godt kunne det, blev der nægtet hjemmehjælp, og hun kunne låne/købe en robotstøvsuger.

  Først da Ældre Sagen gik ind i det, fik hun bevilget 25 min til støvsugning.

  Og mht. Thyra Frank fik hun jo specielle tilskud til Plejehjemmet "Lotte" fra Frb. Berg Kommune, og det siges også, at det var kun private beboere med formue.

  Når der ikke er lige vilkår, kan man ikke sammenligne de forskellige plejehjem, men folk er blev narret til at tro, at sådan kunne alle plejehjem snildt køre med dans, portvin og ferier udenlands.

  Det er ikke Liberal Alliance man skal stemme på, hvis man ønsker en værdig alderdom....


Kommentér på:
Ingen kontrol med kvaliteten i ældreplejen...