{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
321 visninger | Oprettet:

Annella
Annella
Online Tilmeldt:
7. nov 2016
Følger: 1 Følgere: 82 Emner: 244 Svar: 1.568

Elever på erhvervsskoler er trætte af politikere {{forumTopicSubject}}

https://www.avisen.dk/elever-paa-erhvervsskoler-er-traette-af-politikere-o_497414.aspx

Unge på erhvervsskolerne har ringe tillid til politikerne og oplever, at samfundet bliver mindre trygt. Hver femte af dem vil stemme blankt og et flertal blåt.

Et stort flertal af elever på danske erhvervsskoler ser skeptisk på fremtiden.

Seks ud af ti unge, der er i gang med at uddanne sig til murer, industritekniker eller en anden faglig uddannelse, føler, at samfundet bliver mere og mere utrygt. Det er især kriminalitet, krige rundt omkring i verden og en voksende ulighed, der bekymrer dem.

De unge har heller ikke fidus til politikerne. Kun tre ud af ti erhvervsskole-elever oplever at blive taget seriøst af politikerne. Kun få tror på, at en personlig snak med en politiker vil føre til noget som helst, skriver UgebrevetA4.Det er de unge vist ikke ene om at have ringe tillid til vores politikere, men de unge kan i fremtiden gøre en forskel ved at overveje, hvem de sætter deres kryds ved ved næste valg.


Et svar til artiklen, som jeg tilslutter mig:

Lars Jensen
Kan vi koge artiklen ned til, at det eneste, som der er i vejen med vores poltiske system, er politikerne?


Jeg kan - og du?
Kommentarer på:  Elever på erhvervsskoler er trætte af politikere
 • #2   14. maj Jeg hæftede mig ved,"stemme blå" det giver jo ingen mening at stemme på den samme regering ???????????

  Men så har vi den delte:

  Hver 5 vil stemme blank eller blåt - hvad vil den anden halvdel?

  Typisk med avisen.dk her skal man fandme være på tæerne for mere manipulerende møg overskrifter og indhold findes ikke andre steder.


 • #3   14. maj Ja hvis jeg var på en erhvervsskole vil jeg stemme rødt og vil aldrig i livet stemme blankt da det vil være det samme som at stemme på dem man ikke bryder sig om politisk

 • Daniel R
  Daniel R Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Svar: 9
  #4   18. maj Jeg er efterhånden træt af, at man skal stemme det ene eller det andet for det kommer aldrig til at gøre en skid forskel andet end at socialister vil have flere skatteindtægter og de andre vil have færre - i hvert fald fra de rige.

  Og jeg er træt af at jeg er medlem af Venstre for nu begynder de jo også med deres EU pis, som vi ikke har en skid gavn af.

  De er alle en stor samling af kommunister, der ikke vil andet end at rage mest mulig til dem selv og noget med karierre rally. De røde er bare traditionelle kommunister, som vil have lige og høj beskatning, og at staten skal være kæmpestor og de prædiker fællesskab for at tilgodese udlændinge og flygtninge.

  De blås version af et liberalt samfund er også bare noget kommunistisk lort, men det er kun for at tilgodese store virksomheder, som kan drage nytte af fælleskabet ved at de lavestlønnedes realløn bliver lavere fordi, det indre marked giver fri konkurrence på arbejdsmarkedet, så alt det der er oparbejdet i Danmark af fagbevægelsen er lige til at lukke op og skide i, når det kun er virksomheder der bliver tilgodeset.

  Hvad skal erhvervet leve af hvis der ikke er nogen der gider arbejde fordi lønnen simpelthen bare er for lav, og der ikke er noget sikkerhedsnet i tilfælde af arbejdsløshed?


 • #5   18. maj Hej Daniel R jeg kan forstå at du syntes det hele er noget lort jeg vil da så sige til dig: smil til verden og den smiler igen

 • Daniel R
  Daniel R Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Svar: 9
  #6   19. maj Det kan jeg ikke, fordi jeg synes ikke det er godt nok bare at gøre som alle andre. Det bliver samfundet ikke forbedret af, og hver gang der skal ske bare det mindste, så snakker de om at det skal finansieres, også selvom det er noget der er under afvikling, og det er jeg fandme træt af at høre på!

 • #8   19. maj #3

  Her et lidt stemme digt fra mig....

  Slemme digt


  Jeg siger hej til et nej

  Det er ikke en kontrafej

  Men en leg for mig

  Man skal ej gøre som mig

  Men alene som dig

  Jeg vil ej tvinge dig

  Til at gøre som mig.

  Uden at stemme

  er du den slemme

  uden ret til at bestemme

  Du vil hellere blive hjemme

  Og lade andre bestemme

  Det er de virkelige slemme

  Som glemmer at stemme


Kommentér på:
Elever på erhvervsskoler er trætte af politikere