{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
351 visninger | Oprettet:

Socialdemokratisk valgflæsk {{forumTopicSubject}}

Mette F. foreslår nu et opgør med vores traditionelle flygtningepolitik hvor flygtninge skal modtages udenfor Europa.
Slut med spontane flygtninge i Danmark, men ja tak til flere kvote-flygtninge og større bidrag til FN.
Forslaget er sjovt nok identisk med det forslag som DF lagde på bordet da Mette overtog efter Thorning.
Hendes kommentar dengang var at det blot var symbolpolitik og ikke havde nogen gang på jord.
Nu har hun tilsyneladende genopfundet den dybe tallerken, men ikke overraskende er de øvrige partier yderst skeptiske til forslaget som de mener er valgflæsk.
Hun nævner intet om hvad man vil gøre ved dem der kommer via andre EU lande og banker på vores dør.
Forslaget bliver fremlagt imorgen.

Min krystalkugle viser en tallerken med uspiselig valgflæsk.
Hvad viser din ?Kommentarer på:  Socialdemokratisk valgflæsk
 • #1   4. feb Jeg tror det er en AND

 • #2   4. feb He he - du har ret

 • #3   4. feb Min tallerken viser også en uspiselig tallerken valgflæsk, og det er ikke kun fordi jeg er vegetar, hun er direkte dum.
  Hvis DF har stillet det samme forslag for et par år siden, så gælder min holdning også dem.

  Det er flygtningene, der skal hjælpes, det er ikke danskerne.

  Umiddelbart efter i 21-søndag viste man nogle flygtninge, der vendte tilbage til en sønderbombet syrisk by, med godt med landminer, så den er farlig at bevæge sig rundt i.

  EU bør lave en samlet plan for hvordan man hjælper flygtningene, og FN bør lave en plan for hvordan man genopbygger både Mellemøsten og Afrika. Det er ikke en uoverskuelig opgave, det er viljen, der mangler.


 • #4   4. feb tjaa på min tallerken ligger der et billede af alis. som integrations minister. med df. som støtte. kan det blive smukkere

 • #5   4. feb #3
  Alis, du må indse at der aldrig bliver fred i muslimske lande uanset hvor mange islamiske fanatikere vesten fjerner.
  Ja der er mange uskyldige, men det vil der jo være uanset hvad vi stiller op.
  Så længe muslimske kvinders højeste ønske er at deres drenge ofrer sig for profeten og bliver martyrer er det sku op ad bakke.
  Problemet er i sin enkelthed at muslimske fraktioner ikke kan leve fredeligt sammen med nogen som helst der ikke deler præcis deres syn på profeten.
  Løsningen er ganske enkelt at evakuere øvrige religioner og isolere de muslimske lande uden indblanding fra vesten udover mad og medicin.
  Koldt og kynisk måske, men ikke desto mindre nødvendigt hvis vi vil undgå at Vesteuropa bliver et nyt Mellemøsten.
  Skruen uden ende er hvad du og alle andre gutmenchen foreslår


 • #6   5. feb Jeg har altid været fortaler for at oprette flygtningelejre i nærområderne. Det er næsten rent win-win.

  Flugtningerne er næsten hjemme når der bliver fred i deres hjemlande og vi kommer ikke til at hænge på dem til tid og evighed.
  Afrikanerne kunne så tjene penge på at drive de flygtningelejre og endnu bedre, befolkningen kunne tjene penge på at levere maden og andre fornødenheder til flygtningene og dermed kunne der komme lidt plus ind på kontoen der.


 • #7   5. feb #3

  Hvem er det der har bombet landsbyerne og smidt minerne?
  DF? EU? FN?

  Ja Eu burde have taget hånd om sagen langt før og her er massive flygtningelejre i nærområderne lige det vi mangler.

  De eneste der kan opbygge Mellemøsten og Afrika er henholdsvis Mellemøstens befolkning og Afrikanerne. Det kan vi ALDRIG gøre og de har lang vej endnu, med deres massive korruptioner der trives i områderne..
  Lige pt er det en uoverskuelig opgave, men skal det lykkes er der kun en vej og det er hårdt arbejde fra befolkningernes side. Ikke at de bedste, stærkeste og mest resurse rige stikker af til udlandet.


 • #8   5. feb #5
  CodyN


  Alis, du må indse at der aldrig bliver fred i muslimske lande uanset hvor mange islamiske fanatikere vesten fjerner.

  Du har fuldkommen ret, jeg tror nemlig ikke, at en eneste kan nævne et eneste muslimsk land, som lever i fred, frihed og fremgang?

  Men det er desværre ikke det eneste problem, eller kan nogen nævne blot er land, hvor den muslimske indvandring IKKE har givet ufred og problemer"?
 • #9   5. feb #8

  De lande hvor DF ikke findes.


 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 9 Svar: 572
  #10   5. feb Jeg tror ikke på et ord af hvad det kvindemenneske siger og lover. Hun står formentlig heller ikke ved hendes forslag denne gang, og man må jo bare konkludere at Mette F er lidt bagud i forhold til andre partier.
  Men man kan kun håbe at det slår igennem, og rent faktisk bliver til noget.


 • #11   5. feb Det skriger til himlen at Mette tror vi kan gå enegang med dette forslag når vi ved at både hun samt V, K, LA m.m., alle har hovedet oppe i røven på Merkel og EU.
  Magen til luftkastel skal man lede længe efter.
  DF's forslag som ikke betød flere kvoteflygtninge var lige så urealiserbart, men forskellen var at DF skider på hvad Merkel og EU mener


 • #12   5. feb De migranter, der kommer til vore grænser, for at søge asyl, er IKKE de, der har mest behov for hjælp og beskyttelse! - Det er dem, der kan skrabe flest penge sammen til rejsen (menneskesmuglerne)
  De, der har størst behov, har ikke råd til at komme her.

  Havde man vedtaget det forslag, dengang DF fremlagde det, havde vi haft mulighed for, at tage os af de, der havde størst behov, ved at tage et pænt antal FN-flygtninge.

  De "økonomiske flygtninge" der er strømmet ind i landet, har drænet vort land for de resurser, der burde komme de fattige til gode!!!!! - De, der ikke har råd til at rejse herop, de der flygter fra krig og kugler!

  Jeg håber virkelig, at S og DF kan gå sammen, og få det vedtaget, inden næste folketingsvalg! - Det kan kun gå for langsomt!


 • #13   5. feb #12
  Det er helt rigtigt og det er det jeg hele tiden har sagt. Det er DEM der skal bygge landet op, for de er de eneste der er i stand til det.


 • #14   5. feb Godtnok hvis S kan få noget DF politig om flygtninge igennem, men det lyder lidt som om mange mener det er bedre med Radikale.

  For mig er det politiken og ikke bogstavet der er vigtig.


 • #15   5. feb Ja jeg vil så nøjes med at forsat stemme på SF og leve i fred og ro med de muslimske venner der bor i min nærhed

 • #16   5. feb Jamen, det har jeg også foreslået og foreslået foreslået i en uendelighed, det er en SUPER ide, dog kan jeg ikke forstå, hvorfor det ikke er et EU projekt, det skal vel gavne hele EU. Nordafrika har masser af plads og de skal tvinges til det, hvis ikke de går frivilligt med til det, det er ret alvorligt

 • #17   5. feb Hvorfor bruge fly brændstof på at fragte spontane flygtninge tilbage til en lejr, kan de gå herop så kan også gå ned.

  Det nye er også at tilkomne samt danskere ikke skal sidde på sofaen men arbejde 37 timer om ugen - jeg spekulere så på hvor man vil skaffe over 100 tusinde job - Mette Frederiksen...slave lejre?


 • #18   6. feb 17/ polyst. hvis du venter på mettes svar på dette forum ? så vil jeg råde dig til at tage et tæppe over dine gamle knogler. hente en stor kande saft. evt en lun gryde flatki. og væbne dig med tålmodighed

 • #19   6. feb #16
  Vi kan ikke tvinge dem, men man kunne måske lave en aftale. Noget for noget.
  Hvis de fortsat vil have en pose penge (Nødhjælp), så skal de finde et stykke land hvor vi kan have en lejr liggende. Som bonus er der en masse arbejde til dem, med at skaffe mad, drikke osv osv.


 • #20   6. feb #16 del 2.

  EU gør ikke noget fordi at...... Det er EU.
  I stedet for at lytte til medlemslandenes ønsker og nødråb, dunker de landene i hovedet i håb om at de retter ind.
  Det har så allerede kostet et stort medlem i processen, men har de lært af det? Slet ikke.
  EU en en enorm stor og langsom mastodont. Hesten når at dø af alderdom i tiden efter der er blevet sadlet og der skal rides.
  Håber virkelig ikke at der bryder brand ud i hovedkvarteret. Inden de finder ud af hvad der sker, nedsætter udvalg, finder på løsninger og presser det ned over ørerne på os, er de sgu’ alle døde i ilden.
  Efter Brexit kan jeg virkelig ike forstå at drikke gør mere for at forhindre at flere smutter.
  Måske det er fordi at der kun er et par store lande tilbage, der ER EU og alle de andre små medlemmer ved de godt at de ikke tør at hoppe ud og stå alene.
  Men det kan i sidste ende risikere at blive EU’s endeligt.


 • #21   6. feb Det Mette Frederiksen foreslå er i konflikt med Flygtningekonventionen, som Danmark som første land i verden underskrev i 1951, og den siger, at ALLE udlændinge der kommer til Danmark, har ret til at søge asyl.

 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 9 Svar: 572
  #22   6. feb Står der noget om at de har ret til at søge asyl i det pågældende land de er "flyttet" til, eller er det blot deres menneskeret at søge asyl, et eller andet givent land?

 • #23   6. feb Når man flygter så skal de søge asyl det første EU land. Ellers er de ikke flygtninge men indvandre.

 • #24   6. feb Alle skal i arbejde siger Mette F.

  God ide at fylde arbejdsmarked op med slaver som skal arbejde 37 timer for en bistand - det er jeg sikker på at fagbevægelsen bliver glad for. Hvis man bare kan finde over 100.000 nytte job for det lyder ikke særligt logisk.

  Så er det jeg griner når LO mener det er en god ide, ja der er jo sikkert en masse som er medlem af LO ik? flygtninge, indvandre, etniske danskere - hold da kæft....

  Nu er det jo sådan at det ikke må være ordinært arbejde som kan varetages af en ansat - så hvor er der lige 100.000 af den slags?

  Man kunne også få en til at tabe blyanten, en til at samle den op, en til at levere den til en som levere den til en som spidser den og levere den tilbage til den som leverede den knækkede blyant osv....så kunne man fylde hele den offentlige sektor ud i nytte jobs. Når der så er kaffe pause så er der ingen til at spidse blyanten.

  og når man har over 100.000 til at løbe rundt med blyanter og holder pause så er der nogen som skal spidse dem imens og så må man ansætte østarbejdere som er ligeglad med pauser.


 • #25   6. feb #24
  Nyttejob som det hedder, når det ellers ikke ville blive udført er meget let at svindle med.
  Har set flere steder hvor kommunen har lavet "projekter" hvor ledige kan komme og lære at gøre rent. Det gør så bare at det er umuligt at få et ordinært arbejde, da der jo altid er 7-8 ledige på "kursus".
  Sådan en udnyttelse at ledige, har jeg aldrig været gode venner med, da det bevises at sådan et arbejde, ville være besat uden.
  Men hvor mange tror at 30-40 ansatte ville arbejde i deres eget svineri, hvis det ikke kunne grejes sådan?


 • #26   6. feb #23
  Det argument er allerede flere gange blevet omstødt af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol - sidst i Januar 2018.


 • #27   6. feb #26
  De er stadig indvandrer, for de flytter ikke hjem igen, når der bliver fred.


 • #28   6. feb Hvor er det svært at være til. Så må vi se alvorligt på, hvad DK kan være tjent med, for vi skal vel ikke sætte hele vores velfærd overstyr pga den massevandring til EU.

  Hvor er jeg bare træt af EU, som intet foretager sig ift de store problemer hele Europa står i, SÅ GØR NOGET NU !!!!


 • #29   6. feb #28
  Selvfølgelig.
  Flygtningene er de eneste der rent faktisk har ret til at være her. Vi andre kan bare pisse af hvis vi ikke kan lide det. Ikke noget at sige til at EU's popularitet er så lav.


 • #30   6. feb Lad mig lige tilføje at det er derfor jeg stemmer nej til ALT hvad der har med EU at gøre. Vi skal ikke længere ind i den organisation end vi er. Nu er vi altid blevet fortalt at vi bare kan melde os ud igen hvis vi vil, men det kan vi se på England, at det er ikke noget man bare lige gør.

 • #31   6. feb Så kan vi så bare vente på, at EU går i opløsning, noget SKAL der ske nu

 • #32   6. feb Det ved du godt ikke sker. Ja EU når ikke at reagere før der sker noget.

 • #33   6. feb Hvad hvis endnu et land melder sig ud, hvad mon der så vil ske med EU ??

 • #34   6. feb Intet. Hvad er der sket siden brexit? Er de blevet mere lydhør? Mere fleksible? Mere samarbejdsvilling?
  Som jeg ser det, kører det som altid. Men måske er det også bare fordi at ingen ved ved hvad der sker bag det lukkede..


 • #35   6. feb Jeg er også bange for, at din sidste tekst er der en del sandhed i

 • #36   6. feb #31
  jetset

  EU går ikke i opløsning tværtimod, disse lande venter på optagelse: Montenegro, Makedonien, Serbien, Albanien, Bosnien-Herzegowina, Kosovo.

  Forhandlingerne med Serbien og Montenegro er begyndt. Forhandlinger med Makedoneien er planlagt til at begynde i år 2018. Og så må vi selvfølgelig ikke glemme Tyrkiet, der vil ind i Unionen (men forhåbentlig aldrig kommer ind).

  Derudover vil Bulgarien indføre Euroen.

  Kroatien forventes fra 2019 at blive medlem i Schengen-aftalen.

  Så nej EU går ikke i opløsning.


 • #37   6. feb Annella, ja jeg tror også på vi bliver mere overrendt af folk fra øst, både af dem udenfor samt indenfor EU.

  Øst bliver rigere og vest fattigere i EU.


 • #38   6. feb I ÅR 2050 bliver Danmark omdøbt til Sandmark

 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 9 Svar: 572
  #39   6. feb Danmark om 20-30 år


 • #40   6. feb Nu har S stjålet et DF program med hensyn til, hvad vi burdegøre ved asyl og indvandrer, så jeg forstår ikke hvordan man kan være tilhænger af samme forslag, bare fordi den fremsat af DF. • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 9 Svar: 572
  #41   6. feb Hvad er der galt i det Ole, hvis man også synes om forslaget, da DF fremsatte det?


 • #42   6. feb Ingen gider lytte til fortiden....de 3 aber herskere på borgen

 • #43   6. feb #39
  Ovenud skræmmende Danmarkskort må man sige.
  Vollsmose skal skifte navn har jeg hørt. Har du et godt bud i den forbindelse Claus ?


 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 9 Svar: 572
  #44   6. feb Måske Allahspose eller Wollafætterstan.

 • #45   6. feb Jeg vidste du havde det i dig

 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 9 Svar: 572
  #46   6. feb Måske Salamskideskurpåtur

 • #47   6. feb I usa har de "Little Tokyo" og "Little Italy"
  Vi kan få "little midleeast"


 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 9 Svar: 572
  #48   6. feb Der er jo Istanhøj her i landet.

 • #49   6. feb #40
  Forslagene er vel ikke ens Ole.
  Hvis jeg husker rigtig omfattede DF forslaget max.1000 kvoteflygtninge, hvorimod Mette ikke har noget loft over sit forslag, men vil lade det afhænge af situationen.
  Jeg må indrømme at jeg ikke har meget tiltro til Mette's sande hensigter med dette forslag, hvorimod jeg ikke er i tvivl om at DF ville sætte handling bag ordene


 • #50   6. feb Jeg trorstadig, at de 5_ 600.000 ikke kan overtage Danmark,

  Men muslimerne fylder op alle steder og det på den kedelige måde.

  Men de fårogså alt omtale, så vi er selv gode til, at hjælpe dem til forsiden. • #51   6. feb #49

  Nej helt ens er de ikke, men endelig ser det udtil, at S har flyttet sig, men jeg tror ikke på DF vil støtte forslaget.

  Der er for meget ævl og pladder i folketinget, det er lige før Morten Østergård ellerUffeElbæk kunne blive statsminister på grund af deres politiske sammenspisthed. • #52   6. feb #50
  Skræmmer det dig ikke at så få kan forvolde så meget skade overalt i verden.
  Husk på at vi snakker om en lille % del af samtlige muslimer, men samtidig dem som alle moderate muslimer ikke tør sætte sig op imod.
  Hvis du skruer tiden tilbage og tænker på de episoder vi har set på tv om angreb på udenlandske ambassader hvor nogle få ekstremister på rekordtid fik hele byen til at gå amok over fornærmelse af profeten eller lign.
  Der findes et kodeks indenfor islam hvor alle, uden undtagelse, støtter op om trosfæller der går forrest. Ingen vover at tvivle el. sætte sp.tegn ved årsagen.
  Deri ligger risikoen fordi denne religiøse fanatisme ikke eksisterer indenfor andre religioner og et skrækeksempel kunne være et overfald med døden til følge på en muslimsk kvinde midt på Nørrebro, eller et par muslimske knægte som dør i politiets varetægt.
  Disse to eksempler ville med garanti afstedkomme en reaktion som ingen muslimvenlige mennesker havde forestillet sig - just saying


 • #53   6. feb #50
  Det gør de ikke i Sverige, da man ikke fortæller om gerningsmænds etnicitet og hvor meget har det hjulpet? Det eneste sådan en censur gør er at den besværliggøre et valg hos befolkningen om de skal stemme på partier der er mere indvandre venlig, eller kritisk.
  Det kan de af gode grunde ikke vide, da de ikke får det at vide og dermed må bygge deres valg på tro og gammel kone sladder. Det sidste har aldrig gragt noget godt med sig (Ligesom muslimsk indvandring). Alle ville være bedre tjent uden.


Kommentér på:
Socialdemokratisk valgflæsk