{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
720 visninger | Oprettet:

Licens over skatten. {{forumTopicSubject}}

Ja hvis ellers jeg har hørt efter i timen er folketinget godt i gang med at lave medieloven om så licensen bliver betalt over skatten og hvis det er rigtigt laver de en så stor til-griner over for alle deres vælgere da jeg syntes at kunne forstå at prisen bliver ret høj i forhold til nu.
Er jeg den eneste der kan se det?
Hilsen fra marsterleon der kom godt ind i det nye år
Kommentarer på:  Licens over skatten.
 • #1   7. jan 2018 Jeg har ikke læst nogen steder at licensen skulle blive dyrere da man jo får fat i de mere end 150.000 som ikke betaler licens.

 • #9   8. jan 2018 Ja men hvordan vil licensen så blive fordelt i et hus med 4 voksen

 • #11   8. jan 2018 Når DR sender så mange genudsendelser så ville det være mere korrekt bare at sende dem sidste års kvittering

  Det her barneby er det det ikke ved at nå 10 år genudsendelse.?.

  Jeg anbefaler alle at afmelde sig på DR.dk - det er ganske nemt man kan bare skrive pga. sin syge moster. Mere skal der ikke til så sparede du en masse penge og undgår at betale for alle de genudsendelser.


 • #13   8. jan 2018 tja hvad valg har de når det betales over skatten?

 • #14   9. jan 2018 Det er en dårlig ide at betale licens over skatten. Fordelen nu er at DR er politisk uafhængig. Det er eneste sted man kan få objektive nyheder. Alle andre kanaler er afhængige af at skaffe reklamekroner, og det påvirker selvsagt programudvalget.

  Betalt over skatten er ganske vist ikke reklamefinancieret endnu, men det bliver det. I første omgang får politikerne bare mere magt over hvad de vil bevilge til DR.

  Jeg hører til dem, der gerne betaler licens for en uafhængig kanal.


 • #15   9. jan 2018 Alis

  I realiteten så kan folk bare udmelde sig og DR kan ikke gøre en pind. De har lister og folk som besøger dem som ikke betaler men man kan bare smække døren i næsen på dem og gi dem en fuck finger.

  Så den eneste mulighed er at alle skal betale over skatten - på nær nogle undtagelser....


 • #16   9. jan 2018 #9

  Her må du være mere præcis...

  er det en husstand - en familie så skal man kun betale en licens...

  Er man flere uafhængig af alle andre lad os sige 4 personer så skal de hver især betale licens.


 • #17   9. jan 2018 Polysl # 15

  Der er mindst lige så mange der har fundet ud af at undgå at betale skat.

  Det, der er vigtigt at overveje, er om vi får korrekte og objektive nyheder! Vi har reklamefinancierede kanaler nok, som tilrettelægger deres programmer efter hvad annoncørerne ønsker.

  Det er DF der har ønsket at trække gulvtæppet væk under DR. Ved at køre det over på finansloven får politikerne bedre kontrol med hvad DR skal sende. DR vil ikke længere være uafhængig af politik.
  Dernæst kan man skære ned i tilskuddet, så vil også DR være nødt til at acceptere reklamer.

  Det er vigtigt at have nogle nyhedskanaler, vi kan stole på. Jeg er dødtræt af altid at skal være på vagt over for hvad jeg får stoppet ned i halsen af manipulationer som jeg også skal bruge energi på at fordøje.

  Jeg vil gerne bevare en alsidig og troværdig kanal, og jeg betaler gerne licens for at få det.


 • #19   9. jan 2018 Det er sikkert noget, de højreorienterede partier kan blive enige om, Esben, og vi andre kan ingenting gøre så længe der er højreorienteret flertal.
  De er ligeglade med hvad befolkningen mener, de varetager kun det private erhvervslivs interesser. For DFs vedkommende også racehad.


 • #21   9. jan 2018 Jeg er også ligeglad med hvem der er højreorienteret eller hvad man kan finde på for jeg ser ikke DR og som sådan rager det mig en høstblomst som mange andre.

  Hvis du godt kan lide at se Barneby og andre engelske serier som genudsendelser på mere end 15 år så for mig gerne. DR er ikke et unikum i at levere nyheder, der er tons af andre - DR sidder ikke med den endegyldige sandhed og gjorde de så ville jeg først blive bekymret.


 • #23   9. jan 2018 Jeg ser ikke Barnaby og kun meget få serier - som der er endnu flere af på de reklamefinancierede kanaler.
  Det, der interesserer mig, er en korrekt og alsidig nyhedsformidling, og på det punkt er DR bedst.
  Man kan også se film og alle mulige andre udsendelser uden reklamer.

  DR lavede en række udsendelser om Danmark med Lars Mikkelsen om kommentator. DF bad om at få fjernet den sidste udsendelse i rækken, som ikke faldt i deres smag. Hvis de får magt til det, så bliver der udøvet censur.

  Spørgsmålet er om det er muligt at bevare en fri og uafhængig kanal?


 • #24   9. jan 2018 I give a Fuck......nedlæg det lort...

 • #25   9. jan 2018 Hvorfor Polysl? Du kan da bare lade være med at se den, og du kan vel ikke have noget imod at vi andre bevarer den i sin nuværende form?

 • #27   9. jan 2018 Min klare fornemmelse er, at færre og færre ser TV, jeg ser selv meget mindre TV i dag, end jeg gjorde for 20 år siden.

  Men jeg gider heller ikke betale alle de 1000 kr for reklamer, jeg er ved at brække mig over reklamer, der bliver flere og flere


 • #31   9. jan 2018 Jeg må indrømme, at jeg i aften lige har en plan, hvad TV angår, jeg skal se noget med sundhed, deadline, koden til kærlighed og kan man spise sig rask

 • #32   9. jan 2018 DR holder den danske kultur vedlige, og de bevarer sammenhold og fællesskab.

  Jeg har grundpakken fra YouSee, og derudover klarer jeg mig med streamingtjenester samt Youtube.
  Under TVet har jeg en stationær mini-computer der bruger TV som skærm. Med den kan jeg surfe på hele Internettet. Med TV-programmer og computer tilsammen har jeg rigelig underholdning til hele dagen.

  Jeg synes man skal tænke sig mere om før man lader DR i sin nuværende form forsvinde, og den vil forsvinde efterhånden hvis den bliver skattebetalt. Den er det bedste værn vi har om den danske kultur og dansk bevidsthed.
  At der så af en eller anden grund ryger et par svenske programmer med i pakken, det overlever vi nok.


 • #33   9. jan 2018 Jeg ser mest porno på nettet, men fordi jeg har et netmedie, skal jeg betale licens. - Ok. jeg gør det med glæde, elsker at se genudsendelsen af morgen tv, hvor de viser, hvordan jeg skal flambere min hummer om aftenen.
  Så er der også X-factor og den store bagedyst.

  Det er en rigtig Public Service kanal, dem der siger andet.... Føj!!!


 • #36   10. jan 2018 FHHH # 35

  Jeg går ud fra at du hentyder til, at jeg taler for en politisk bedre fordelingspolitik. De fattige har også ret til et meningsfyldt liv.

  Angående min egen tilværelse med elektronik, så har jeg levet isoleret i min lejlighed i over 15 år uden kontakt med andre mennesker. Min første prioritering er at redde min forstand og holde humøret oppe. Ud over pension fra det offentlige, så får jeg en udbetaling fra et forsikringsselskab.
  Jeg kan slet ikke se, hvorfor jeg ikke skulle indrette mig så godt som muligt med de forudsætninger, jeg har til rådighed.
  Det er lykkedes for mig at redde min forstand, bl.a. takket være min interesse for elektronik. • #38   10. jan 2018 ja fattige og alle andre har krav på et meningsfyldt liv, det er noget man ikke får foræret.

  Folk som køber et hus har ikke fået noget foræret, folk som køber en hel stue får ikke noget foræret. og man kunne blive ved.

  For at få gang i ens drømme er et arbejde, det hjælper ikke at sidde og kigge hjemme og bare vente til heldet dukker op for det sker ikke. Kun i de drømme nogen drømmer for så at vågne op til den skinbarlige sandhed.

  Vi kan så læse at mange har siddet og drømt i mere end 25 år uden et arbejde - hvordan det så kan lade sig gøre - men jeg håber da at samfundet gør noget ved det og vedkender deres ansvar - men ansvar er ikke kun envejs men tovejs. Lidt elektronisk tankegang....


 • #39   10. jan 2018 Emnet her er licens og skat. Igen prøver man at gøre min person til emnet. Jeg er ikke til debat!

  FHHH # 37 - Det siger da sig selv, at hvis jeg kunne gå uden for en dør, så gjorde jeg det. Ingen mennesker lever frivilligt isoleret og uden kontakt med andre mennesker i mere end 15 år.
  Sigourney Weaver har lavet en film, der ret godt beskriver problemet. Efter en traumatisk oplevelse ender hun hjemme i sin lejlighed, som hun ikke tør at forlade https://en.wikipedia.org/wiki/Copycat_(film) Filmen er god fordi den både beskriver problemet, men samtidig at hun er et ganske normalt menneske ligesom alle andre. Der mangler i den grad oplysning om et problem, der er mere almindeligt end de fleste er klar over.

  Når jeg ser på min situation, som kan lade sig gøre bl.a. fordi jeg ikke mangler penge, og samtidig læser om andre, der er alvorligt i vanskeligheder og som bliver skåret mere og mere i overførselsindkomst, så ved jeg at de menneskers situation er umulig. Jeg har trods alt noget overskud, som jeg kan bruge til at kæmpe for andre også.

  Polysl # 38 - Ind imellem så er du nærmest utrolig. Før du vover at dømme om andre menneskers ansvarsfølelse så se lige på din egen. Du tjener penge på at investere i aktier i våbenindustrien, men du påtager dig ikke noget ansvar for konsekvenserne, alle de flygtninge, der er et resultat af krige rundt omkring i verden. Jeg påtalte det ikke i den tråd for nylig hvor det fremgik, for enhver med lidt forstand i hovedet kunne selv se det.

  Og så den gamle med at folk kan bare finde sig et arbejde. Der er ikke noget arbejde, og mit fag i sundhedssektoren er helt afskaffet. På det private arbejdsmarked ansætter man ikke folk, der er så selvusikre og påvirkelige af stress at de skal efterkontrollere alt hvad de gør mindst 5 gange og måske mere for at sikre sig at man ikke har begået fejl. Så stik lige piben ind og gør en indsats for at ændre et samfund, hvor alt for mange går ned med stress fordi de har for meget at lave, og resten af befolkningen går ned med stress, fordi de ikke har noget at lave. Det er et sygt samfund, der har fået opbygget sådan et mønster og ikke gør noget for at ændre det. Det er også dit ansvar.


 • #41   10. jan 2018 Hvorfor i alverden skal jeg bruge tid på et samfund og regering som selv er i gang med at gøre Danmark til et nyt Danmarkistan.

  I øvrigt har har jeg aftjent min værnepligt og arbejdet siden jeg var 14 år så jeg mener ikke at jeg skylder samfundet noget.

  Jeg arbejder så stadig bare for mig selv

  Jeg giver ikke en krone til alle de tiggere som hvert år laver kampagner og indsamlinger fordi ikke en kæft aner hvor pengene bliver af.

  Så hellere til Inges kattehjem som får 1 gang om året et godt beløb fordi jeg kan se hvad pengene går til.

  Skal vi lige snakke om arbejde så var der for nydelig et firma som flyttede, så deres ansatte skulle køre 25 km og de havde problemer med at få besat stillinger og måtte flytte til KBH for at få ansatte.

  Se det kalder man forkælede borgere som ikke gider flytte sig 25 km - det er sgu for jammerligt.

  Vi kan se når kommuner eller stat flytter kontorer så siger folk op fordi de ikke vil have en for lang rejsetid. Så er det ikke noget at sige til at virksomheder søger udenlands hvor folk ikke er så pivede -

  Vi får en masse flygtninge i arbejde men ikke danskere - det skulle du jo selv tag op og gøre noget ved. Du har tiden til det for jeg har ikke. Jeg har travlt med at skrabe ind til hus og husleje og et tåleligt liv for min dejlige kæreste og mig selv.

  Du skulle hellere gå efter dem som af mærkelige grunde kan gå i mere end 25 år på bistand eller mindre


 • #43   10. jan 2018 FHHH

  Vi har så en slagteri arbejder som med natarbejde får 422.000 årligt så lidt rettigheder er ham bekendt.


 • #45   15. jan 2018 Der er flere, der går ind for at bevare DR i sin nuværende form.

  Citat: "Knud Romer: Vores politikere er ved at begå en historisk fejltagelse med DR. Vågn nu op!" citat slut

  link: https://politiken.dk/debat/klummer/art6290592/Vores-politikere-er-ved-at-beg%C3%A5-en-historisk-fejltagelse-med-DR.-V%C3%A5gn-nu-op?utm_content=buffer3d58d&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

  Jeg abonnerer ikke på Politiken, så jeg kan kun læse den øverste del.

  Derimod abonnerer jeg på Information:

  https://www.information.dk/telegram/2018/01/dr-bruger-hovedparten-oekonomi-paa-programmer

  Hvis vi siger farvel til DR så siger vi farvel til et stykke vigtigt dansk kultur. Men højrefløjen bryder sig ikke om DR, og de ender desværre nok med at få deres vilje. Ekstra tåbeligt i en tid hvor de råber op om at bevare danske værdier.


 • #46   15. jan 2018 Alis

  Nu med de seneste muligheder for et frit pakkevalg så er der i forvejen masser unge mennesker som vælger DR fra.

  Det frie valg skal ikke begrænset af at være tvangsfodret med DR, for så er det ikke frit længere - så må DR tilpasse sig de nye forandringer og ikke omvendt.


 • #51   15. jan 2018 #47

  Nu påtænker DR at lukke en ungdomskanal fordi der er få unge brugere og lade det være en streaming tjeneste...

  Det har så også effekt på de andre DR programmer ifølge en udsendelse tidligere på året.


 • #53   15. jan 2018 Esben

  DR målgruppe i dag er ca 51 år -så det er en gammelfar kanal og det gider de unge ikke.


 • #54   15. jan 2018 Esben kig på #49 og tag lige en mariakiks måske med choko...

 • #58   15. jan 2018 Nu køre det hele ud i vrøvl..tildækker sig og skjulte facader....ja så er vi over i muslimistan..

 • #59   15. jan 2018 Og nu hvor man gemmer sig så har jeg faktisk ændret mit navn til polysl steen larsen...så jeg gemmer mig ikke at bruge mit fornavn.

  Og det står i mit pas, både det danske og det portugisiske...


 • #61   15. jan 2018 fatter hat????

  Skal jeg skanne mit pas her ind ?


 • #63   15. jan 2018 FHHH #49

  De links du sætter ind er fra henholdsvis 210, 212 og 208. DR har forandret sig en del siden da.

  Angående seeres alder, så gider jeg heller ikke at se ungdomsprogrammer. Det er vel ikke brugernes alder der skal afgøre hvad der er kvalitet.

  Jeg bryder mig ikke om den populistiske tendens. Man laver kun de udsendelser, man tjener mest ved. Ved at bevare DR i sin nuværende form, så sikrer man bedre alsidighed.
  Hvad med dem, der kan lide opera? Skal der ikke være noget for dem? Selvom aktion med masser af slagsmål giver flere penge.

  Det virker ekstra påfaldende at netop nu hvor man taler så meget om danske værdier. så vil man afskaffe DR som ikke består af andet! Det er godt for alle, der vil lære dansk, at se DR. Og så får man svensk med i købet.


 • #71   16. jan 2018 #60 - hvem er den lille bande ??, hvem er I ?? og hvem er andre ??

 • #72   16. jan 2018 Jaaaa jeg må sige at jeg ingen bander ser og hvis må det være ude i vores lokale Nordby, men jeg er nu stadigt glad for DR1


 • #73   16. jan 2018 Jeg er også glad for DR1, DR2, DR3 og DRK - men Polysl har ret i, at de unge ikke gider se DR og jeg gider ikke se det, de unge vil se, der er meget ungdom i TV i det hele taget, synes jeg.

 • #76   16. jan 2018 Jeg kunne ellers godt lide at få uddybet 4 banden - hvem de er, for vi kan ikke have bander her på BB som smadre det hele og sælger narko eller køre rundt på motorcykler.

  Jeg har også hørt om rolator banden, men det ser ud til at nogle har piftet deres rolator hjul så de ikke kommer her mere.

  Læste for kort tid siden om en el bølle som sad i sin simulant taxa og kørte rundt helt vildt så dem på plejehjemmet måtte tilkalde politiet så el bøllen kunne blive standset. Han bliver muligvis sigtet for at køre simulant taxa i narko påvirket tilstand.

  Han skal senere op til en ny køreprøve som forgår på himmelbjerget, det bliver i hold 2 og 2 og den som først kommer ned har vundet.


 • #78   16. jan 2018 I #71 - spurgte jeg indtil #60, skrevet af Esben Eg om hvem der var banden, og hvem der var I og hvem der var de andre, men ikke så overraskende, så fik jeg ikke noget svar, men derimod en hel masse pladder om barndomskvarteret.

  Det har ikke meget med trådens emne at gøre, men du er ekspert i at spamme her i Forum, uden hensyntagen og manglende respekt for trådopretterens tråd.

  Men det generer dig ikke det fjerneste - men, hvis du ikke vil udlevere dem du skriver om, så er du jo ikke spor bedre end dem du synes gemmer sig og ikke vil vedstå hvem de er og stå inde for det de skriver.

  Det kunne klæde dig at gå foran med et godt eksempel og så bagefter kan du tillade dig at kritisere andre. • #79   16. jan 2018 #30

  Franskmænd drikker rødvin med danskvand og grunden er ikke at blive beruset men får slukket tørsten.


 • #83   16. jan 2018 Esben

  Har ikke prøvet rødvin og cola og kommer heller ikke til det, men rødvin og danskvand nød jeg i store mængder da jeg var i Frankrig og frivillig plukkede druer, en uddannelses mæssig oplevelse på samme måde i Portugal hvor jeg hjalp til nede i Douro dalen - mest hos 3 bønder jeg kender under mine rejser der igennem 15 år.


 • #88   16. jan 2018 Jeg må med brøde tilstå jeg drikker rødvin, går dog ikke med piger for det vil min kæreste ikke have - dumme kælling - hash prøvede det i 90'erne men kan ikke tåle det.

  rom blev drukket på få timer engang i 80'erne, og ikke siden. og dog....den ægte varer fra Jamaica kan stadig få mine gane til at slørf.....


 • #91   16. jan 2018 Så er det godt jeg ikke betaler licens - og DR kan hyle og skrige som de vil - fingeren mester - fingeren...latterlige antenner hopper ingen på som de gjorde i 70'erne, nu er bæsterne nød til at ringe på og hvem gider lukke op for ubudne gæster?

Kommentér på:
Licens over skatten.