{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
860 visninger | Oprettet:

Licens over skatten. {{forumTopicSubject}}

Ja hvis ellers jeg har hørt efter i timen er folketinget godt i gang med at lave medieloven om så licensen bliver betalt over skatten og hvis det er rigtigt laver de en så stor til-griner over for alle deres vælgere da jeg syntes at kunne forstå at prisen bliver ret høj i forhold til nu.
Er jeg den eneste der kan se det?
Hilsen fra marsterleon der kom godt ind i det nye år smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Licens over skatten.
  • #1   7. jan 2018 Jeg har ikke læst nogen steder at licensen skulle blive dyrere da man jo får fat i de mere end 150.000 som ikke betaler licens.

  • #9   8. jan 2018 Ja men hvordan vil licensen så blive fordelt i et hus med 4 voksen smiley

  • #11   8. jan 2018 Når DR sender så mange genudsendelser så ville det være mere korrekt bare at sende dem sidste års kvittering

    Det her barneby er det det ikke ved at nå 10 år genudsendelse.?.

    Jeg anbefaler alle at afmelde sig på DR.dk - det er ganske nemt man kan bare skrive pga. sin syge moster. Mere skal der ikke til så sparede du en masse penge og undgår at betale for alle de genudsendelser.


  • #13   8. jan 2018 tja hvad valg har de når det betales over skatten?

  • #15   9. jan 2018 Alis

    I realiteten så kan folk bare udmelde sig og DR kan ikke gøre en pind. De har lister og folk som besøger dem som ikke betaler men man kan bare smække døren i næsen på dem og gi dem en fuck finger.

    Så den eneste mulighed er at alle skal betale over skatten - på nær nogle undtagelser....


  • #16   9. jan 2018 #9

    Her må du være mere præcis...

    er det en husstand - en familie så skal man kun betale en licens...

    Er man flere uafhængig af alle andre lad os sige 4 personer så skal de hver især betale licens.


  • #21   9. jan 2018 Jeg er også ligeglad med hvem der er højreorienteret eller hvad man kan finde på for jeg ser ikke DR og som sådan rager det mig en høstblomst som mange andre.

    Hvis du godt kan lide at se Barneby og andre engelske serier som genudsendelser på mere end 15 år så for mig gerne. DR er ikke et unikum i at levere nyheder, der er tons af andre - DR sidder ikke med den endegyldige sandhed og gjorde de så ville jeg først blive bekymret.


  • #24   9. jan 2018 I give a Fuck......nedlæg det lort...

  • #27   9. jan 2018 Min klare fornemmelse er, at færre og færre ser TV, jeg ser selv meget mindre TV i dag, end jeg gjorde for 20 år siden.

    Men jeg gider heller ikke betale alle de 1000 kr for reklamer, jeg er ved at brække mig over reklamer, der bliver flere og flere smiley


  • #31   9. jan 2018 Jeg må indrømme, at jeg i aften lige har en plan, hvad TV angår, jeg skal se noget med sundhed, deadline, koden til kærlighed og kan man spise sig rask smiley smiley

  • #33   9. jan 2018 Jeg ser mest porno på nettet, men fordi jeg har et netmedie, skal jeg betale licens. - Ok. jeg gør det med glæde, elsker at se genudsendelsen af morgen tv, hvor de viser, hvordan jeg skal flambere min hummer om aftenen.
    Så er der også X-factor og den store bagedyst.

    Det er en rigtig Public Service kanal, dem der siger andet.... Føj!!! smiley


  • #38   10. jan 2018 ja fattige og alle andre har krav på et meningsfyldt liv, det er noget man ikke får foræret.

    Folk som køber et hus har ikke fået noget foræret, folk som køber en hel stue får ikke noget foræret. og man kunne blive ved.

    For at få gang i ens drømme er et arbejde, det hjælper ikke at sidde og kigge hjemme og bare vente til heldet dukker op for det sker ikke. Kun i de drømme nogen drømmer for så at vågne op til den skinbarlige sandhed.

    Vi kan så læse at mange har siddet og drømt i mere end 25 år uden et arbejde - hvordan det så kan lade sig gøre - men jeg håber da at samfundet gør noget ved det og vedkender deres ansvar - men ansvar er ikke kun envejs men tovejs. Lidt elektronisk tankegang.... smiley


  • #41   10. jan 2018 Hvorfor i alverden skal jeg bruge tid på et samfund og regering som selv er i gang med at gøre Danmark til et nyt Danmarkistan.

    I øvrigt har har jeg aftjent min værnepligt og arbejdet siden jeg var 14 år så jeg mener ikke at jeg skylder samfundet noget.

    Jeg arbejder så stadig bare for mig selv

    Jeg giver ikke en krone til alle de tiggere som hvert år laver kampagner og indsamlinger fordi ikke en kæft aner hvor pengene bliver af.

    Så hellere til Inges kattehjem som får 1 gang om året et godt beløb fordi jeg kan se hvad pengene går til.

    Skal vi lige snakke om arbejde så var der for nydelig et firma som flyttede, så deres ansatte skulle køre 25 km og de havde problemer med at få besat stillinger og måtte flytte til KBH for at få ansatte.

    Se det kalder man forkælede borgere som ikke gider flytte sig 25 km - det er sgu for jammerligt.

    Vi kan se når kommuner eller stat flytter kontorer så siger folk op fordi de ikke vil have en for lang rejsetid. Så er det ikke noget at sige til at virksomheder søger udenlands hvor folk ikke er så pivede -

    Vi får en masse flygtninge i arbejde men ikke danskere - det skulle du jo selv tag op og gøre noget ved. Du har tiden til det for jeg har ikke. Jeg har travlt med at skrabe ind til hus og husleje og et tåleligt liv for min dejlige kæreste og mig selv.

    Du skulle hellere gå efter dem som af mærkelige grunde kan gå i mere end 25 år på bistand eller mindre


  • #43   10. jan 2018 FHHH

    Vi har så en slagteri arbejder som med natarbejde får 422.000 årligt så lidt rettigheder er ham bekendt.


  • #46   15. jan 2018 Alis

    Nu med de seneste muligheder for et frit pakkevalg så er der i forvejen masser unge mennesker som vælger DR fra.

    Det frie valg skal ikke begrænset af at være tvangsfodret med DR, for så er det ikke frit længere - så må DR tilpasse sig de nye forandringer og ikke omvendt.


  • #51   15. jan 2018 #47

    Nu påtænker DR at lukke en ungdomskanal fordi der er få unge brugere og lade det være en streaming tjeneste...

    Det har så også effekt på de andre DR programmer ifølge en udsendelse tidligere på året.


  • #53   15. jan 2018 Esben

    DR målgruppe i dag er ca 51 år -så det er en gammelfar kanal og det gider de unge ikke.


  • #54   15. jan 2018 Esben kig på #49 og tag lige en mariakiks måske med choko...

  • #58   15. jan 2018 Nu køre det hele ud i vrøvl..tildækker sig og skjulte facader....ja så er vi over i muslimistan..

  • #59   15. jan 2018 Og nu hvor man gemmer sig så har jeg faktisk ændret mit navn til polysl steen larsen...så jeg gemmer mig ikke at bruge mit fornavn.

    Og det står i mit pas, både det danske og det portugisiske...


  • #61   15. jan 2018 fatter hat????

    Skal jeg skanne mit pas her ind ?


  • #71   16. jan 2018 #60 - hvem er den lille bande ??, hvem er I ?? og hvem er andre ??

  • #72   16. jan 2018 Jaaaa jeg må sige at jeg ingen bander ser og hvis må det være ude i vores lokale Nordby, men jeg er nu stadigt glad for DR1 smiley


  • #73   16. jan 2018 Jeg er også glad for DR1, DR2, DR3 og DRK - men Polysl har ret i, at de unge ikke gider se DR og jeg gider ikke se det, de unge vil se, der er meget ungdom i TV i det hele taget, synes jeg.

  • #76   16. jan 2018 Jeg kunne ellers godt lide at få uddybet 4 banden - hvem de er, for vi kan ikke have bander her på BB som smadre det hele og sælger narko eller køre rundt på motorcykler.

    Jeg har også hørt om rolator banden, men det ser ud til at nogle har piftet deres rolator hjul så de ikke kommer her mere.

    Læste for kort tid siden om en el bølle som sad i sin simulant taxa og kørte rundt helt vildt så dem på plejehjemmet måtte tilkalde politiet så el bøllen kunne blive standset. Han bliver muligvis sigtet for at køre simulant taxa i narko påvirket tilstand.

    Han skal senere op til en ny køreprøve som forgår på himmelbjerget, det bliver i hold 2 og 2 og den som først kommer ned har vundet. smiley


  • #78   16. jan 2018 I #71 - spurgte jeg indtil #60, skrevet af Esben Eg om hvem der var banden, og hvem der var I og hvem der var de andre, men ikke så overraskende, så fik jeg ikke noget svar, men derimod en hel masse pladder om barndomskvarteret.

    Det har ikke meget med trådens emne at gøre, men du er ekspert i at spamme her i Forum, uden hensyntagen og manglende respekt for trådopretterens tråd.

    Men det generer dig ikke det fjerneste - men, hvis du ikke vil udlevere dem du skriver om, så er du jo ikke spor bedre end dem du synes gemmer sig og ikke vil vedstå hvem de er og stå inde for det de skriver.

    Det kunne klæde dig at gå foran med et godt eksempel og så bagefter kan du tillade dig at kritisere andre.



  • #79   16. jan 2018 #30

    Franskmænd drikker rødvin med danskvand og grunden er ikke at blive beruset men får slukket tørsten.


  • #83   16. jan 2018 Esben

    Har ikke prøvet rødvin og cola og kommer heller ikke til det, men rødvin og danskvand nød jeg i store mængder da jeg var i Frankrig og frivillig plukkede druer, en uddannelses mæssig oplevelse på samme måde i Portugal hvor jeg hjalp til nede i Douro dalen - mest hos 3 bønder jeg kender under mine rejser der igennem 15 år.


  • #88   16. jan 2018 Jeg må med brøde tilstå jeg drikker rødvin, går dog ikke med piger for det vil min kæreste ikke have - dumme kælling - hash prøvede det i 90'erne men kan ikke tåle det.

    rom blev drukket på få timer engang i 80'erne, og ikke siden. og dog....den ægte varer fra Jamaica kan stadig få mine gane til at slørf.....


  • #91   16. jan 2018 Så er det godt jeg ikke betaler licens - og DR kan hyle og skrige som de vil - fingeren mester - fingeren...latterlige antenner hopper ingen på som de gjorde i 70'erne, nu er bæsterne nød til at ringe på og hvem gider lukke op for ubudne gæster?

Kommentér på:
Licens over skatten.

Annonce