{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
576 visninger | Oprettet:

HM Dansk Røde Kors. {{forumTopicSubject}}

Ja hvordan har i det når i høre om hvordan Dansk Røde Kors er blevet snydt for over 38. millioner kroner + hvor meget ulandsbistand bliver der svindlet væk om året og husker hvordan Venstre manden Søren Pind jo fortalte at i Afrika skulle de fleste led smøres inden ulandsbistanden (var i sikre hænder) jeg må bare spøger om: Hvornår stopper al det svindleri.
Jeg er begyndt at nøjes med at støtte lokalt i Danmark da jeg er meget træt af at skulle høre om hvem der fik de penge jeg har været med til at donere til gode formål (men jeg er også tossegod).
Ja det var vel alt inden jeg tænker i skattefusk i større grad hele Europa er til grinKommentarer på:  HM Dansk Røde Kors.
 • #1   7. nov 2017 Så vidt jeg har læst, er der blevet snydt for over 60 mio. kr røde kors penge, jeg kan kun klappe mig selv på skulderen, at jeg ALDRIG har givet så meget som en krone til den forening. For et år siden gav danskerne 19.4 mio. kr ved Røde Kors indsamlingen, de penge kunne have gjort mere gavn i Danmark end i korrupte afrikanske lande.

 • #2   7. nov 2017 Spild af penge til de neger lande som snyder og bedrager - støt heller de hjemløse i Danmark og køb deres avis og måske en lille skærv ved siden af.

  Man lukker væresteder for de svageste i Danmark fordi det ikke kan løbe rundt imens at foreninger vælter rundt i penge og smider dem på gaden i neger land.

  Man vil hellere kigge udad og ikke indad for hvis man gør som strudsen og stikker snotten ned i jorden så er problemet løst.

  Danskere er gavmilde syntes jeg at bemærke når man viser et gammel billede af en neger unge med stor mave og fluer som vimser rundt i knolden på dem - siddende med et eller andet hvidt bræk ud af munden.

  Man bygger transformatorer stationer og når de er færdige så de lokale kan få strøm så er de over natten fjernet rub og stub og kun beton gulvet er tilbage. Man bygger brønde med elektriske pumper og over natten er hele pumpe værket væk.

  Og så lige fanden selv - vi har gjort en forskel -

  ja da i har lige forsørget en masse kriminelle som lever af at rive jeres godhed ned og sælge det. Dumhed burde faktisk være kriminelt...

  Og så lige den skræmmende.....

  Røde Kors siger for eksempel, at de ikke har betalt en øre til al-Shabaab i år«.

  ok hvad så med de andre år?

  http://politiken.dk/debat/art5474847/Ngoer-spilder-folks-penge


 • #3   7. nov 2017 Så længe det ikke er skatte kroner der misbruges er jeg ikke berørt. • #4   7. nov 2017 Ole S ulandsbistanden kommer vel fra vores skattekroner

 • #5   7. nov 2017 Problemet er vel at pengene ikke når frem, der hvor der er hårdt brug for dem. Hvem der så har snablen fremme undervejs i forløbet står vel uklart.

  Det hører også med i billedet, at Venstre har som mål at spare på ulandshjælpen. Så skal danskerne lige smøres, så de accepterer det. Sådan plejer fremgangsmåden at være.

  Jeg giver heller ikke, for jeg vil ikke hælde penge ned i et sort hul. Engang gjorde jeg - fast en gang om måneden samtidig med at jeg betalte regninger, Det holdt jeg op med, da det gik op for mig at meget få af mine kroner nåede frem, hvor det var meningen.

  Løsningen må være, at det hele organiseres bedre. I dag med Internettet kan pengene sendes til nærmeste bank, således at der er så få led som muligt undervejs. Hvis det ikke bliver gjort, så er det manglende vilje.

  Det burde ikke være muligt for civiliserede mennesker at se på al den nød, der er i verden, og så ikke forlange, at der bliver gjort noget.


 • #6   7. nov 2017 Jeg kan godt se på al elendigheden i neger land og tænke det er sgu ikke vores problem, hvor er landes ansvar<?

  Det er da dejligt bekvemt bare at læne sig tilbage i neger land og vente på at madvognen kommer forbi hytten så man ikke skal gå mere end nødvendigt hvis ikke der lige har været et par sultne banditter på vejen.

  Nu er der gået utallige år og ikke en kæft har gjort noget andet at hælde mælke erstatning og korn af hos befolkningen- jeg nægter at tro der ikke findes en neger med en intelligens på mindre end 50 - som er det stadie hvor man kun trækker vejret. Der må i negerland være nogle som kan - eller vil, eller gider de ikke?

  Så kommer der dumme NGO som viser dem at grave brønde og fjerner den sidste rest af vand i undergrunden - man behøver ikke at være teknisk begavet til at indset hvad det har af konsekvenser.


 • #7   7. nov 2017 Man behøver heller ikke at være overbegavet for at forstå, at ingen mennesker lever med sult, fattigdom, sygdom og nød hvis de har bedre muligheder.

  Problemet med europæeres aktiviteter i Afrika er, at vi har været optaget af vores egne fordele. Afrikanerne ønsker ikke at leve som vi gør ... og det er der mange europæere, der heller ikke gør.

  Her endnu et eksempel på vores pengefikserede egoisme
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/140-danske-navne-og-virksomheder-optraeder-i-laekkede-dokumenter

  Det ville være en god ide at komme igang med at hjælpe afrikanerne på deres egne betingelser!!!
  Ikke på vores.

  Når jeg får fat i materiale om tidligere kulturer rund omkring i verden, der helt eller delvist er gået til grunde, så græmmes jeg. Vi kunne have haft en rigt og varieret verden, I stedet for kapitalistiske systemer med indbyggede finanskriser.
  Afrikanerne levede oprindeligt af naturen, og den havde ikke indbyggede finanskriser.

  Oven i det så nedvurderer vi de kulturer, vi har ødelagt.

  Det er også mit indtryk at ulandshjælpen ryger i forkerte lommer, men det problem må kunne løses. Og det er det problem der skal løses.


 • #8   7. nov 2017 Hvad med de fik fingeren ud af det sorte røvhul og kom i gang med at gøre noget for deres egne - imens de bare sidder og skummer fløden og er skide ligeglad med befolkningen og ydermere hygger sig med at verden rundt om gør noget for deres land.

  Hvis der ikke er undersåtter i et land er der ingen at ubytte eller regere over - så lad dem bare klare det selv.

  Det er som catch 22 - hvis vi gør noget er det galt - hvis vi ikke gør noget er det også galt.

  Jeg gad da heller ikke lave noget som helst hvis der var nogen der betalte mine regninger.

  Men mine regninger bliver ikke betalt så jeg må gøre noget og det samme må de neger lande - teknologien er der, men mon ikke der er en skjult agenda i at en sulten befolkning er nemmere at styre end hvis de var mætte.

  <Jeg tror faktisk at hvis alle stoppede med at køre madvognen hen til hytten så sker der noget.


 • #9   7. nov 2017 Fint Alis

  Så stopper vi alt hjælp og gør ikke noget - så må de aber klare sig selv. Ingen påvirkning fra vesten - fedt....mere af det ...er det bedre Alis?


 • #10   7. nov 2017 Alis C jeg må jo nok sige at dem der måtte smøres på den lange vej igennem Afrika var afrikanske embedsmænd + sjakaler i 100-vis rundt omkring (også kaldt for de små konger) og det gør at dele af ulandsbistanden ikke kommer i de rette hænder og jo de skulle nok tænke noget mere over fremtiden og ikke tænke historisk tilbage til dengang hvor slaveriet og opdeling af Afrika var med til at ødelægge det der dengang var Afrikas fremtid - nej hvis Afrika vil have en fremtid må de slå tage deres korrupte embedsmænd + de små konger - fjerne dem og starte et stort Demokrati - så vil de komme langt.

 • #11   7. nov 2017 Polysl Ja grundvandet er ret vigtigt selv i en verden der er ved at oversvømmes i vand

 • #12   7. nov 2017 Leon

  Jeg vil tro at mønstret i Afrika er det samme som i Mellemøsten - de såkaldte korrupte embedsmænd og små konger sidder der på andres betingelser. De er stråmænd for finansfolk helt andre steder i verden.

  Når jeg er skeptisk over for ulandshjælp, så er det fordi en del af de penge formodentlig også ender i lommen på europæiske eller amerikanske finansfolk. Det er jo alle tiders fidus for dem at få deres regeringer til at bevilje ulandsbistand og så skovle den ned i deres egne lommer.

  Der er nogle årsager til at de penge aldrig når frem hvor der er brug for dem, og det bør organiseres, så det kommer de til.
  Hvem, der har tilstrækkeligt overblik til at gennemføre det, ved jeg ikke lige nu. En eller anden international organisation.

  Det er fuldstændigt horribelt at børn i Afrika må gå på arbejde for at være med til at forsørge familien, i stedet for at gå i skole.


 • #13   7. nov 2017 Det er altid de andres skyld

 • #14   7. nov 2017 Polysl # 9 - "Så stopper vi alt hjælp og gør ikke noget - så må de aber klare sig selv. Ingen påvirkning fra vesten - fedt....mere af det ...er det bedre Alis? "

  Du har en mærkelig evne til at stille regnestykkerne forkert op, så der skal en større udredning til for at forklare dig det.

  Et neoliberalt økonomisk system i verden er ikke den eneste mulighed.
  Vi har ødelagt Afrikas naturlige erhverv, og vi skylder dem at være med at rette op på det, men det skal være på deres egne betingelser. Ikke på vores!


 • #15   7. nov 2017 Alis, hvem har ødelagt Zimbabwe ?


 • #16   7. nov 2017 #10
  Leon • #17   7. nov 2017 Ole S # 15

  Jeg har ikke fulgt specielt med i hvad der skete i Zimbabwe, men jeg har lagt mærke til Afrikas overordnede skæbne, at den vestlige verden har plyndret dem for råstoffer og selv bestemt hvad de ville betale for dem, og derefter solgt de færdigbearbejdede produkter tilbage til Afrika, og igen til en pris, vi selv bestemte.

  Jeg har også lagt mærke til de hvide races konstante gentagne påstand, at vi ikke har noget ansvar for hvad vi gør. • #18   7. nov 2017 Så hvordan organiserer vi noget bistand til at genopbygge Afrika?
  Eller drejer det sig kun om hvordan vi slipper?


 • #19   7. nov 2017 så køre toget....neolilibralstisk sataner - skyd dem nak dem fjern dem - hold da kæft....fyord

 • #20   7. nov 2017 #13
  Ole

  Nej det er ikke andres skyld, som den Cameroonske forfatterinde Léonora Miano meget træffende udtalte: "Vi afrikanere er de eneste, der tror, at udviklingen skal komme udefra ...", kolonialismens undskyldning går i samme retning, og helt sikkert er, at Afrika heller ikke var et paradis før koloniseringen".


 • #21   7. nov 2017 vi skal ikke genopbygge afrika lad de aber selv gør det...hvis de har en forstand som en mursten så burde de vide hvordan..

 • #22   7. nov 2017 #15
  Ole


  Alis, hvem har ødelagt Zimbabwe ?

  Spørgsmålet var godt nok ikke til mig, men svaret er ene og alene Robert Mugabe og ingen andre.


 • #23   7. nov 2017 Alis C Der var engang hvor børn også måtte arbejde jeg var selv godt i gang i min unge dage

 • #24   7. nov 2017 Leon

  Der er forskel på om børn må hjælpe til i hjemmet, og så at de må arbejde i industrien i stedet for at gå i skole. Og endda på usunde betingelser, som ikke ville blive godkendt af arbejdstilsynet hjemme.
  Hvis de ikke gør det, risikerer de at måtte prostituere sig i stedet. Til dem, der mener at det er værre, vil jeg sige - begge dele er uacceptabelt.

  Europæiske firmaer har fuldt ud forstået at udnytte nød og billig arbejdskraft i Afrika. En del af dem med adresse i skattely, så de også snyder de afrikanske lande for skatteindtægten.

  Der er alt for mange, der er interesserede i at bevare den situation fordi de tjener godt på den. Når landene så er så ødelagte at folk flygter, så stiller Europa militær op ved grænserne.


 • #26   7. nov 2017 #7

  Afrikanerne kunne have fortsat med at lave af naturen, hvis det ikke var for den massive overbefolkning. Med 10 unger kan det kun gå galt. Det gør det også for andre dyr, hvor vi så aktivt må holde bestanden nede på et holdbart niveau.
  Men her er det vel også os fra vesten der har snydt alle hjorte og harers resurser for egen vindings skyld?

  #17

  Jeg forklarede det ellers forleden. Robert Mugabe jog alle de hvide farmere på porten og forærede deres gårde og land arealer til sine krigsherrer.
  Nu er landet havnet i den største hungersnød i meget lang tid og Robert Mugabe selv må tage til udlandet, for at få sin behandling, da han også har kørt sygehus systemet i sænk.

  #18
  VI kan ikke opbygge Afrika, det er kun Afrikanerne selv der kan det. Desuden skal vi heller ikke gøre mere der, da du jo selv mener at vi er så onde imod dem.
  Grunden til at det ikke virker er at 1: De får ikke ejerfornemmelser af de ting de bare får foræret. 2: De har ikke nogen infrastruktur, til reparation og vedligeholdelse.
  Et eksempel er det kæmpe brøndprojekt der kørte for mange år siden, med "rent vand til alle".

  Her er en artikel fra Information (8 år gammel):
  https://www.information.dk/udland/2009/03/fejlslagne-vandprojekter-koster-afrika-milliarder

  Fejlslagne vandprojekter koster Afrika milliarder
  Omkring 50.000 vandforsyninger i Afrika er slået fejl, afslører ny rapport. Udover spildte penge har det alvorlige konsekvenser for lokalbefolkningen, fastslår eksperter

  Titusindvis af nye brønde bliver hvert år gravet i Afrika med penge fra internationale donorer. Og det er godt, da alle er afhængige af adgang til drikkevand.

  Men 50.000 af de afrikanske brønde, der allerede eksisterer, er mere eller mindre ubrugelige, fordi de ikke bliver vedligeholdt. Det fastslår en ny rapport fra the International Institute for Environment and Development (IIED) i London. Det har betydet et pengespild på 215-360 millioner dollar (1,2-2 mia. kr.), og det vækker kritik:

  "Det er ikke nok at bygge en brønd, og så bare gå igen. Vandprojekter har brug for vedligeholdelse og for et engageret lokalsamfund. Uden det kan man lige så godt smide pengene direkte ud af vinduet," siger forfatter og researcher til rapporten Jamie Skinner.

  Han er bekymret over nederlagets konsekvenser:

  "Den her fiasko tvinger kvinder og børn til at bære vand over kæmpemæssige områder med alvorlig indflydelse på deres helbred og uddannelse," siger han.

  Især syd for Sahara er problemet til at få øje på. I Ghana trænger 58 procent af drikkevandsforsyningerne til reparation. I det vestlige Niger, hvor der eksisterede 43 såkaldte vandborehuller, er 13 nedlagt, mens resten har flere dage om året, hvor de er ude af funktion.
  Ikke gennemtænkt

  Også projektforsker og ph.d. fra Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) Mikkel Funder fastslår, at vandprojekter i Afrika ikke altid er gennemtænkte. Han forklarer, at det er problematisk, at mange vandteknikere i udviklingslandene kun er uddannede til at se, hvor det rent teknisk ser godt ud at bygge brøndene uden at forholde sig til andre vigtige faktorer:

  "De glemmer ofte at tage de lokale med på råd. De tænker måske ikke over, om brøndene kommer til at ligge imellem to landsbyer, og der derfor let kommer til at opstå konflikter og problemer med, hvem der skal betale for vedligeholdelsen," siger Mikkel Funder, der beskæftiger sig med naturressourcer og vandforvaltning.

  Han peger desuden på, at der flere steder er såkaldt ’økonomisk’ vandknaphed - altså rigeligt med vand, men ikke nok ressourcer til at få det pumpet op eller få brøndene vedligeholdt.

  "Det er vigtigt, at regeringerne i udviklingslandene følger op på de ting, de sætter i gang. Hvis de for eksempel decentraliserer ansvaret for at udvikle og vedligeholde vandforsyningen til lokale kommuner, skal de også afsætte tilsvarende budgetter til det."

  Mikkel Funder understreger, at der kan være alvorlige konsekvenser ved at tage for let på udviklingen af vandforsyningen i Afrika. Ifølge ham er det især børn og kvinder, der rent fysisk bruger megen tid og mange kræfter på at hente vand i blandt andet floder og vandløb.

  "Alt den tid kunne de i stedet bruge til at uddanne sig og dyrke jorden. Manglen på brønde, der fungerer, er med til at forhindre, at det sker," siger forskeren.
  Brønde skaber udvikling

  Han fremhæver ligeledes, at brøndene ikke kun bliver brugt til drikkevand. Med den rette mængde vand kan kvinderne dyrke grøntsager, som de selv kan bruge eller sælge videre på markedet. Mænd bruger desuden brøndene til kvæg:

  "Hele lokaløkonomier er bygget op omkring brønde, og det styrker hele den lokale udvikling. Nogle steder kan det virkelig skade produktionen og udviklingen, hvis brøndene ikke fungerer."

  Leder på Center for Afrika-studier ved Københavns Universitet Stig Jensen er enig. Han pointerer, at konsekvenserne især er alvorlige, fordi over halvdelen af afrikanerne bor på landet og dermed er afhængige af naturressourcer.

  "Det har heftige implikationer på landbrugsproduktionen, og derfor får det betydning for folks mulighed for at overleve," siger Stig Jensen.

  Han mener, at vandkrisen i Afrika let kommer til at bide sig selv i halen:

  "Hvis det først går dårligt for én bonde, og hans marker tørrer ud, så bliver hans overlevelsesstrategi at prøve at finde et andet stykke jord ved at fælde skovarealer. Men det er netop skoven, som det rene vand kommer fra, så det kommer igen til at forværre situationen." Udenrigsministeriet og Danida kender godt til problemer med drift og vedligeholdelse af vandboringer i Afrika. Kurt Mørck Jensen, seniorrådgiver med ansvar for vandressourcer i Udenrigsministeriet, kalder rapporten for et godt wake-up call:

  "Vi bør være mere realistiske og kritiske, når vi ser på, om vores investeringer er bæredygtige nok, og sikre os, at pengene bliver brugt ordentligt i marken. Vi må overvåge og være mere agtpågivne, når vi godkender budgetterne."
  ’For meget er gratis’

  Han understreger dog, at rapporten ikke får Danmark til at yde mere bistand til vedligeholdelse af vandforsyningerne: "Man har allerede fået for meget for gratis. Det betyder, at man ikke får noget ejerskab til det, man modtager, og derfor bliver man ligeglad med vedligeholdelsen. Vi vil gerne betale for, at et slags vedligeholdende system bliver etableret. Men fra dag ét skal det være synligt, at støtten ikke fortsætter for evigt."


 • #27   8. nov 2017 Selvfølgelig skal børnearbejde stoppes så hvad gør man så med 12 børn der ikke arbejder og kun er en udgift for forældre som lever af ingenting?

  jo de sidder bare og venter på at madvognen kommer forbi -

  <>Man får så heller ingen respons på at neger lande selv burde gøre noget, for alt curles udefra.

  Stop med at sende nødhjælp for vi er de onde sataner som vil pådutte vores form for samfund og lad dem klare sig selv. Når de klare sig selv så har vi naturens orden med en genial virus som rydder landet til et acceptabelt niveau og så kan de forsætte med at gøre det nøjagtige som før. Flere børn flere billeder af sult og sådan forsætter det i en uendelighed.

  Om 1000 år sidder de stadig med 2 pinde i forsøg på at lave ild foran stråhytten.

  De vil ikke, de gider ikke, de orker det ikke,

  De har en masse ressourcer men aner ikke hvordan de hentes op eller bearbejdes fordi de jo har smidt alle hvide ud som kunne vise dem det. Først futter man deres gårde af og slår dem ihjel og resten flygter - og bagefter sidder de latterlige negere og ynker sig selv fordi traktoren ikke virker mere og de selv er for dumme til at løse selv basale problemer.


 • #28   8. nov 2017 Første skridt her i Danmark til at stoppe sult, nød og børnearbejde i Afrika:
  Lad være med at stemme DF og andre højreekstremister til magten.


 • #29   8. nov 2017 Afrikanske negere kender ikke noget til klokken, ugedage og datoer, det er totalt umuligt at starte noget op, for med den mentalitet, så kommer ingen langt, de kommer når det passer dem og de er bedøvende lige glade med, hvad aftalen var.

  Lad dem være i fred, det er en helt anden verdensdel med en hel anden mening om, hvordan livet skal leves. De har tørke, krige, dødlige sygedomme og brødføde alle de børn, de får, er der også en mening med, at mange ikke når at blive 5 år.

  Vi skriver 2017 og der er stort set ikke noget, der er forandret i Afrika, trods alt den meget hjælp, økonomisk, mislykkede projekter, tøj, materielle ting, medicin, mad og m.m.m., intet bider på.

  De er naturmennesker, der lever som dyrene i Afrika, de stærkeste overlever.


 • #30   8. nov 2017 Wow

  Vidste slet ikke at DF stod for alt Børn arbejde i Afrika, kan du ikke også give dem skylden for resten af verdens børn arbejde når du er i gang.

  Nu har der været børnearbejde i Afrika langt før noget hed Fremskridt partiet og nu DF. Og langt før Glistrup blev født.

  Wow igen

  En sætning uden at der blev brugt neoliberalister.


 • #31   8. nov 2017 Polysl, der er propaganda her på siden, det står Alis for

 • #32   8. nov 2017 Tråden står for hjælp til den tredje verden og Røde Kors.

  Regeringen med Lars Løkke i spidsten står for at afskaffe hjælp til den tredje verden. Tilhængerne af højreekstremisme for propagandaen imod at hjælpe de mennesker.

  Hvis man vil sikre at hjælpen kommer frem hvor der er brug for den, så er det ikke dem, man skal stemme på.


 • #33   8. nov 2017 Jetset # 29

  "Afrikanske negere kender ikke noget til klokken, ugedage og datoer, det er totalt umuligt at starte noget op, for med den mentalitet, så kommer ingen langt, de kommer når det passer dem og de er bedøvende lige glade med, hvad aftalen var. "

  Det er for sent!! Nu har vi ødelagt deres levevis. Vi skulle have holdt os væk fra starten.
  Europæerne har ikke været i Afrika for at hjælpe dem. De klarede sig udmærket før vi kom. Europæerne har været der for at tjene penge. Der var masser af råstoffer og der var billig arbejdskraft.

  Hvorfor kan Europæerne (som også er indvandrere i USA) ikke lære at lade andre mennesker leve i fred?

  Det kunne vi altså ikke, og nu er der en ny situation. Nu får vi dem som flygtninge. Deres egne kulturer er slået i stykker, og der er ikke længere så mange penge at tjene på dem.

  Danskerne kan jo heller ikke leve med neoliberalismen. Vi bliver stressede og deprimere og angste. Så tjener medicinalvareindustrien en masse på det.

  Hvornår bliver vi selv klogere? Lad de mennesker, der lever af at udnytte andre, passe sig selv. De egner sig ikke til at have magt.


 • #34   8. nov 2017 #31
  nemlig jetset - DF er sikkert glade for al den daglige gratis reklame Alis giver dem.


 • #35   8. nov 2017 De yngler som rotter, så det må være nyere generationer, kom nu udover 1100-tallet - og så begynd at se dig rundt omkring og følg lidt med.

  Jeg er forlængst holdt op med at give noget hjælp til Afrika, det er håbløst, men den dag, de viser interesse, så vil jeg tage det op til revision, men det sker ikke, de er slet ikke kloge nok til at udnytte denne verdensdels ressourcer, for hvad de ikke når den ene dag, når de nok den næste dag, med sådan en primitiv holdning er der ingen, der når langt.

  Udover over de er dovne, så er de virkelige også helt udenfor kærlighed til deres afkom, de er det, som jeg kalder afstumpet.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/beskyldninger-hekseri-rammer-stadig-flere-afrikanske-boern


 • #36   8. nov 2017 Jetset # 35

  "men det sker ikke, de er slet ikke kloge nok til at udnytte denne verdensdels ressourcer, for hvad de ikke når den ene dag, når de nok den næste dag, med sådan en primitiv holdning er der ingen, der når langt. "

  Ikke i din neoliberale verden, nej, men der er andre måder at nå langt og andre livsmål end at se sin bankkonto vokse.
  Vi skulle have hold os væk fra starten, men det gjorde vi ikke, vi stjal deres ressourcer, og nu står vi med en ødelagt verdensdel.


 • #37   8. nov 2017 Annella # 34

  "nemlig jetset - DF er sikkert glade for al den daglige gratis reklame Alis giver dem. "

  Sikkert - i alle tilfælde de af dem, der er lige så egoistiske og selvcentrerede som toppen af partiet.

  Men jeg tror altså på, at der også findes mennesker med ansvarsfølelse for andre, og med en bedre forståelse af hvordan man får den globaliserede verden til at fungere til glæde for flest mulige.
  Skulle jeg tage fejl har jeg i det mindste brugt min tid på noget meningsfuldt.

  Og du farer rundt her på siden og belønner alle med opmuntrende likes, som angriber mig - selv i mine egne tråde.


 • #38   8. nov 2017 Jeg vil gerne se et link på den påstand #36.

 • #39   8. nov 2017 Du kan bare læse # 36 Jetset, der står hvad der skal stå.

 • #40   8. nov 2017 Jeg tager ikke dine ord for gode vare, beklager #39.

 • #41   8. nov 2017 #40
  jetset

  mon der er nogen, der overhovedet gør det?

  oraklet klistrer til BB, men det er vist kun polysl og leon, der ikke har blokeret hende, det siger vist mere om hende end om os andre.


 • #42   8. nov 2017 Nu har se så kalde gode som arbejder for nødhjælp så snydt for 60 mill. for det kan kun gøres internt.

  Som der skrives i linket...

  I lande som Somalia bidrager de internationale nødhjælpsorganisationer til at forlænge borgerkrigen.

  Absolut enig for de levere en masse nødhjælp som krigsherre stjæler så de kan købe våben og ammo - oveni betaler NGO'er beskyttelses penge til Krigsherre for at kunne få lov til at opererer i landet.

  Jeg kan huske for mere end 10 år tilbage at der allerede dengang beregnede at det kun er 1/10 del af en krone der når frem, resten ryger til enten snydere, beskyttelse, eller tyve - så det giver jo ikke mening at forsætte da de jo er med til at holde det hele i gang i konfliktområder.

  Hvis man helt trak sig ud kunne det være spændende hvad der så skete nu når madvognen, bestikkelse, snyd og bedrageri ikke mere er muligt. • #43   8. nov 2017 #32
  De penge vi har brugt og stadig bruger i Afrika for at holde en lille brøkdel i live, kan bruges andre steder hvor de rent faktisk gør en forskel.

  #33
  Selv om at vi slet ikke havde sat vores ben i Afrika ville de stadig ikke få noget ud af deres resurser.
  Som jeg har sagt før, så stammer vores fremskridt fra vores forfædres hårde arbejde og intelligens, som er en nødvendighed for at kunne opfinde og udvikle. Asiatere har højere IQ end os, derfor de er os teknologisk overlegen. Afrikanere ligger en del under os, derfor de ikke har nogen teknisk kunnen. Det har vi intet at gøre med, så du må klage til naturen i stedet.


 • #44   8. nov 2017 Alis C #24 Jeg bliver nød til at sige at vi i Danmark jo ikke kan stoppe de børn der vil prostituere sig (desværre) og Danmark skal jo heller ikke have skylden for Afrikas manglende skatteindtægter grundet skattelys spekulanterne i verden.
  Alis C jeg må selv som SFer sige at du ikke må give DF skylden for Afrikas sulte/nød og børnearbejde det er jo ikke alt der er DFs skyld


 • #45   8. nov 2017 Annella # 41

  "oraklet klistrer til BB, men det er vist kun polysl og leon, der ikke har blokeret hende, det siger vist mere om hende end om os andre. "

  Det tror jeg ikke. Jeg tror det drejer sig om organiseret hetz for at få folk til at blokere mig, som f.eks. din tråd "hvad er en troll?" og så det faktum at både du og et par stykker mere har meget travlt med at belønne alle, der angriber mig med likes.

  Det er ikke noget nyt. Denne gruppe har haft det med at besætte debatfora, og så mobbe alle, der siger jer imod, indtil de forsvinder.

  Når man forsøger at kæmpe imod uretfærdigheder som rascisme og sociale nedskæringer, så stikker man hånden i en hvepserede, for mennesker, der praktiserer den slags hensynsløsheder er hensynsløse og udemokratiske over for andre meninger.


 • #46   8. nov 2017 Forhedehulehelvede #26 godt skrevet og jaaa tankevækkende med eksempelvis talen om de brønde - også om brøndene

 • #47   8. nov 2017 FHHH # 43

  "Asiatere har højere IQ end os, derfor de er os teknologisk overlegen. Afrikanere ligger en del under os, derfor de ikke har nogen teknisk kunnen."


  Hvad er det for intelligensprøver, du taler om, og hvad har de målt?
  Hvem siger at afrikanerne har været interesseret i at udvikle et teknologisk samfund. Måske ville de hellere have haft det, de havde.

  Der skal helt sikkert intelligens til at konstruere en atombombe, men det er utroligt dumt at gøre det. Er manden så intelligent eller dum?

  Angående afrikanernes intelligens, så var en af dem for nylig præsident i USA i 8 år, og gjorde det udmærket. Bedre den de fleste hvide præsidenter. Andre sorte har vist stor intelligens - Martin Luther King, Malcolm X, Nelson Mandela som var præsident i Sydafrika m.fl.

  Det, jeg lægger mest mærke til med mange af de sorte, er at de er bemærkelsesværdigt musikalske. Kan det måles i en intelligensprøve?


 • #48   8. nov 2017 Leon # 44

  Det, jeg protesterer imod er påstanden om at afrikanerne er dumme, og at alle ulykkerne er deres egen skyld. De er ikke dumme, og den vestlige verden har en stor andel i at det er gået galt.

  Børn prostituerer sig, når familien mangler penge. Eller de bliver måske solgt fordi forældrene ikke kan forsørge dem.

  Angående artiklen om brønde, så skriver Information netop, at projektet ikke var ordentligt gennemtænkt. Det skulle være sket i samarbejde med den lokale befolkning, så var det måske lykkedes. Det nytter jo ikke at lave nogle brønde, hvis befolkningen hverken har viden eller økonomi til at holde dem vedlige.


 • #49   8. nov 2017 Jeg hørte i øvrigt i aften at hjælp til Bangladesh bliver sent gennem FN-organisationer. Der findes åbenbart internationale organisationer, der kan sørge for at hjælpen kommer frem til de rette.

 • #50   8. nov 2017 Der er mange i Afrika der ikke er total idioter og vi er ikke super intiligente bare fordi vi bor i vesten.
  Hvilket ses tydeligt ved den form for hjælp der ydes.
  De er dumme og vi er kloge.

  Og Alis ser kun udnyttelse fra vesten, jeg kunne faktisk godt klare den slags udnyttelse, hvis den giver masser af millioner.


 • #51   8. nov 2017 #45
  Tænk på hvordan du selv skriver Alis. Du er ikke selv for fin til at gå efter folk der ikke er enig med dig. Du skriver endda selv lige bagefter at de folk er hensynsløse og udemokratiske, hvis de ikke støtter det samme som dig.


 • #52   8. nov 2017 #47
  Afrikanerne har det de altid har haft, nemlig ikke en skid.
  For at man kan snakke om at man har noget, kræver det som minimum en infrastruktur og det har de ikke i andet end i de største byer, omend i en meget korrupt form.

  Ps. Obama er fra Hawaii hvilket ikke er en del af Afrika.


 • #53   8. nov 2017 #48
  Kalder du det intelligent at få så mange unger at man ikke kan føde dem alle?

  Ikke har viden om en brønd?
  Det er et hul i horden med vand på bunden.
  Har man ikke forstand på det, er man dum.


 • #54   8. nov 2017 Dem som gravede brønden har glemt at vise dem en spand med et reb der er lang nok til at nå ned til vandet eller lave en trisse som man allerede brugte for mere end 4000 år siden.


 • #55   8. nov 2017 Afrikanske negere er dumme, de kan ikke læse, skrive, regne, de er primitive, de tror på hekserier, faktisk ret grusomt og er ikke længere end til lerhytterne vi skriver 2017.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/beskyldninger-hekseri-rammer-stadig-flere-afrikanske-boern


 • #56   9. nov 2017 FHHH # 51

  "Du skriver endda selv lige bagefter at de folk er hensynsløse og udemokratiske, hvis de ikke støtter det samme som dig. "


  Så du mener ikke at rascisme og sociale nedskæringer er hensynsløse?
  Begge dele medfører meget store problemer og sociale smerter hos dem, det går ud over. Det opfatter jeg som hensynsløst!

  Ikke som du fik det formuleret, at det skulle være hensynsløst ikke at være enig med mig.


 • #57   9. nov 2017 "Ps. Obama er fra Hawaii hvilket ikke er en del af Afrika."

  Hans far var fra Afrika, og han har familie i Afrika.


 • #58   9. nov 2017 Nu har man ikke lerhytter på Hawai men skoler og infrastruktur, et vestlig samfund som i den grad har været en fordel for Obama - jeg ser faktisk op til Obama og syntes han var en god præsident til forskel for den flødebolle de har nu.

  Så hvis man i Afrika starter med at få styr på infrastrukturen, uddannelse, udnytter deres mineral forekomster - men det kræver også en regering som er stærk og ikke er en samling bedragere som skider på deres egen befolkning.

  Somalia er det nye talebanistan hvor Al Shabab har overtaget hele den sydlige del.

  Man kidnapper og hjernevasker børn helt fra 5 år og op - og det er ikke noget vesten har opfundet det har de klaret meget godt selv. Det er et virvar af kultur, magt, ressourcer, våben og stadig sidder de med 2 pinde og prøver at lave ild fordi de ikke ved at tændstikken er opfundet siden 1600 tallet.

  Imamer tror stadig at jorden er flad som man kan se på Youtube, vi mangler så lige at høre at månen er lavet af ost.


 • #59   9. nov 2017 #56
  Men sociale stramninger er nødvendige, især når vi får større og større udgifter til bla. flygtninge, som vi stadig får flere og flere af. Selv om at vi trykker vores penge selv (Hvilket vi ikke engang gør mere), kan vi ikke bare trykke løs, vi kan stadig kun bruge pengene en gang.
  For et år siden fortalte Claus Hjort Frederiksen af vores udgifter til flygtninge var steget fra 4 mia i 2013, til 11 mia i 2016. Det er næsten en tredobling på tre år.
  https://www.information.dk/telegram/2016/01/hjort-danmark-bruger-aar-11-milliarder-paa-flygtninge
  Nu behøver man ikke at være økonomisk uddannet, for at udregne at det er en uholdbar udvikling, så selvfølgelig bliver vi nødt til at finde de penge et sted. Det betyder nedskæringer og de er altid upopulære hvor end de kommer, men derfor behøver du ikke at dæmonisere folk ved at kalde dem racistiske og udemokratiske.


 • #60   9. nov 2017 #57
  Ja og hand bedstefar var måske fra Thy. Derfor er Obama stadig fra Hawaii, hvilket er en del af Amerika, da kravene for at blive præsident er følgende:
  1. Du skal være født indenfor landets grænser.
  2. De sidste 14 år skal man være bosiddende i Usa.
  3. Man skal være fyldt 35 år.

  Lige netop det med at være født i Usa er noget Arnold Schwarzenegger har kæmpet meget for at få fjernet, da han som født i Østrig, aldrig kan blive Amerikansk præsident, hvilket han rigtig gerne vil.

  Desuden viser dette billede at hans mor, verdens mest blege neger, på nær Michael Jackson.
  Hvor vil jeg hen med det? Bare at Obama måske har arvet lidt af sin mor på den konto.


 • #61   9. nov 2017 #55
  Det er vores skyld. Jeg ved ikke hvordan og hvorfor, men det er vores skyld.


 • #62   9. nov 2017 #58
  Er det ostepops, tager jeg afsted med næste raket.

  Ja Obama var en fantastisk præsident. Han var en 100% sand statsmand, diplomatisk i sine udmeldinger, havde humor/empati og virkede som en helt nede på jorden gut.
  Som den første sorte præsident, er han en Amerika virkelig kan være stolt af og jeg er glad for at høre at han kommer tilbage til politik.


 • #63   9. nov 2017 Ja det er godt nok dumt, at man føler sig så klog. • #64   9. nov 2017 men derfor behøver du ikke at dæmonisere folk ved at kalde dem racistiske og udemokratiske. Jr. FHHH.

  Det er ikke første gang men det har hun kaldt os i flere år og vi finder os i det. Det er en grov beskyldning.

  Obama fik også lov til at sidde i 2 perioder og rigtig han har været en af de bedste, jeg synes nu også godt om Bill, han fik også lov til at sidde i 2 perioder.

  Obama's far + familie stammer fra Kenya.

  Men det gør ikke Afrika mere primitiv. Jeg så et indslag i går om omskæring af små piger med barberblad uden bedøvelse, det foregår ca. i 33 lande, dem der udøver det, skulle skydes, der blev jeg også helt dårlig. Og kvinderne får det forfærdeligt og dødligheden er høj.

  Men en kvindelig forkæmper i Gambia er ved at få det forbudt der - men hvad så med alle de andre lande ??


 • #65   9. nov 2017 Polysl # 58

  "Så hvis man i Afrika starter med at få styr på infrastrukturen, uddannelse, udnytter deres mineral forekomster - men det kræver også en regering som er stærk og ikke er en samling bedragere som skider på deres egen befolkning. "

  Stadig - stærke ledere i Afrika og Mellemøsten er meget ofte i lommen på amerikanske og europæiske finansfolk eller politikere. Hvis vi skal have genoprettet Afrika, så skal det ske på deres egne betingelser.

  Prøv at se, hvad der skete, da vi skulle "frelse" Irak.
  Hvorfor tror den hvide race, at vi er klogere end alle andre?

  Opgaven bliver også anderledes nu, hvor vi har fået smadret en hel verdensdel, end den ville have været tidligere hvor de fleste stod meget bedre fast på benene, men det kan stadig lade sig gøre at rette op på forholdene igen. Så længe der er liv, er der håb.

  De vil selv have det meget bedre, hvor de føler, at de hører hjemme, fremfor som flygtninge i vores del af verden.
  De flygtninge vi har, kan vi uddanne til at tage tilbage og hjælpe med opgaven at få Afrika på fode igen.


 • #66   9. nov 2017 De flygtninge vi har, kan vi uddanne til at tage tilbage og hjælpe med opgaven at få Afrika på fode igen. • #67   9. nov 2017 FHHH # 59

  "Men sociale stramninger er nødvendige, især når vi får større og større udgifter til bla. flygtninge, som vi stadig får flere og flere af. Selv om at vi trykker vores penge selv (Hvilket vi ikke engang gør mere), kan vi ikke bare trykke løs, vi kan stadig kun bruge pengene en gang. "

  Nul kammerat!! Der står ingen steder skrevet at pengene skulle tages fra de dårligst stillede grupper, og danskerne skal holde op med at falde for den slags argumenter.
  Oven i det så er et hel del af de penge, man har taget fra de dårligt stillede blevet brugt til at udbetale som skattelettelser til de bedst stillede.

  Og så har den højreorienterede og liberale regering fundet på et "smart" tricks: Når de bevilger penge til noget, så tager de dem fra et andet sted i den samme pulje. De kan bevilge en masse penge til forskellige ting, og det lyder dyrt og flot, men de fortæller aldrig, hvor de har skåret tilsvarende ned.

  Det er ikke flygtningene, der har væltet den danske økonomi - mange af dem kunne endda arbejde hvis de kunne finde et arbejde - det er den højreorienterede liberale politik, der har stillet de svageste grupper betydeligt svagere.


 • #68   9. nov 2017 I må alle sammen grine sammen med Annella. Ellers føler hun sig alene.

 • #69   9. nov 2017 Jetset # 64

  "Jeg så et indslag i går om omskæring af små piger med barberblad uden bedøvelse, det foregår ca. i 33 lande, dem der udøver det, skulle skydes, der blev jeg også helt dårlig. Og kvinderne får det forfærdeligt og dødligheden er høj. "

  Jeg har også måttet lukke for den slags udsendelser, fordi jeg ikke kunne holde ud at se på det.
  Lad være med at gøre det repræsentativt for hvad Afrika står for.

  Kunne man forbedre deres betingelser i det hele taget, ville en del af den slags også forsvinde af sig selv.
  Desværre har der været eksempler på, at afrikanske piger bosat i Danmark, hvor det er forbudt, er blevet sendt til udlandet for at få det gjort. Noget, der har rod i religion og fordomme er svært at hamle op med, men det er ikke umuligt.


 • #70   9. nov 2017 Jeg ville da gerne se at man uddanner negere så de kan tage hjem og bruge deres viden - det morsomme er at det gider de ikke, for nu er de kommet til et stort tagselvbord hvor deres livs grundlag er 100 gange bedre end hvor de kom fra.

  Jeg kender selv til knap hed da jeg studere på en 3 årig uddannelse indenfor It - hvor flere af os levede af spaghetti og tomat ketchup. Hvem fanden gør det i dag.

  Det som vi gør er at curle flygtninge eller jeg vil heller skrive dem som nassere - og for mig må de gerne nasse på samfundet bare de bruger deres uddannelse hvis de tager hjem til deres hjemland bagefter og lære andre det de har lært.

  Teknologien er der i Afrika der er bare ikke folk nok som er uddannede til at bruge den.

  Hvis vi helt havde holdt os væk fra Afrika så havde de stadig siddet og gnedet 2 pinde mod hinanden for at lave ild. Og fint med det- men der vil stadig være krigsherre som slagter løs helt uden vores indblanding - der vil stadig være korrupte regeringer som er ligeglad med befolkningen - helt uden vores hjælp for vi har ikke været der og blandet os.

  Så ville der stadig være en kamp mellem shia og sunnier - der vil stadig være en kamp blandt krigsherre. helt uden vores indblanding.

  og så råber man op i vesten om at man må gøre noget fordi man dræber en masse negere i 10 landsbyer - nix vi skulle fra starten bare lade dem slagte hinanden - men det er jo også galt ikke ALIS?

  Når man ser en dum krigsherre med blodskudte øjne hugge hoveder af en masse mennesker så skal vi gøre noget og gør vi noget så er det også glat.

  Så tesen må være at lade dem være - som de avler kommer de aldrig til at mange syndebukke i Afrika.

  Faktisk skulle vi blande os helt udenom alt i Mellemøsten og udenfor. Så negere er fri for den vestlige indblanding og udbytning - ik?

  Hvor er det bekvemt at sidde i Danmark og se en udsendelse om at skære i fissen i Afrika og andre sindssyge lande og bare togle en anden anal - hov mener kanal imens man tordner for at der skal gøres noget. Det kaldes dobbelt moral på steroider.


 • #71   9. nov 2017 Ja det er nemmere at grine og debattere med en person på en debat der ikke blokerer

 • #72   9. nov 2017 #65

  Dine stråmand er pinlige at høre på efterhånden Alis.
  Mellemøstens ledere er ikke i lommen på Amerikanere, da de sagtens kan tjene mere end rigeligt med penge uden Amerikanernes hjælp.
  Ganske få gange har Amerika fået indsat en person som leder, men det holder altså kun indtil de har magt nok til at kunne klare sig selv, så cutter de alle bånd. Med Afrika er det helt anderledes, da de ikke har en skid Amerika har en generel interesse i.
  For ca. 10 år siden blev en indianerstamme opdaget i Amazonas, De har ikke været i kontakt eller haft indflydelse af andre mennesker. De lever meget primitivt i ståhytter, bruger stadig spyd og buer. Hvorfor er det at de ikke er avancerede som os, bor i fine huse og kører rundt i fede indianer biler? Vi har ikke gjort dem noget. Hvorfor er det gået galt for dem?


 • #73   9. nov 2017 #67

  Nej det står ikke nogle steder hvor der skal skæres ned. Det bestemmes af landets politikere som er valgt demokratisk. Ergo er det demokratisk bestemt, selv om at det går imod dine overbevisninger.

  Bestemt ikke alle vil arbejde og det er ikke nogen fra højre der har stillet dem i en dårlig position, det er dem selv og deres landsmænd der har sørget for det.


 • #74   9. nov 2017 #69
  Det er en del af det Afrika står for, da det sker så meget dernede.


 • #75   9. nov 2017 Alis C at det er resten af verdens skyld at Afrika blev opdelt er vel ok - men jeg må sige at Afrika jo selv skal være med til at rejse Afrika op.
  og nu talen om brønde så kunne man jo sætte gammel dags pumper op ligesom dem der stod på gårdene i gamle dage, jeg syntes også at huske hvordan brøndene forgiftes når Afrikanerne bekriger hinanden.
  Jeg må igen også fortælle om hvordan min mor fortalte mig om de små børn i Afrika der sultet og det fortalte hun hvis ikke jeg vil spise op - men Afrika har ikke hørt efter og det er nu 52 - 53.år siden.


 • #76   10. nov 2017 Leon

  Venstre med Løkke i spidsen arbejder på at bruge færre penge til hjælp til Afrika. For at de ikke skal miste stemmer på det, skal befolkningen bearbejdes til at mene, at det er da helt i orden.

  Et rigtigt godt billede af Afrika kan man få fra filmen "Cry Freedom" - på dansk et råb om frihed.
  Den handler om den sorte Steve Biko, en frihedskæmper samtidig med Mandela, og en hvid redaktør Donald Woods. Woods er imod Bikos kamp for frihed, men går med til at mødes med ham. Herefter får Woods et andet indtryk af de sorte og deres livsbetingelser end det, han havde fra sine hvide venner. Han skriver en bog, som han må smugle ud af Sydafrika for at få den trykt.
  Biko dør i politiets varetægt.
  Mange af de sorte frihedskæmpere dør i politiets varetægt, og en mest almindelige oplysning til befolkningen er at de har begået selvmord.

  Filmen kan købes eller lejes på Google Play. Jeg har købt den, for jeg kan sagtens se den mange gange. Den er med engelske undertekster, men sammen med det talte sprog får jeg det hele med. Måske kan du finde den med danske undertekster et sted, hvis du er interesseret.

  http://www.imdb.com/title/tt0092804/


 • #77   10. nov 2017 Hvad rager det os at en neger er død i varetægt- tusinde dør i Afrika så¨lige en der dør i varetægt...wow - tvitter facebook og ikke en skid om de andre.

  Send din medfølelse til Afrika og deltag i det du hele skriver om at gøre noget...

  For mig og rigtig mange danskere rager det en papskid. De har smidt 10 kroner i bøssen så gud bevare Danmark. Madvognen er på vej.

  Nu er det ikke vestens problem for som du siger så skal vi blande os uden om.

  De klare det meget bedre selv.

  Så kom så Afrika klar jer selv- nak jer selv. skyd jer selv. tortur jer selv. I er meget bedre end vesten. Og vi blander os totalt uden om....

  Kom så i dumme negere


 • #78   10. nov 2017 #76
  Afrika har ikke krav på penge, så nedskæringer i hjælp er helt i orden og politikere sælger deres budskab, det er det politikere skal gøre.
  Det er netop demokrati. Hvad er problemet så?


 • #79   10. nov 2017 Hvad rager de sorte frihedskæmpere os - du Alis siger vi ikke skal blande os så fint.....lad dem være for deres Afrika...

 • #80   10. nov 2017 #69 - Lad være med at gøre det repræsentativt for hvad Afrika står for. Jr. Alis.

  Ejj hør lige her, synes du virkelig ikke, at det er rædselsfuldt at tænke på, at hvert 15. sekund er der piger/kvinder, der bliver mishandlet, TÆNK !! - hvert 15. sekund og det meste foregår i Afrika, uanset om du kan lide det eller ej, så jo, det er en stor del af det primitive Afrika.

  https://www.noedhjaelp.dk/det-goer-vi/sider/stop-omskaering

  https://globalnyt.dk/content/hvem-passer-paa-afrikas-piger

  https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/gynaekologi/tilstande-og-sygdomme/diverse/kvindelig-omskaering/

  https://www.radio24syv.dk/programmer/24syv-morgen/17182816/macron-er-elitaer-ikke-folkelig-unge-piger

  Det har intet med religion at gøre, det handler om traditioner, renhed og til glæde for mænd.

  Men hvad gør du selv, Alis - jeg går stærkt ud fra at du er planfader til mere end een og at du støtter godt til Afrika.


 • #81   10. nov 2017 #80
  Hun gør sikkert det hun syntes at vi alle skulle have gjort. Holder sig fra Afrika og lader dem klare sig selv.


 • #82   10. nov 2017 Ja men jeg har nu også støttet som "fader" til to børn i Afrika i 15.år men pigen måtte ikke få en uddannelse af en eller anden årsag og det var selvom jeg gerne vil betale for pigens uddannelse så der stoppet festen

 • #83   10. nov 2017 Ja, Leon, jeg siger igen igen, det er skruen uden ende. Der er ikke noget ved at blive gjort til grin, for det ville jeg føle

 • #84   10. nov 2017 Jeg synes i skal se den film, jeg anbefaler. Så er der underholdning til weekenden.
  Den kommer godt rundt om forhold og argumenter.

  Vi skal have nogle politikere ind i folketinget der ikke er styret at deres egne økonomiske interesser, men som har overblik.


 • #85   10. nov 2017 Jeg synes også du skal læse de link, jeg har postet til dig.

 • #86   10. nov 2017 Alis du er så dobbeltmoralsk at det gør ondt, du blokerer næsten alle og alligevel bruger du siden som din legeplads. • #87   10. nov 2017 #86
  Ole

  Du har fuldkommen ret, men forvent ikke at Alis har hverken pli, skam eller ære i livet tværtimod, og hvis Leon ikke ville være så godhjertet, havde han for længst blokeret konen.


 • #88   10. nov 2017 #84
  Og som holder sig til Danmark og blander sig uden om Afrika???


 • #89   10. nov 2017 Jetset -

  Står der noget i de links, jeg ikke allerede ved?

  Problemet er at mens du vil bruge det som argument for at udstøde de skide afrikanere, så er mit mål alene at komme dem til hjælp, der er i vanskeligheder.

  Vi kunne starte med at behandle dem ordentligt, der er flygtet fra rædslerne, og som beder os om hjælp her i Danmark.

  Jeg er sikker på at der er masser af gode kræfter i Afrika, som kan samarbejde om at rette den verdensdel op igen.


 • #90   10. nov 2017 #89 - Ja, Alis, for så kunne du ikke skrive, som du gør, ved at feje det ind under gulvtæppet og mene, at det ikke er:

  #69 - Lad være med at gøre det repræsentativt for hvad Afrika står for. Jr. Alis.

  Det er i allerhøjeste grad repræsentativt for hvad Afrika står for. Det foregår i 33 lande, hvor Somalia kommer en på en flot 1. plads, hvor hele 98% af piger/kvinder er skamferet. Selv dem som bor i Danmark, bliver sendt hjem til genopdragelse.

  Og så synes jeg du skulle SKAMME dig, behandler vi dem ikke ordentlig ?? FØJ at du kan få det over din mund, vi bestiller ikke andet, vi prøver på at få dem hjem, som allerede er blevet fanget.


 • #91   10. nov 2017 Ole S # 86

  Jeg har blokeret dig, fordi du hele tiden taler om min person, og kører på alle fordommene over for psykisk sårbare. Det gør du oven i købet også i andre tråde. Du kan ikke holde dig til et emne.

  Hvis du læser lidt videre i tråden, så kommer du til endnu et at Annellas forsøg på at få alle andre til at blokere mig. Hun har kæmpet imod muslimer og flygtninge i årevis, og hun tåååååler ikke at blive sagt imod.
  DF er et diktatorisk parti, det er ikke et demokratisk parti.


 • #92   10. nov 2017 DF er et midterparti, der stort set fører socialdemokratisk politik, så er den ikke længere.

 • #93   10. nov 2017 DF er et diktatorisk parti, det er ikke et demokratisk parti.

  Og du Alis er fan'me gift for ethvert debatforum.


 • #94   10. nov 2017 #92
  Og jetset DF er demokratisk valgt.


 • #95   10. nov 2017 #90
  jetset

  [i]Og så synes jeg du skulle SKAMME dig, behandler vi dem ikke ordentlig ?? FØJ at du kan få det over din mund, vi bestiller ikke andet, vi prøver på at få dem hjem, som allerede er blevet fanget./i]

  Bare et eksempel:

  Og det møgdyr af en somalier der voldtog en 10-årig pige slap for udvisning, det vil jeg kalde for god behandling. https://ekstrabladet.dk/112/article4815317.ece


 • #96   10. nov 2017 Jetset ¤ 92

  DF er bestemt ikke et midterparti! Det blev oprindeligt dannet som en protest imod Socialdemokratiet og velfærdssamfundet.
  De er desværre nået temmelig langt med at bryde velfærdssamfundet ned og snøre vælgerne med påstande om at de er det nye socialdemokrati.

  DF er et ultraliberalt parti på den yderste højrefløj ... indtil nye borgerlige bliver valgt ind, så er der konkurrence.


 • #97   10. nov 2017 #96 - det ved du ikke ret meget om, kan jeg læse, hvis DF var et yderst højrefløj parti, så havde de nok også været i regering, men den diskussion gider jeg ikke tage i den her tråd, den handler om Dansk Røde Kors.

 • #98   10. nov 2017 Tråden hadler ikke om DF men om Røde Kors, men igen forstå du Alis at afspore temaet med dit obligatoriske ævl. • #99   10. nov 2017 Ja, tråden handler om Røde Kors og om hvorvidt de penge, der bliver sendt, kommer frem hvor det er meningen.

  Hvad skal vi så med alle argumenterne for at lade Afrika sejle i sin egen sø?

  Vi kan i det mindste hjælpe dem, der er flygtet og er kommet til Danmark som flygtninge.


 • #100   10. nov 2017 #91
  Hvordan er DF et diktatorisk parti? Forklar venligst.


 • #101   10. nov 2017 #89
  Behandler vi dem ikke fint? Vi giver dem bolig, tøj, uddannelse, penge, bare for at nævne et par få ting.
  Hvis vi flygtede til Afrika, hvad ville vi så få?


 • #102   10. nov 2017 Jeg har sagt til dig 1000 vis af gange, hvor godt de har det i Danmark modsat andre lande i Europa, men du kan ikke se det. Du kan kun kritisere det danske samfund.

  Har du set, hvad de får af tilbud i Frankrig, Grækenland, Italien, Spanien, Ungarn, Rumænien, Polen, Østrig osv., osv..

  Du skal ikke klage over Danmark. Men har du så set, hvordan "flygtninge" klager over Danmark, de kræver og meget, de ikke kan forstå.

  Hvad skal vi så med alle argumenterne for at lade Afrika sejle i sin egen sø?


  Jamen, er det ikke Afrika der bliver fremhævet i oplægget ??


 • #103   10. nov 2017 #99
  Hvor hjælper vi dem ikke?


Kommentér på:
HM Dansk Røde Kors.