{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
358 visninger | Oprettet:

Fremtiden....... {{forumTopicSubject}}

....tilhører dem, der står for nationalfølelse, kulturel enhed, grænseværn, orden, sikkerhed og stram udlændingepolitik.

?????Kommentarer på:  Fremtiden.......
 • #1   29. sep 2017 Fremtiden tilhøre alle men hvis man kigger på udenlandsk arbejdskraft så er de velkommen hvis de har job med i bagagen resten skal bare afvises.

  Mere grænsekontrol - bevarelse af vores værdier - at kunne sige og gøre uden at få milliarder på nakken.

  Men fremtiden udvikling er der kun en som på national plan er ansvarlig og det er regeringen.

  2/3 af Danmarks befolkning får en eller anden ydelse fra staten, en ret stor gruppe som mere skulle træde i karakter og være årsagen til en mere social retfærdighed - slut med at folk er nassere, syge er nassere, arbejdsløse er nassere, mere respekt for dem som ikke kan med et langt liv som de har givet til Danmark.


 • #2   29. sep 2017 Fremtiden ja den ser ikke for køn ud

 • #3   1. okt 2017 fremtiden tilhører dem som bedst kan tilpasse sig det evigt forandrende samfund. Iværksættere og "tech" folk tror jeg kommer til at bringe os ind i det (for alvor) moderne samfund. Tag for eksempel udgangspunkt i arbejdsmarkedet:

  Malere (for eksempel) har længe været vant til at blive nedslidte på jobbet, men pga iværksætteri og teknologi er det nu (relativt mindre) nedslidende. www.malertilbud.dk er et meget godt eksempel på en dansk kombination mellem manuelt arbejde og teknologi/iværksætteri.

  Og jeg tror det er der vi er på vej hen. Hele det der nationalistiske pis er jo kun oppe i tiden pga. flygtningekrisen. Og forhåbenligt er flygtningekrisen ikke en lige så stor krise om 10 år.


 • #4   1. okt 2017 Christoffer K enig bare så enig

 • #5   2. okt 2017 Christoffer

  Det kan vi ikke blive uenig om, men teknologi kan så også bruges som et sparemiddel. På trods af avanceret udstyr på hospitaler så kan man lige læse at 17 er døde inden de kunne komme til på trods af teknologien. Så her er det ikke udstyret der fejler noget men det at spare.

  Nu er det ikke nationalistisk pis at værne om sit land, tænk på hvis man sagde det under 2 verdenskrig her i Danmark så talte du tysk i dag som modersmål. Men nationalisme må så ikke overskrues, og du nævner flygtninge strømmen - tror du selv på den forsvinder? Det vil jo afhænge om at der bliver total fred i Mellemøsten og det er jo ikke sket i over 100 år, så jeg tror ikke det vil ske de næste 50 år eller mere.

  Vi kan også se det positive i teknologi ren krigs mæssigt hvor man er mere obs på tab af menneskeliv og her har det klar sin berettigelse.

  Men teknologi er ikke absolut positivt - det kommer an på hvordan den bruges.


 • #6   2. okt 2017 Polysl vi er også enig og jo jo vi er vel alle nationale - desværre findes der jo de ekstreme nationalister og de findes jo over helle verden

Kommentér på:
Fremtiden.......