{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
380 visninger | Oprettet:

POLEN {{forumTopicSubject}}

https://www.b.dk/kommentarer/hvorfor-er-polen-mon-fri-for-islamiske-terrorister-og-hadpraedikanter

Ingen turist eller indbygger i Krakow synes knuget af frygt for, at et traumatiseret og uledsaget flygtningebarn pludselig stikker folk ned med en kniv på Rynek Glowny. Ja, på den tætpakkede gågade Floryanska ses ikke en eneste cementblok for at forhindre terrorangreb.

Naturligvis kan ingen udelukke, at knive, økser, bomber og skydevåben – eller en lastbil – i hænderne på en afvist asylansøger som i Sverige og Finland en dag også kræver polske borgeres blod. Men risikoen er meget lille – ja, nærmest usandsynlig.

Ligeså usandsynligt er det, at gadebander af unge mænd fra muslimske lande fravrister staten dens autoritet over byområder i Polen, hvor de på bistandshjælp kan udkæmpe stammekrige i deres forfædres ånd og gøre livet usikkert for sagesløse borgere.

En gadebande i Krakow i stil med »Loyal to Familia« ville ikke blive mødt af et fakkeltog med et budskab om dialog, øget integrationsindsats og en tryglende bøn fra indbyggerne, om at få »vores Krakow tilbage«.

Nej, i Krakow ville Loyal to Familia, Black Army og Black Cobra ikke nå at se to solopgange, før et spontant græsrods-initiativ uden hændervridende fællessang tog »Krakow tilbage«: Butiksejere, taxachauffører, vejarbejdere, gadefejere, fodboldfans, studenter, tourguides og turister fra andre polske byer ville gøre kål og polsk pølseret på hele banden, endda uden politiets hjælp, og så hurtigt, at menneskeretsaktivister og kaffeslabberas-fortalere ikke ville kunne nå at komme bandekrigerne til undsætning.

I Polen er der ingen burkaer eller niqaber at se på gaderne, ingen halalmad i børnehaverne, ingen kønsopdelte svømmehaller, ingen ramadan i skolerne, ingen Grimhøjmoskeer, intet Hizbut Tahrir og ikke én eneste hjemvendt syrienjihadist på bistand, boligsikring og behandling for post-traumatiske stresslidelser. Hvorfor? Fordi i Polen findes intet Gjellerup, Vollsmose, Rosengården, Bradford eller les banlieus de I’islam. Polen har ikke leveret én eneste muslim med polsk statsborgerskab til islams sorte brigader i Syrien. I Polen behøver ingen bladtegner, fængselsbetjent, skolelærer, socialrådgiver eller folkevalgt politiker frygte for sit liv, endsige bede staten om politibeskyttelse.Lyder det ikke som det Danmark, vi danskere engang kendte?


Jo det gør det, men det er desværre en del af Danmarks fortid, et Danmark, vi danskere aldrig får tilbage igen.


71 pct. af polakkerne afviser at tage imod muslimske asyl-migranter. Og 51,2 pct. mod 37,6 siger, at de er parat til at forlade EU, hvis EU-apparatet prøver at tvinge dem. Tallene taler et tydeligt sprog, som selv den mest ensporede EU-bureaukrat burde tvinges til at forstå.

Før Danmark deltager i hylekoret mod Polen, bør vi spørge os selv, hvorfor en dansker i dag går mere sikkert på Floryanska i Krakow end på Strøget i København.
Kommentarer på:  POLEN
 • #1   24. sep 2017 Der er en god grund til, at ingen af de "bekvemmelighedsflygtninge" ønsker at blive i Spanien eller Italien eller andre sydeuropæiske lande. De vi alle nord på, hvor de kan leve i sus og dus, uden at bestille noget, og sende en masse penge hjem til familien i hjemlandet.

  I Sydeuropa er de altid velkomne, men de skal bare klare sig selv.

  Her i landet er det sådan, at "flygtninge" har større rettigheder (økonomisk) end danskere, der bliver smadret af sygdom eller ulykker.


 • #2   24. sep 2017 Bander er Terror mod befolkningen - skadedyr, hvor man ikke ringer til dyrenes beskyttelse før man sender dem til himmel, stor klap fra mig til Polen.

  Ikke her som i Danmark hvor man skal have flere udvalg, rund bords samtaler, social udvalg, regering, borgerrettigheder, folke afstemninger - og så er der et nyt forløb når det hele går i stå.

  Hvad der er brug for i Danmark er at det skal være farligt som bande medlem at færdes i det offentlige rum hvor man via netværket kan hente dem som tager sig af skadedyr og sørger for de ikke levende gør det igen. De bandemedlemmer som er så heldige at overleve skal så udvises, har de statsborgerskab skal det fratages og smides ud med et spark fra en 50 størrelse fodbolds støvle.

  Danmark har set til - Polen har for længst lugtet lunten og mulige problemer og på en hård måde reageret så bande virksomhed faktisk ikke er til stede i Polen.

  Så hvis man uden blodudgydelser skal gøre noget så hedder det yderste konsekvens....ikke samfunds tjeneste, ikke i fængsel, ikke et social udvalg som skal prøve at gøre dem til borgere for det vil de ikke - de vil kun kriminalitet og så må alle dem som man kan smide ud søge andet sted hen med deres terror.


 • ole S
  ole S Online Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 2 Følgere: 40 Emner: 117 Svar: 1.305
  #3   24. sep 2017 citat
  Her i landet er det sådan, at "flygtninge" har større rettigheder (økonomisk) end danskere, der bliver smadret af sygdom eller ulykker. citat slut

  Den slags påstande som slet ikke har noget med virkelighede at gøre ødelægger debatten.

  De eneste der har grund til, at blive hængt ud er de politikere som ikke er deres opgave voksen.

  Jeg mener vi har 179 som intet godt gør for danmark når det handler om flygtninge og indvandrer.Kommentér på:
POLEN