{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.002 visninger | Oprettet:

Trump Versa Clinton {{forumTopicSubject}}

En interessant debat hvor de hvor for sig sætter deres punkter op.

Trump ses af mange som højrøvet, flabet, siger tingene som de er, en finansmand som han gerne vil smykke sig med som også er gået fallit 6 gange. Men en finansmand syntes jeg ikke er nok alene for hans værdier ligger stort set kun i det finansielle og at efter hans mening at skattelettelser til de rige giver flere arbejdspladser, mærkelig nok så mener de rige det modsatte.

Han påstår han kan skaffe 25 millioner arbejdspladser med sin plan, her fik vi så ikke en uddybning i hvordan det skulle lade sig gøre.

Usa er dybt forgældet speciel til Kina regnestykket er 20 trillioner Dollar - et helt ufatteligt beløb som jeg ikke kan forholde mig til.

Han vil sparke alle illegale mexicanere ud af USA og bygge en mur ala den i Israel - tåbeligt da de bare med en stige kan komme over - så prut i et badekar med den tåbelige ide.

Men han havde da en meget god pointe i at når amerikanske virksomheder flytter til Mexico og importere til USA så skal der ikke betales skat af importen men det skal der den anden vej...underlig strategi som undre Trump.

På det diplomatiske front eller på udenrigspolitik aner han ikke en disse og undgik meget behændigt det emne i debatten.

Clinton var mere bred i sin debat med ligeløn for mænd og kvinder og at man hævede mindstelønnen, virksomheder er jo som bekendt presset på løn og andre udgifter så her er jeg absolut ikke enig da det forringer konkurrencen. Hun vil styrke middelklassen - hvad med den nederste klasse? Hun tilhøre jo selv middelklassen og agendaen er at man rager til sig og sin klasse selvom det ikke blev sagt. Hun vi hæve skatter for de rige til at berige middelklassen.

Dog køre hun på det sædvanlige pis om familie værdier som for mig bare er øregas men amerikanere er jo som bekendt nemme at blænde bare man taler om familie værdier.

Så lige punktet med overskudsdeling, argumentet er at arbejdere er med til at skabe profit så skal de have del i overskuddet...lyder for mig total tåbeligt. Man kan sige ok i får del i overskuddet men så skal i også have del i udgifterne - den kommunistiske model. Alle lige fattige eller dumme eller rige. Så jeg tror ikke arbejdere vil være med i udgifter men gerne i fordele....

**************************************

Det mere udenrigs politiske blev så ikke berørt, hvad de i fremtiden så som deres rolle i verdens brændpunkter, det kunne være interessant - andet at Trump på en måde har erklæret Mexico krig på det monetære og flygtninge område. USA er som sagt dybt forgældet og ikke blevet gjort bedre med >Obama nu hvor de skylder et sindssygt beløb speciel til Kina - hvis Kina en dag vil indløse gælden går USA bankerot. >Jeg forstår godt Trump at han vil stoppe den virksomheds flugt med de gode skattefordele i Mexico som jeg er enig i angående beskatning er total tåbeligt Men et land som USA kan man ikke bare kigge og være god til det finansielle - som præsident skal man være bred og ikke låse sig fast så alle de andre problemer bare lægges i kasser. Begge har ikke en skid til overs for den på gaden som lever i en papkasse som jeg syntes at kunne fornemme.


Kommentarer på:  Trump Versa Clinton
 • #1   27. sep 2016 Det er nok de to dårligste præsident kandidater der nogensinde har stillet op mod hinanden.
  Hillary mangler situationsfornemmelse og Trumph er ganske enkelt farlig og ejer ikke for 2 øre diplomatisk sans.

  Det kan godt være at russerne pt. vil have Trumph som præsident, men mon ikke ham og Putin kommer op at skændes efter et par flasker vodka?

  Det virker som en farlig cocktail med de to.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 70 Svar: 3.611
  #3   27. sep 2016 Jeg så ikke debatten, som var over min sengetid, men jeg har linket til DRs optagelse og skal se den om lidt.

  Det bliver princippet om at af to dårlige muligheder må man vælge den bedste. Sådan var det også med det seneste danske valg - og så valgte man den værste.

  Det burde snart undre nogen, at de økonimisk dårligst stillede de ingen repræsentanter har i regeringen. I alle tilfælde ikke i USA, det har de trods alt i Danmark. Desværre så lukker folk bare ørene for de socialistiske partier, og de andre rykker til højre.

  Kombinationen Trump - Putin på de to stærkeste poster i politik giver også mig gåsehud. Jeg anser derimod ikke Putin som utilregnelig, men som uberegnelig, og det er noget helt andet. Han gør ikke det, "man" plejer at gøre. Han vil næppe give sig en tomme over for en odder som Trump, og det kan blive en fordel, medmindre det starter den 3. verdenskrig - det, jeg mangler en fornemmelse af er Putins hensigter. Det er ikke nemt at få indblik i en russers mentalitet.


 • #4   27. sep 2016 Den er i fuld gang på NEWS nu!

 • #6   27. sep 2016 Det farlige med både Trump og Putin er at de ikke vil tøve med at bruge atomvåben hvis det kom så langt - så begge vil jeg sige er kugleskøre...

  Her fra Jylland posten:

  Først udtalte Donald Trump onsdag, at han ikke vil afvise at bruge atomvåben i f.eks. Europa og Mellemøsten, hvis han bliver amerikansk præsident.

  Link.....

  http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE8553361/trumps-udtalelser-om-atomvaaben-skaber-bekymring-det-er-efterhaanden-rigtig-farligt/


 • #7   27. sep 2016 Jeg håber, det bliver Clinton.

 • #9   27. sep 2016 Hun har vel også et meget godt bagland, Bill har været en af de mest populære præsidenter i USA's historie og vellidt udenfor USA.

 • #10   27. sep 2016 Jeg vil også stemme på Clinton for hun er både politisk bevist og økonomisk og diplomatisk selv om nogle af hendes tiltag er helt ude i hampen. Men hun er jo ikke bedre end vores valgkamp hvor man lover en masse bare for at score stemmer.

 • #11   27. sep 2016 Jeg fotetrækker Michelle Obama smiley

 • #12   27. sep 2016 Men hun stiller ikke op, måske om 4 år smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 70 Svar: 3.611
  #13   27. sep 2016 Hele verden bliver et meget usikkert sted at være, hvis Trump bliver præsident.

  Selvom jeg har svært ved at bedømme Putin, så er jeg ret sikker på at han vil tøve med at bruge atomvåben. Spørgsmålet er om han kan provokeres til det, hvis han kommer op imod Trump? Jeg tror han vil forsøge alt muligt andet først.

  Stalin gik jo helt amok i vold, da han kom op imod Hitler. Jeg tror ikke at de russere er så nemme at bide skeer med.

  Jeg forstår ikke hvorfor Trump har udtalt at han godt kan lide Putin? I mine vurderinger er de så forskellige som dag og nat, både i politik og i personlighed.


 • #14   27. sep 2016 der skal kun en til at bruge atomvåben så tror jeg ikke Putin vil tøve speciel hvis det bruges i Mellemøsten hvor Rusland er allieret.

 • #16   27. sep 2016 Alt andet en Trump... smiley

  Verden bliver en tikkende bombe hvis den mand får råderet over verdens største hær... smiley


 • #18   28. sep 2016 Trump er en katastrofe og vil hurtigt kvaje sig, da man ikke just kan kalde ham diplomatisk.

  Clinton har dog en vis erfaring, så hende ville jeg stemme på, og mon ikke hun vokser med opgaven?;-)


 • #19   28. sep 2016 Enig #18

  Jeg er overbevist om at Clinton vil høre på sine rådgivere - jeg er mere i tvivl med Trumpeten.


 • Mette K
  Mette K Tilmeldt:
  sep 2016

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 3
  #21   28. sep 2016 Jeg frygter lidt hvad der sker hvis Trump vinder smiley

 • #22   28. sep 2016 Skulle han vinde, bliver han heldigvis først indsat som præsident til januar, så indtil da, kan vi sove nogenlunde roligt.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 70 Svar: 3.611
  #23   28. sep 2016 Det er ikke nok for mig at kunne sove roligt indtil januar.

  Som om verden ikke har problemer nok!

  Man kan begynde at trøste sig med at han ikke bliver enerådende, men farlig det bliver han. Han er direkte dum at høre på.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 70 Svar: 3.611
  #24   28. sep 2016 Man skal ikke kaste med sten, hvis man selv bor ...

  https://www.youtube.com/watch?v=I7F6pPDZS8g


 • #25   28. sep 2016 Alis.

  I dag hedder det:

  Man skal ikke accelerere geologiske fragmenter, når man selv reciderer i et transparent domicil. smiley


 • #26   6. okt 2016 Nå, men Hillary er Heldigvis ved at skabe sig et lille forspring efter at det kom frem at Trump ikke havde betalt skat i 18 år og faktisk var stolt over det.... smiley

  Den mand er sgu noget for sig selv..... smiley


 • #27   6. okt 2016 tjooo....

  Hvis man på papiret har et minus så kan det som i Danmark jo gøre at man ikke skal betale skat. Han har så også tabt 915 millioner på et år....det er godt klaret.

  Glistrup kunne også påvise en skatte procent på "0" Det var så ikke en god ide at vise det til medierne som så kostede ham fængsel for skatte svindel.


 • #28   6. okt 2016 Hvordan er han blevet så rig som han er, hvis han ikke har noget overskud i sine firmaer...?? smiley

  Selvfølgelig tjener han penge og så bør han også betale skat. smiley

  Men det er vel ret typisk. Jo flere penge man tjener, jo mere uretfærdigt syntes man det er at man skal betale skat... smiley


Kommentér på:
Trump Versa Clinton

x