{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
61 visninger | Oprettet:

Energiprotesterende havde held - Nord Stream 2 er åben! {{forumTopicSubject}}

Det havde demonstranterne for åbningen af ​​den russiske gasledning Nord Stream 2 ikke forventet: deres ønske blev opfyldt meget hurtigere end forventet.

Og det gik hurtigt! Kun få timer efter at flere tusinde demonstranter i Lubmin i Mecklenburg-Vorpommern havde presset på for en øjeblikkelig åbning af Nord Stream 2 Østersø-rørledningen, som skal forsyne Tyskland med russisk gas, blev deres ønske til virkelighed som ved et trylleslag.

Ifølge det danske militær ser det ud til, at tyskernes krav overhovedet blev overskredet: Ikke alene blev Nord Stream 2-rørledningen åbnet generøst, men også Nord Stream 1-rørledningen, og endda flere steder.

"Gassen bobler endelig op!” energidemonstranterne var begejstrede for, at deres til tider voldelige protester blev kronet med så hurtig succes. Mange af dem planlægger nu dykkerture nær Bornholm for at fylde deres gasflasker op med den gode russiske ting til den kommende vinter.

Reaktionen fra Moskva fulgte prompte: Selvom Vladimir Putin takkede befolkningen i Vestpommern for den tillid, de havde vist ham og forventer en afslutning på sanktionerne mod Rusland som den eneste logiske konsekvens, måtte han skuffe sine tyske tilhængere lidt.

Desværre sagde den russiske præsident med et trofast hundehvalpeblik, havde han intet at gøre med åbningen af ​​rørledningerne, som tilsyneladende fandt sted ved hjælp af sprængstoffer.

Hvad må satire? "Alt," sagde Kurt Tucholsky.

Jeg er kun enig med Tucholsky (i denne satire), fordi ingen mennesker er kommet til skade ved sabotagen.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Energiprotesterende havde held - Nord Stream 2 er åben!

x