{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
123 visninger | Oprettet:

Annella
Annella
Online Tilmeldt:
7. nov 2016
Følger: 1 Følgere: 121 Emner: 448 Svar: 2.744

Kan en kæmpestor fiskefilet serveres som et stykke moderne kunst? {{forumTopicSubject}}Spørgsmålet er både aktuelt og hedt i Aabenraa, hvor en paneret fiskefilet på over tre meter skal hænges op – som kunstværk og del af et større byfornyelsesprojekt i midtbyen.

Men allerede inden fileten er færdig og hængt op, har den været svær at sluge for en række lokale. I byrådssalen foreslog et byrådsmedlem, at kunstnerens, Torbens Ribes, værk blev placeret på forbrændingen – i stedet for på en mur i midtbyen.

Spørgsmålet er både aktuelt og hedt i Aabenraa, hvor en paneret fiskefilet på over tre meter skal hænges op – som kunstværk og del af et større byfornyelsesprojekt i midtbyen.

Men allerede inden fileten er færdig og hængt op, har den været svær at sluge for en række lokale. I byrådssalen foreslog et byrådsmedlem, at kunstnerens, Torbens Ribes, værk blev placeret på forbrændingen – i stedet for på en mur i midtbyen.


Er det moderne kunst?

Nej ikke for mig, komplet latterligt at kalde det for kunst, det grænser for mig med at gøre grin med og til fordummelse af folket.


Kommentarer på:  Kan en kæmpestor fiskefilet serveres som et stykke moderne kunst?
 • #1   12. jan Enig, det er sgu for vildt, at kalde det kunst. smiley

 • #2   12. jan Er den spiselig? for så står jeg gerne med kniv og gaffel.

 • #3   12. jan Bare man kalder noget bras for kunst, står "eliten" i kø, for at dåne over det.

  Har fidusmageren skabt sig et navn inden for eliten, kan vedkommende komme af sted med alt: lort på dåse, tis i glas, skåret en revne i et lærred, stillet en kost i et hjørne.

  Nævn selv flere "fiduskunster".


 • #4   12. jan Jeg er enig med jer andre og det er utroligt hvad der efterhånden kan kaldes for kunst og Polysl jeg tror altså at du altid er sulten smiley

 • #5   12. jan #3

  Alene at vi snakker om mur maleriet er i sig selv en sejr for kunstneren.

  Jeg synes ikke maleriet er kønt, men jeg kender jo ikke baggrunden for den fiske filet.
  Men det har vist sig igennem tiderne at grimme objekter som kaldes kunst får et liv og bliver en del af byen som vi har oplevet i vores by.

  Jeg kan godt lide at en kunstner provokerer og skaber debat, og garanteret kommer der flere specialister som skal spray male ovenpå, jeg takker Annella for at gøre opmærksomt på skændselen, jeg kan godt lide det. smiley


 • #6   12. jan jojo

  Kunst kan også være hjernedød -

  Jeg erindre at KBH købte 10 A4 ark med navne på folk i folketinget som skulle være døde- alle var i live - den "kunst" kostede 10.000 - det i sig selv er en kunst at sælge den slags "kunst".

  Så handlingen i det tilfælde var et kunstværk fra kunstneren.


 • #7   12. jan jojojo ikke alt er kunst smiley

 • #8   12. jan Det har du ret ind Leon, men kunst kan ikke defineres og vil til alle tiden være til diskussion .

  En anden verdens krig bunker er blevet et kunst objekt, Stone hænge hvor man bare stabler stener ovenpå hinanden er blevet til kunst, og de samme gælder en gammelt brev.

  Rembrandt var en stor kunstner, men en som laver en tro kopi af hans malerier er ikke en kunstner, han er en kunst forfalsker.

  Diskussionen om hvad kunst er, er ældgammelt, diskussionen fortsætter og stopper aldrig, kunst er et flydende begreb , bare tænk på kunsten til at beherske et sprog så du kan lave digter, alle kan tale sproget, men få kan lave det til kunst.

  For at gøre det endnu mere komplicerede findes der også intellektuelt kunst og kunst skøjteløb, men hvis jeg skulle male den fiske filet på den væg ville det ser forfærdeligt ud, men ham som malede det beherskede kunsten at gøre det smiley


 • #9   12. jan jojo

  Stonehenge har ikke noget med kunst at gøre - stadig ved man ikke hvad det er - men man kan mærke en energi når man tæller stenene - Nej gas....

  Men har været der på vej med bus til Torquay i England med palmer, her boede vi på et hotel i Babbacombe som hed Roughwood. palmer i England? Men vi blev der kun en nat for vi skulle bo hos private. Vi h´var der i 10 dage - et dejligt sted. Har altid min sammen klappede fiskestang med på mine rejser så jeg fiskede og fangede en torsk af rimelig størrelse som vores vært fik.


 • #10   12. jan Poly

  Igen virker linket ikke, kun når man højre klikker og åbner i ny fane.

  Stone hænge er en af de mest studerede objekter i art klasser i hele verden

  https://www.assignmentden.com/stonehenge-work-of-art-case-study/


 • #11   15. jan Dette er vist også et temmelig grelt eksempel på kunst.

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/kunstneren-tog-pengene-og-loeb-vaerket-er-der-mangler-en-halv-million

  Det bugner med 'kunst' i kældrene hos kommunerne, hvilket de selv har indrømmet.

  DET er der penge til, men et brusebad til ældre er der ikke penge til!Kommentér på:
Kan en kæmpestor fiskefilet serveres som et stykke moderne kunst?

x