{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
84 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 636 Svar: 8.107

Dommedag {{forumTopicSubject}}

1970: folk må bære gasmasker i de større byer indenfor 15 år.

1975: der er global nedkøling, vi får verdensomspændende hungersnød indenfor 10 år og en ny istid er nært forestående.

1980: syreregn vil slå alt liv i alle søer ihjel inden årtusindeskiftet.

1985: ozonlaget forsvinder og jorden er ubeboelig om 20 år.

1990: stigende vandstand vil udslette mange nationer indenfor 10 år.

1995: alle jordens olieressourcer er opbrugt om 20 år.

2000: New York vil stå under vand inden 2020.

2005: alle olieressourcer opbrugt om 25 år

2010: Al Gore synes, at jorden er under opvarmning, og at Nordpolen er isfri i 2015

2015: om 500 dage kan vi ikke længere vende den globale opvarmning.

2020: metangas, der vil kunne medføre et såkaldt ’tipping point’, hvor en bestemt påvirkning fra den globale opvarmning bliver umulig at stoppe.

Alle de forudsigelser er lavet af højt betalte forskere og eksperter, og så skal man så også tænke på Jehovas Vidner som også hvert år giver deres bud på at jorden går under. Polysl Redaktion har prøvet at få et svar fra Jehovas Vidner om hvor jorden går under henne. Jeg afventer stadig svar efter 30 år.

Der skal ikke meget panik til før en nation går i sort som vi så med USA da Orson Velles lavede en stunt under en halloween i 1938 hvor han fra et teater fortalte folk at jorden var blevet invaderet af rumvæsner med "Klodernes Kamp" Hele USA gik i selvsving og flygtede ned i bunkere. Intelligensen må have været ret lav på det tidspunkt.

Samme ser vi i dag med at alle har deres bud på at forskrække med global opvarmning - sten der flytter sig selv i en ørken,

Jehovas vidner er småting i forhold til alle de højt betalte og fonded idioter som har deres bud på at jorden går under og hele kloden bliver oversvømmet.

Så kom Corona hvor hysteriet var småting med Orson Velles - for i realiteten er kun 9 døde relateret corona, resten er fordi de var på vippen i forvejen. Selv terminale på hospitalet som får corona tæller med i statistikken.

Ikke en kæft taler om at 1600 dør i Danmark hvert år af Influenza - dem som dør af Influenza bliver katalogiseret som Corona tilfælde. Det er lidt som en gang Trump som siger: Hvis vi ikke tjekkede for Corona så havde vi ingen smittede.

Jeg stoler ikke en kæft på nogen og siger FUCK YOU:


Kommentarer på:  Dommedag
 • #1   28. jul Polysl sandsynligt vil en eller anden ramme plet på et eller andet tidspunkt - altså hvis alverdens regnemester får ret smiley

 • #2   28. jul Ja Polysl. der er nok af sortseer. Og det vil der blive ved med at være. Nu om dage ryster vi blot på hovedet og glemmer det hurtigt.
  Orson Wells dommedags erklæring kom nu altså ud gennem Radioen og var lavet som et autentisk hørespil.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #3   28. jul Det er den samme tendens til massehysteri man bruger, når man gør os bange for Islam, og bliver ved med at hælde benzin på bålet.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 636 Svar: 8.107
  #4   28. jul Alis

  Jeg kan ikke læse om massehysteri her i Danmark omkring islam, hvad de så gør i andre lande er som sådan total ligegyldigt.

  Med hensyn til resourcer i arabiske lande, så tror jeg nok de selv er godt til panik for de ved god at hele deres eksistensi grundlag slutter på et tidspunkt i nærmeste fremtid. Hele deres teknologi er baseret på teknologiske lande hvor de selv ikke har brugt penge på udvikling af noget som helst andet olie.

  Saudi Arabien er begyndt at udvide turisme med nye kunstige øer, lejlighedskomplekser, men det er slet ikke i den skala som før olien. Så hele den store elite må være lidt i panik, for de vil i fremtiden blive fattige Allerede under Corona har de tabt trilliarder pga. at efterspørgslen er faldet drastisk samt priserne på råolie. USA har nok pt. og behøver ikke at importerer.

  Flere og flere lande omstiller deres forbrug så de ikke behøver så meget olie, netop fordi de ved at det har en ende - og for at være mere miljøvenlige. • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 35 Emner: 69 Svar: 3.609
  #5   28. jul Polysl

  Det er angsten for islamisering, der er massehysteri.

  Jeg ved godt at fattigdommen i de muslimske og Afrika er blevet værre under coronakrisen. Spørgsmålet er så hvordan de vil reagere.

  Jeg har aldrig frygtet islamisering, men jeg har frygtet amerikanisering. Pengenes magt og troen på den stærkes ret er igang med at tvinge verden i knæ og på flere fronter. Redningen kan blive at flere og flere får øjnene op.
  Der er mange andre måder at indrette et samfund på.


Kommentér på:
Dommedag

x