{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
297 visninger | Oprettet:

En skat på en pct. af de 100 rigeste familiers formuer vil rejse nok penge til at afskaffe fattigdom og skaffe flere pædagoger {{forumTopicSubject}}

https://www.berlingske.dk/kommentarer/en-skat-paa-en-pct.-af-de-100-rigeste-familiers-formuer-vil-rejse-nok

Endelig har regeringen fået nedsat Ydelseskommissionen, der skal sikre, at vi ikke har titusinder af fattige børn i et af verdens rigeste lande. Kommissionen skal reformere kontanthjælp og integrationsydelse til de mest sårbare og udsatte grupper.

I valgkampen og forståelsespapiret har regeringen sat fokus på at stoppe ulighed og grådighed. Børnenes statsminister står på mål for de mest udsatte børn – går vi ud fra.

Men hvis vi skal gøre op med fattigdom og ulighed i Danmark, som regeringen har lovet, kan det ikke gøres udgiftsneutralt, som kommissoriet for kommissionen lægger op til. Vi skal afskaffe fattigdomsydelserne, ikke lade én gruppe udsatte betale for, at andre bliver hjulpet.

Det koster kun 1,2 mia. kr. at afskaffe fattigdom i Danmark, og det kan kun gå for langsomt.

For hver måned der går, lever børn og unge fortsat under forhold, som vi ikke kan være tjent med i et af verdens rigeste lande.

En skat på blot en pct. af de 100 rigeste familiers formuer vil rejse seks mia. kr. – nok til både at afskaffe fattigdomsydelser, fremme integration og skaffe flere pædagoger til at hjælpe udsatte børn og unge.

Tror du på, at 1,2 mia. kr. kan afskaffe fattigdommen i Danmark?

Jeg gør ikke, og jeg kan ikke forene mig med, at hver gang der skal bruges penge i statskassen, så er det de rige familier, der står for skud og jo bare kan betale mere til samfundet, de rige er i forvejen dem, der bidrager mest til samfundet.


Kommentarer på:  En skat på en pct. af de 100 rigeste familiers formuer vil rejse nok penge til at afskaffe fattigdom og skaffe flere pædagoger
 • #1   22. dec 2019 1, 2 mia forslår som én skrædder i helvede, behovene bli'r bare endnu større, hos dem der står med hånden fremme, og ikke skal yde noget, men kun nyde.

 • #2   22. dec 2019 Latterlig tiltag, hvad hjælper det på at mange ikke er gode til økonomi som køber på klods af helvede til. Flere penge hjælper ikke på at få uansvarlige forældre til at blive ansvarlige.

  Giver man en udsat familie en Million kroner så vil der gå 1 år så ser vi dem ynke på EB om de ikke har råd til et juletræ eller en flæskesteg - selvom den kan fås for 9.5 kr ½ kilo.

  men lad os da bare få smidt de rige ud så kan man så se hvor de vil få deres BNP fra,


 • #3   22. dec 2019 Madonna og polysl

  Det er nemlig det, de 1.2 mia. hjælper ikke mere, end en dråbe i havet gør.


 • #4   22. dec 2019 Grådighed?

  Hvem standser grådighed hos de kommunale?

  Man svindler og bedrager i efterhånden i milliard klassen, og så hyler offentlige ansatte over at julefrokosten er fjernet hos nogle kommuner, imens de skovler penge ind på svindel og bedrag - til sig selv.

  Borgmester finder et smuthul i loven og henter sin bil lige overfor på parkeringspladsen for så køre han ikke fra sit hjem og til arbejde - bilen bliver heller ikke brugt af andre end sig selv. Loven siger at ingen må bruge bilen alene, da der skal være en chauffør tilknyttet bilen så andre kan bruge den.

  Nu vil jeg ikke remse op de seneste bedrageri for det har i sikkert læst selv.

  MF'er vil få 41% mere i løn - for de siger at vi dødelige ikke aner hvor hård det er at være MF'er. Nu har vi dødelige svært at forstå hvorfor så få deltager i afstemninger i Folketings salen - fordi de har andre bestyrelser og 3 ting som de skal pleje som skæpper godt i kassen.

  Skat sejler og det skal de rige og fattige betale for - dog har man eftergivet en del skyld da EFI blev skrottet - som mange både høj og lav nød godt af. De fatte blev eftergivet nogle 100 kr - imens de rige fik eftergivet op mod flere tusinde. Samtidigt nulstillede skat skyld så den ikke forældes og begynder at tælle i år 2021. Giver det mening?


 • #5   22. dec 2019 Nu hører jeg godt nok ikke med til de 100 familier, men jeg ville da ikke have noget mod at betale mere i skat for at bevare det velfærdssamfund, som snart er væk.

 • #6   22. dec 2019 Hvert år belønner vi tusindvis af nye bistandsklienter med et rødbedefarvet pas der giver uhindret adgang til statskassen livet ud og alligevel er der stadig nogen der uforstående klør sig i nakken.
  Flere kommuner er på randen af bankerot og velfærden er udhulet på så mange områder at der reelt ikke er tale om velfærd mere.
  Ikke desto mindre stemmer folk stadig partier ind der fortsætter denne kurs fordi de jo er mere klimabevidste - ak ja.
  At beskatte dem der genererer den indkomst vi alle lever af er som at æde sin egen hale, men det forstår socialister som bekendt ikke smiley


 • #7   22. dec 2019 #5
  Alan


  Nu hører jeg godt nok ikke med til de 100 familier, men jeg ville da ikke have noget mod at betale mere i skat for at bevare det velfærdssamfund, som snart er væk.

  Jamen kære Alan kan du ikke bare selv overføre ekstra penge til SKAT? smiley

  Vel vil jeg ej betale mere i skat for at bevare velfærdssamfundet, jeg bidrager rigeligt til samfundet i forvejen.


 • #8   22. dec 2019 Besynderligt at man hele tiden skal bidrage til velfærd, man bruger i stor stil frivillige på plejehjem og andre steder og påstår de ikke tager nogen job. Nej det gør de ikke, men hvis man i stor stil bruger frivillig arbejde for at udføre kommunal arbejde, så løntrykker man, for så kan man bare sige: vær tilfreds eller vi får en frivillig til at udføre arbejdet og du fyres.

  Hvem gider betale mere? det er nok de færreste - den der gerne vil, må selv om det - men det er som en ekstra skat.


 • #9   22. dec 2019 Cody

  Der er ved at blive trængsel på Niels Bohr Instituttet med alle de atomfysikere fra Somalia, og andre hytte beboere. Sagsbehandlere aner ikke deres levende råd over den lyst hos afrikanske højt uddannede som har siddet i stråhytten og printet et atomfysiker bevis ud på godt papir.De er både læger, lærere, fysikere, vi drukner snart i viden med den tilstrømning. Jeg er ved at gå i panik....imens så vil vores egne kloge ikke få en skid fra regeringen - nærmere sletter man den viden enhed der skulle føre de kloge danskere videre - 65 millioner skal bruges til blyant penge så man kan løfte dem som ingen blyant har.

  Den bølge at atomfysikere som ikke engang kan stave deres navn på noget som helst sprog, vil man holde i sit portofølge - det er jo en access for Danmark og vi skal pleje dem ved at sætte dem på offentlig forsørgelse indtil de kan aktiveres når Danmark står over for et uløseligt problem som kræver ekspert viden.


 • #10   22. dec 2019 Jeg tror heller ikke at det hjælper smiley

 • #11   22. dec 2019 Helt enig Polysl og det er til at græde over at dette galimatias fortsætter fordi folk stadig stemmer på disse venstre radikale klimahysteriske partier der tror vi kan brødføde hele verden og bibeholde vores velfærd når bare vi plukker de høns der lægger guldæg smiley

 • #12   22. dec 2019 ja cody...

  Hvergang vi får en rød regering ser vi at det offentlige skal styrkes og få endnu flere som kan spidse blyanter. Man tænker ikke på effektivering inden for det offentlige - at gøre arbejdsgange nemmere - bare at få mere end 1/3 som stort set ikke ikke bidrager noget som helst til samfundet andet service - puha skrev jeg service?

  Jeg vil ikke mene at service indbefatter at uddele pas til folk som bare kommer med et billede - at svindle og bedrage og snyde syge for deres sygedagpenge fordi de får en bonus ved at sætte dem i et udredningsforløb. Offentlige er af den mening, de er der for borgere - de kan ikke tage mere fejl.


Kommentér på:
En skat på en pct. af de 100 rigeste familiers formuer vil rejse nok penge til at afskaffe fattigdom og skaffe flere pædagoger

x