{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
998 visninger | Oprettet:

kinesisk tortur (JOKE) {{forumTopicSubject}}

Kinesisk tortur
En mand har en affære med en kinesers hustru. En dag bliver han opsøgt af den meget vrede kinesiske mand, der advarer ham om, at hvis ikke han øjeblikkeligt bryder forholdet til hans kone, vil ægtemanden lyse de tre kinesiske forbandelser over ham.
Kvindebedåreren ler blot af kineseren, da han slet ikke tror på den slags hokus pokus.

Allerede den efterfølgende nat er han derfor igen sammen med sin elskerinde. Den følgende morgen vågner han op i sit soveværelse, der ligger på 2. sal, med stærke smerter i brystet. Da han åbner øjnene ser han, at der ligger en stor kampesten på hans bryst. Han får sværere og sværere ved at trække vejret. På stenen står skrevet:

"Kinesisk tortur nr. 1."

Smilet breder sig atter på hans læber, og stor og stærk som han er, løfter han ganske enkelt stenen og kaster den ud af vinduet. I det øjeblik han slipper stenen ser han - på den modsatte side af stenen et nyt budskab:

"Kinesisk tortur nr. 2 - Din højre testikel er bundet fast til stenen." Fyren er ikke så dum, og da et fald fra 2. sal's højde ikke vil slå ham ihjel, og da han meget gerne vil redde sine nedre regioner, hopper han ud af vinduet med stenen. Idet han passerer vindueskarmen får han øje på et tredje budskab:

"Kinesisk tortur nr. 3 - din venstre testikel er bundet fast til sengestolpen..."


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kinesisk tortur (JOKE)
Kommentér på:
kinesisk tortur (JOKE)

Annonce