{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
262 visninger | Oprettet:

Bankede sin kone {{forumTopicSubject}}

En muslimsk mand blev så sur over at konen fødte en pige at han gav sin kone en lussing, og lavede vold mod den nyfødte pige så det døde af sine kvæstelser.

https://bit.ly/2R4jc1g

Man kan ikke sparke bastarden ud da som der står han har dansk statsborgerskab. Fatter hat - for det kan en dommer faktisk - fratage en ens statsborgerskab. Og i den sag burde man sparke bastarden ned i Tyskland med den største fodboldstøvle som kan opdrives. Men det er jo Morten Øster - islam's stemme kvæg så det sker nok ikke.

Kvinden som også er sigtet skal sparkes af det kvindelige landshold , også med den største støvle der kan opdrives - ud i Østersøen. Den slags mennesker er der ikke brug for i Danmark, jeg vil mene de bedre trives nede i lerhytten et eller andet sted nede i deres middelalder kultur hvor de kommer fra.


Kommentarer på:  Bankede sin kone
 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 110 Emner: 452 Svar: 2.519
  #1   19. jan Jamen polysl dog - der findes også danske mænd, der banker deres koner smiley

 • #2   19. jan Ingen tvivl herfra --

  profilbillede
 • #3   19. jan De røde sjakaler arbejder på en løsning, hvor statsborgerskabet kan fratages ved terrorhandling eller deltagelse i forsøget på det.
  Men reelt set polysl, så er det vel skadedyrsregulering der er sket her, omend det er synd for det stakkels uskyldige barn.
  Men lur mig om det overhovedet ikke får konsekvenser, ud over de radigale sikkert vil give familien en økonomisk bonus, så de kan prøve igen eller importere en dreng.


 • #4   19. jan #1
  Ja, og slår deres børn ihjel. Men dem hører vi aldrig om jo, de bliver altid beskyttet i de danske medier, fordi de er danskere.
  Og så får de altid opbakning af deres religion, fordi hvad ligner det dog at svigte vor herre på den måde, og lave fejllevering af børn. Der er sku ikke plads til flere i det lille køkken, så der var bestilt en dreng jo.


 • #5   19. jan #1

  Annella

  ja.....men vi høre ikke om etniske danskere som knalder konen en lussing, fordi hun har født en pige - samt øver vold så barnet dør.


 • #6   19. jan "Og så får de altid opbakning af deres religion, fordi hvad ligner det dog at svigte vor herre på den måde, og lave fejllevering af børn. Der er sku ikke plads til flere i det lille køkken, så der var bestilt en dreng jo."


  Lise Nørgaard påstår, at hun kom til verden ved en fejlleverance, fordi hendes far hellere ville ha' en søn, der ville føre firmaet videre, han tævede dog ikke hendes mor. smiley

  Men vi er vist mange, der er taknemmelige for "Matador". smiley


 • #7   19. jan De har en meget fjern mentalitet ift den danske mentalitet. Det er helt almindeligt at mishandle kvinder og børn, det er et led i deres kultur, vi lever i 2020 og der er ikke noget, der har ændret sig i den henseende.

  Der er forskel på mishandling og vold, der er mange danske mænd, der begår vold mod deres kærester/koner, men det er af en anden årsag, mange kvinder er øretæve indbydende, selvom det ikke giver ret til at blive voldelig, men mænd er altså også kun mennesker, 2 til en tango ....


 • #8   19. jan Jetset

  Det krymper i en at læse om 31 brækkede ribben, samt skader på hovedet - så skal man godt nok være meget syg i hovedet.


 • #9   19. jan Enig Polysl, Indien er et voldsland, der bruger de også syre, jeg kommer aldrig til at elske dem smiley smiley smiley

 • #10   19. jan Sikke en gang vrøvl, to til tango, når det gælder tæsk ifm ægteskab. Ja så forstår jeg sku godt enker forbliver single.

  Ægteskaber, uanset religion, skal tæsk ikke være en del af. Men det kan jeg da heldigvis se at polysl forstod.


 • #11   19. jan Jetset

  Vi ser desværre samme tendens i mange lande, hvor pigebørn er ildeset, Hvad der er værre er at kvinder i Danmark finder sig i den behandling - så klart at de også må under anklage - for der er ingen undskyldning i at være veg.


 • #12   19. jan Polysl, jeg er ude af din tråd, jeg gider ikke hetz, jvfr ovenfor.

 • #13   19. jan Steen, jeg er ude af din tråd, når hetz må forekomme i andre tråde, og så en personlig holdning misforstås her i din tråd, af en der synes det er ok at folk får tæsk. I rest my case!

 • #14   20. jan Vi er ikke mere end lige kommet ind i det nye år. Og så starter i fandme forfra med uenigheder. I kan ikke være det bekendt … Kender i ikke ordet Ignorerer.

  profilbillede
 • #15   20. jan #12
  Jetset....hvad for en hetz i tråd #11 ?


 • #16   20. jan Jeg må sige at slå en nyfødt ihjel kan kun straffes med et helt liv i forvaring og jeg har ikke ord for det.

 • #17   21. jan Når man har fuldt med i retsforløbet, så er der ingen tvivl om at parret havde til hensigt at slå barnet ihjel.

  Mon ikke også at manden mister sit arbejde? Han er tilknyttet et af ministerierne og sikkerhedsgodkendt. Konen kræves udvist for bestandigt, hvilket er helt iorden.


 • #18   21. jan Jeg er helt enig i dit indlæg #7 Jetset

  Naturligvis er det forfærdeligt hvis der sker vold indenfor hjemmets 4 vægge, det bør IKKE ske, men det gør det altså. Det ses desværre også mere idag, at det er manden der bliver udsat for vold.

  Jep, nogle kvinder kan være så øretæveindbydende at de nærmest opfordrer til at få en flad.

  Men så er der også den kultur og mentalitet, hvor det er naturligt og helt accepteret/acceptabelt at manden har lov til at banke sin kone på plads. Det er modbydeligt.

 • #19   21. jan Jetset....hvad for en hetz i tråd #11 ? Jr. Polysl.

  Nej, men prøv lige at læse engang til, så vil du nok få øje på pointen.


 • #20   21. jan Jetset

  Kan stadig ikke se hetzen i min kommentar #11...oplys mig..det er tilladt at bruge en Greta Tunfisk øko pære fremstillet af øko bevidste personer som er vegetarer og skider kompost. smiley


 • #21   21. jan Claus #13

  Nu er jeg ikke ansvarlig for hvad folk svarer og har af holdninger, så jeg forstår ikke at du henvender dig til mig.


 • #22   21. jan OK. Det var så den ønsketænkning..

  profilbillede
 • #23   21. jan Polysl, jeg sender dig en privat besked i aften.

 • #24   21. jan #21

  Du er bestemt ikke ansvarlig for det smiley men jeg gider ikke hetz, og barnligt mudderkast, så siger jeg det ligeud, jeg vælger at lade være med at deltage. Jeg er blevet for gammel til at være fornærmet smiley


Kommentér på:
Bankede sin kone

x