{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
320 visninger | Oprettet:

Muslimsk læge: Hvorfor hader danskerne muslimer? {{forumTopicSubject}}

– Svar: Vi hader jer ikke, men vi vil ikke have et samfund, der bygger på jeres værdier.

Kan det siges bedre/sagligere

https://denkorteavis.dk/2019/muslimsk-laege-hvorfor-hader-danskerne-muslimer-svar-vi-hader-jer-ikke-men-vi-vil-ikke-have-et-samfund-der-bygger-paa-jeres-vaerdier/


Kommentarer på:  Muslimsk læge: Hvorfor hader danskerne muslimer?
 • #1   30. okt 2019 Nej vi hader da ikke muslimer som er så veluddannet og atomfysikere alle til hobe, Niels Bohr ville klappe i hænderne af bare glæde. DR TV2 roser fremgangen i integrationen, spørgsmålet er bare hvad vi skal gøre af alle de atomfysikere og forskere som vælter ind i vores land som ikke engang kan stave til deres navn og vupti så er de alle veluddannede og i arbejde og på vej til en Nobelpris.

  Vi kan jo ikke sende så veluddannede integrere til at feje fortov, for det aner de intet om, heller ikke i Supermarkeder vil man ansætte så dygtige integrerede mennesker som i deres hjem land er blev rost meget - og måtte flygte for ikke at rødme.

  Muslimske børn oplære danskere i at bede til Allah, for det er nemmelig en meget vigtig del i at danskere integreres i deres nye land som efterhånden er så omformet at alle omkring os måber af misundelse.

  Næste fase i integration af danskere er at få grundloven af skaffet til fordel for det mest berømte verdens styre som kun har en lov - hvis du ikke gør som imamer siger så bliver du et hovedet kortere - kvinder bliver stenet for der skal være en slags underholdning nu hvor musik er forbudt og det at tralle på gaden dømmes til 12 år i enecelle med en koran.

  Det er derfor danskere kaldes racister og nægter at kalde neger for sort, Danskere vil med deres udtryk sige at hertil og ikke længere ellers få får i et bat i knolden, i kan selv vælge - enten vores demokrati eller du bliver sendt med iltog ud af danmarks største togstamme. Og dem som tror på jorden er flad, så ryger iltoget ud over kanten.


 • #2   30. okt 2019 Det her link er da helt til en nobil pris over idioti og desværre et billede på det nye Sverigstan.

  https://bit.ly/332xhji


 • #3   31. okt 2019 NU bomber atomfysikerne igen Sverige, hvor må Sverige føle sig inkluderende med al den viden fra Kamellandet.

  https://ekstrabladet.dk/112/atter-eksplosioner-i-sverige/7855643


Kommentér på:
Muslimsk læge: Hvorfor hader danskerne muslimer?

x