{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
134 visninger | Oprettet:

Randers-galleri gider ikke mere vrøvl: Udstiller 100 "negerdukker" {{forumTopicSubject}}

https://amtsavisen.dk/randers/Randers-galleri-gider-ikke-mere-vroevl-Udstiller-100-negerdukker/artikel/420351

De sorte dukker er negerdukker, og der serveres negerboller til ferniseringen, siger initativtageren. Alt sammen som reaktion på den politiske korrekthed og en opfordring til at modstå krænkelseskulturen og få sat tingene i rette perspektiv.
Randers: - Vi er nogle stykker, der er så dødtrætte af det meningsdiktatur, som har præget debatten i 2018, at nu må det stoppe.

Siger Claus Ørsted, der driver cykelværksted og galleri i samme rum.

- I forbindelse med åbningen serverer jeg negerboller, lyder det frejdigt fra Claus Ørsted, der ikke er bange for at lægge sig ud med politisk korrekte meningsdannere og det selvbestaltede ord-politi.

- Nej. Tvært imod synes jeg, det er på tide, at vi vender skuden og begynder at beskæftige os med noget mere væsentligt end at skændes over, hvad vi må sige og ikke må sige. Jeg er ved at brække mig over det tyranni, der har præget debatten, hvor mennesker tager patent på, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert, siger den garvede cykel- og gallerimand.


Artiklen taler for sig selv, i kan gerne komme med jeres meninger om Claus Ørsteds udstilling.

Jeg kan kun sige - Sådan - thumbs up Claus Ørsted !!


Kommentarer på:  Randers-galleri gider ikke mere vrøvl: Udstiller 100 "negerdukker"
 • #1   8. jan Her er Sorte Marie....

 • #2   8. jan Endelig en modig mand der tager bladet fra munden. Så kan ord politiet gå hen og lægge sig... eller knæppe flere fluer.

 • #3   8. jan elizabetta J

  Var det ikke påklædningsdukke , der fulgte med Marie Kiks engang i fortiden, mener jeg at kunne huske...?


 • #4   8. jan Claus Ørsted var i Aftenshowet på DR1 i går, men med det politisk korrekte panel, som jeg mener bl.a. indbefattede Hella Joof , så blev der slukket for ham til sidst, da han skulle til at sige dem imod.

  Kan ses på Facebook "Aftenshowet"....


 • #5   8. jan Jeg er som andre trætte af den politiske korrekthed som vil fjerne alt som nogen mener er krænkende i deres øjne, Så er det rart at en lige skubbet lidt til de gamle stoddere som sidder og hvæser af Tintin, Maribo sulu, Anders And, Pippi Langstrømpe, 3 små grise,. og så en af ikke dansk oprindelse som føler sig krænket over en ung blond pige.

  Og så kan vi så også lige nævne den med en kvinde som var i Ikea og følte sig krænket over teksten til familiehjørnet "'Der er mere plads mellem bordene til dig, mor og far i familiehjørnet' for skiltet nævne jo ikke homoseksuelle så det ser hun som krænkende - Ikea retter ind.

  Til tider kan man være i tvivl om nogle i det hele taget har en hjerne.

  Det er på tide der er flere der går ud og siger at den her krænkelse kultur er gået for vidt inden man helt har omskrevet hele det kongelige bibliotek og genindspillet en masse gamle sange med indhold som kan virke krænkende.


 • #6   8. jan #5
  polysl

  Det er på tide der er flere der går ud og siger at den her krænkelse kultur er gået for vidt inden man helt har omskrevet hele det kongelige bibliotek og genindspillet en masse gamle sange med indhold som kan virke krænkende.

 • #7   9. jan Jeg ja jeg stor griner

 • #8   9. jan Endelig noget kunst som jeg synes om!

Kommentér på:
Randers-galleri gider ikke mere vrøvl: Udstiller 100 "negerdukker"