{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.796 visninger | Oprettet:

Vi skal drage omsorg for fjerne landes mennesker, mens vore egne borgere kan sejle deres egen sø {{forumTopicSubject}}

https://denkorteavis.dk/2018/hjemsendte-syge-udlaendinge-skal-hentes-tilbage-til-danmark-svage-danskere-maa-sejle-deres-egen-soe/

Det er ganske vist blevet det normale, at danskerne skubbes ned bag i rækken af de tusindvis af krav, der rettes imod os fra de fjerneste egne af verden. Inden for den sidste uge har hændelserne stået i kø og viser nedprioriteringen af danskerne.

Hjemsendte, syge udlændinge skal hentes tilbage til Danmark. Ikke-dansktalende muslimske kvinder, der i en skønsom blanding af førtidspensionister og ”ventende på arbejde” på (mindst) tyvende år nasser på skatteyderne. En somalisk fodbolddommer i Somalia hæver sygedagpenge i Danmark.

De ovennævnte eksempler sætter udsendelsen på DR2: “Magtesløs i systemet” i relief. Her ses, hvordan danskere i årevis kæmper mod et system, der viser, at ødselheden med skatteydernes penge i hvert fald ikke kommer vore egne til gode.

Det fremgik, at det ikke kun var den interviewede hjertesyge afghaner, Naser Hosseini, der var blevet hjemsendt. Det samme var sket for otte andre syge udlændinge. Det var kun lykkedes at spore de fem, som skulle hentes tilbage til Danmark.

Men hvad skete, før Hosseini kom til Danmark i første omgang? Var han en af de raske ungersvende, der traskede op til den tyrkiske kyst, sejlede over til Grækenland og derefter fortsatte vandringen? Og så fik han dårligt hjerte i Danmark?

Eller var han allerede syg hjemmefra, inden han begav sig ud på sin lange færd mod Nordeuropa? I så fald må det vel undre, at en person, der ikke har kunnet skaffe sin livsnødvendige hjertemedicin i sit hjemland, alligevel kunne begive sig ud på en umådelig anstrengende trave- og sejltur den halve klode rundt i håb om at få livsvarig opholdstilladelse med alt til faget henhørende i et af menneskesmuglerne anbefalet land.

Hvordan klarede afghaneren den strabadserende tur til Danmark? Og hvordan med de andre syv udlændinge? Blev de syge her? Eller var de allerede syge, da de kom? I så fald, hvordan klarede de turen til Danmark?

Vi har altså nu den tvivlsomme fornøjelse at skulle tage os af andre landes syge mennesker, hvis bare de kan nå frem til os, jf. ovenstående link om den armenske familie. Faderen hankede op i sine to børn og en psykotisk ægtefælle og begav sig ud på en lang rejse. Hvor mange asylmodtagerlande rejste de igennem, før de stoppede her?Hvor mange danskere i nød ville vi kunne hjælpe, hvis politikerne ikke nærede større omsorg for mennesker rundt om i verden end for det folk, de er valgt til at tjene?


Det er mange spørgsmål, der stilles i artiklen, nogen der kan besvare dem?


Jeg kan ikke, vi går da bare over til dagsordenen og fortsætter som hidtil, alt forbliver, som det hele tiden har været - et Danmark hvor danskerne er 2. rangs borgere.

Jeg har tit spurgt mig selv, hvornår den yngre generation begynder at gøre oprør, for det er deres fremtid, de skal varetage og kæmpe for inden det er for sent.

Eller er det allerede for sent?


Kommentarer på:  Vi skal drage omsorg for fjerne landes mennesker, mens vore egne borgere kan sejle deres egen sø
 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 212 Emner: 568 Svar: 7.423
  #1   27. feb 2018 Danmark er i gang med at afvikle sig selv. der er mere goodwil at redde dovne mennesker fra syd end at tage sig af vores egne. man overser at en kan tage til sit land 23 gange som han er flygtet fra.

  Vi kan lade obi telte rende rundt i mere end 10 år uden krav og sproget dansk.

  Imens så jagter man syge danskere som har arbejdet et helt liv ud i arbejd prøvninger for lige at se om man kan presse det sidste ud af ham hvorefter han kradser af og man spare pensionen. Imens så henter man telte rundt om i verden og gør Danmark til et nødhjælps skib som sejler rundt og samler op.

  Vi kan læse på avisen.dk at en på 101 år ikke kan komme på plejehjem fordi kommunen mener hun er frisk nok til at være i sit hjem.

  Man glemmer et multihandikappet i et trænincenter så hun sidder hele weekenden i sin egen afføring.

  Et plejehjem servere biksemad 5 dage om ugen fordi de siger: det er hvad de gamle vil.

  man sender en med Alzheimer og dårlig ryg i job forløb.

  Man skriver til døde at hvis de ikke møder op så får det effekt på deres udbetaling.

  Man skriver til syge som ligger på ouh at hvis de ikke møder op så får det betydning på deres udbetaling.

  På Lærkevej jobcenter slæber man syge ind i et baglokale for at blive undersøgt af en specialist i nyresygdomme. Ingen har problemer med sin nyrer.

  Man giver sagsbehandler 4000 i bonus hver gang man får en fra sygedagpenge over i et udrednings forløb.


 • cris7
  cris7 Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 16 Følgere: 50 Emner: 76 Svar: 1.859
  #2   27. feb 2018 Problemet er at vi ikke er 'herre i eget hus'. Hvilket EU i høj grad er skyld i.

  Der burde være forskel på om man er etnisk dansker, har uddannelse, arbejdet i mange år, i forhold til en indvandrer/flygtning, som intet har tilført men nærmest har flere rettigheder, ved at skjule sig bag kultur/religiøse hensyn.
  Det er omvendt diskrimination.

  ( Trods jeg ikke bryder mig om ordet diskrimination, da det bliver udnyttet og brugt i flæng om alt, bruger jeg det dog her.) • #3   27. feb 2018 Ja det er hårde ord men det kunne være sjovt at høre hvad politikkere vil svare og de ikke var forberedt på sådan spørgsmål og ja min humane hjerte græder men det er både for mine landsmænd/kvinder der ikke får den hjælp de har brug for men så absolut også for alverdens flygtninge der burde hjælpes i eget land smiley

 • cris7
  cris7 Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 16 Følgere: 50 Emner: 76 Svar: 1.859
  #4   27. feb 2018 Jeg tror, Leon, at de fleste har et humant hjerte, og ønsker at det skal gå godt for andre, uanset hvem de er og hvor de bor.
  Vores forældre, bedsteforældre kæmpede en hård kamp for lighed uanset køn, uanset rig eller fattig. Men også at man havde en pligt at udføre, før rettigheder.
  Al det store arbejde og konflikter der måtte tages, for at bedre forhold for alle efterkommere, er nu spildte.
  Politikkere ønsker at 'ramme' de mennesker som lever i parallelsamfund, som ikke ønsker at integrere sig, ikke føler at det er nødvendigt at yde en indsats for at leve i det samfund som de bor i, men til top kender deres rettigheder, før pligt.

  Alle de regler og love, går ud over den almindelige etniske dansker, netop fordi man ikke må 'diskriminere', hvilket er helt ude af sund fornuft. • #5   27. feb 2018 cris7 den sunde fornuft gik bort for mange år siden smiley

 • cris7
  cris7 Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 16 Følgere: 50 Emner: 76 Svar: 1.859
  #6   27. feb 2018 Det véd jeg Leon, men jeg vil gerne have indført sund fornuft, moral og etik igen, som en dagsorden.
  For ellers går alt rabundus.

  Skrivbordsarbejdere, lov/regel-ryttere, uden livserfaring burde afskedes. osv.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 212 Emner: 568 Svar: 7.423
  #7   27. feb 2018 Mit humanitære hjerte er ikke for indvandre og flygtninge eller hvor de kommer fra - mere for danskere som bliver pisket rundt i systemet imens man forgylder sorte hoveder som gemmer sig i ik forstå dankie der er kraft edme mange som bruger deres pis kultur og sproglig barriere på bare at kunne gå under radaren.

  De boller løs og er konstant gravide for at kunne undgå offentlig sanktion.

  Sagsbehandlere tør ikke, staten tør ikke, ingen tør for så er de bare racister, imens så ødelægger deres møgunger undervisningen på skoler så forældre er nød til at sætte deres egne i privat skoler for at de har en chance i livet imens så soder de møgunger de offentlige skoler til så lærer fyrer sig selv og ikke gider de møgunger.

  Imens skal man høre undervisnings minister sige at folkeskolen er god - det kan så betyde at personen er total farveblind for ladeporten foran den snot er rød. kryber til korset og siger: vi har nogle udfordringer - nej vi har problemer din idiot. Ikke en kæft tør gå til forældre og sige at deres dejlige pode forstyrre undervisningen hele tiden og de møder ikke op til forældredag eller andet fordi de ikke fatter et ord dansk.

  Det ender vel med at lærere er nød til at lære pludder sprog for at kunne gøre sig forståelig i klassen. Ja alle for den sags skyld - eller rende rundt med et chartek med billeder af at en med kniv som stikker en anden er der et stort kryds på - indtil man har lært pludder sprog.


 • #8   27. feb 2018 #1 og #7

  Godt skrevet polysl, der skal mod til at være så ærlig og sige sandheden i så ømtålelige temaer om indvandrere/flygtninge/migranter og så alle lykkeridderne, jeg er 100% enig med dig i det, du skriver, og så er det endda kun toppen af isbjerget, du giver eksempler på.

  Så vidt jeg husker fra min skoletid, er det kun 10% af et isbjerg, man kan se, da 90% af isbjerget befinder sig under vandet.


 • #9   27. feb 2018 Jeg er helt enig i at vores "egne borgere" skal serviceres og at indvandre må yde men det er ligesom med vores "egne borgere" de syge må slippe altså må dem der er syge i Danmark indvandre som dansk vi skal behandles ens og som det ser ud i Danmark lige nu kan sådan tale kun komme "vores egne borgere" til gode smiley

 • #10   28. feb 2018 Problemet er nok opstået grundet endnu en mis fortolkning af konventionerne.
  Manden er jo ikke dårligere stillet end hvis han ikke havde forsøgt en illegal indvandring, men var blevet hjemme.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 212 Emner: 568 Svar: 7.423
  #11   28. feb 2018 Nu siger konventionerne at flygtninge skal søge asyl i det første EU land, det undre mig fælt at det ikke håndhæves for så kan de afvises ved grænsen eller lufthavn.

  Jeg fatter heller ikke at man er begyndt at bruge ordet integration overfor flygtninge, de skal ikke integreres i samfundet de skal bare være her indtil de kan tage tilbage.

  Så med integration så har de åbenbart opgivet at få dem tilbage og nu skal de så integreres i samfundet som fatter hat af den beslutning. Nu er flygtninge ikke mere flygtninge men emigranter, og emigranter kan ikke bare komme til landet og forsørges men selv klare sig skulle man mene - men sådan er det ikke - så nu er emigrant og flygtning flydt sammen til en pærevælling.

  Jeg kan ikke overskue det lovmæssige hvornår en emigrant kan komme på offentlig forsørgelse og andre love for det er total overskuelig for mig.

  I USA og Australien er der klare regler - dem som kommer ind i landet må forsørge sig selv, det burde også gælde os. Vi kan ikke have at folk bare dapper til Danmark for at blive forsørget eller arbejde sort fordi de kommer fra et møg land.

  Jeg skal ikke beklage at flere på tålt ophold er forsvundet - muligvis ud af landet, flere af dem.

  Man lave center for flygtninge som i hobe tal tager til byen og stjæler og gør folk utrygge - man ransager center men finder ikke noget, for de er jo ikke dumme at blive taget med fingeren i kagedåsen så de har et andet sted hvor al deres tyvegods opbevares.

  Så har vi venligboere som elsker at fremmede vælter ind over grænsen og kan slet ikke genkende den problematik som opstår. For de har lige fundet 1 som de er venner med og så er de venner med alle. Kommer man så til spørgsmålet om de vil lave en container park i deres have nu da flere har en kæmpe mark så mener de ikke det er deres opgave som nok dækker over at de slet ikke vil have dem lige hvor de bor, men alle andre steder er ikke et problem. Så her kan man fornemme en falskhed som går helt ud i det paradokse.


 • #12   28. feb 2018 Polysl jeg er enig i talen om Australien og USA vi kunne nok lære noget - men jeg er for engangsskyld ikke enig i hvordan vi skal behandle vores flygtninge eller manglen på samme - men ok Danmark er et lille land og vi kan ikke magte så mange flygtninge vores regeringer kunne jo rejse sig op og fortælle alle dem der vil bestemme hvor mange flygtninge Danmark skal modtage at Danmark kun vil modtage x-antal flygtninge så de kan behandles på en ordenligt måde og der taler mit humane hjerte smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 212 Emner: 568 Svar: 7.423
  #13   28. feb 2018 Vi skal overhovedet ikke modtage flygtninge, men emigranter som har et job i bagagen.

 • #14   28. feb 2018 Polysl flygtninge er også mennesker og det kunne være dig eller mig smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 212 Emner: 568 Svar: 7.423
  #15   1. mar 2018 Leon

  Danskere er også mennesker hvis tærskel er ved at blive nået, det er total dumt at lade flere vælte ind når vi ikke engang kan håndterer dem vi har.

  Vi får bare en masse terror reder som Mølner parken.

  Og så skal vi høre den muslimske talsmand fra mølner parken om at en undersøgelse viste at mange er utrygge - det var ikke noget han kunne genkende, næ det kan man vel ikke som muslim men som etnisk danskere hvor ikke engang hjemmehjælpere kan færdes i fred eller politi eller brandvæsen eller ambulance. Ingen bryder ind hos muslimer men hos etniske danskere netop for at gøre dem utrygge og få dem væk. Det vi ser er en stille udrensning af etniske danskere i den møg park.

  Det er ikke sporadiske problemer der men stort set i alle parker, hvor nogle gerne ser at problemet nedtones og fjerner stigmatiseringen som en ghetto.

  Det er fint at man nu begynder så småt at skulle se straffeattest for at kunne flytte ind hos alle i hustanden - dog vil jeg mene at den på 1 år nok ikke er kriminel andet hvis det er tvillinger og de stjæler hinandens sut.


 • cris7
  cris7 Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 16 Følgere: 50 Emner: 76 Svar: 1.859
  #16   1. mar 2018 For lidt siden var en ung pige, gymnasie elev fra Tingbjerg, i tv for at fortælle om sin mening om de nye Ghettoforslag som bliver fremlagt kl. 11.00 idag.

  Hun mente at det var diskriminerende og at der ikke var de problemer som politikkere omtalte. Jo, der var da problemer med kriminelle og børn som ikke måtte lege udenfor af frygt for hvad der kunne ske.
  Men det mest interessante som hun sagde var hvordan de evt. løste problemer.

  Der var fædreklubber, der var mødreklubber hvor man mødtes og løste problemer.

  Se det er jo så her at tråden knækker. Bl.a. ved opdelingen af mænd og kvinde klubber. Ikke et fælles fodslav, som forældre. Mere en Sharialigende intern måde at løse ting udenom de danske myndigheder på.


 • #17   1. mar 2018 Polysl de redder må så fjernes med hård hånd og ikke med den pædagogisk måde der skal vises stregen der til og ikke længere smiley

 • #18   1. mar 2018 cris7 jeg tror ikke at de fædre-grupper er noget værd hvis de ikke kan arbejde sammen grundet de forskellige nationaliteter smiley

 • cris7
  cris7 Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 16 Følgere: 50 Emner: 76 Svar: 1.859
  #19   5. mar 2018 Hverken fædre- eller mødregrupper er noget værd. Alene opsplitningen er forkert.

  Det er jo ikke vores kultur, love og regler man retter ind efter. Men derimod sharia-ligende love.
  Det er ikke en ligeværdig opdragelse som man diskuterer og udfører mellem drenge og piger.
  Det er ikke en 'fast hånd' omkring respekt for skolen, møde hver dag, lave lektier. Få en uddannelse og et arbejde så man kan forsørge sig selv.


 • #20   5. mar 2018 Cris7 åh hvad skal jeg sige sharia-lov har intet at lave i Danmark der gælder kun dansk lov og ret smiley

Kommentér på:
Vi skal drage omsorg for fjerne landes mennesker, mens vore egne borgere kan sejle deres egen sø

x