{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
263 visninger | Oprettet:

Hvordan kan verden tage det med ro? {{forumTopicSubject}}

Ja hvordan kan menneskeheden tage det med ro når verden brænder og det er verdens lunger der brænder over hele verden - mon vi kvæles til sidst.
For der bliver jo ikke flere træer af at de brændes af ej heller ved at vi mennesker forbruger en masse træ.
Men selvføleligt kan sidste man lukke og slukke smiley


Kommentarer på:  Hvordan kan verden tage det med ro?
 • #1   22. aug 2019 Det er ikke helt rigtigt --- Faktum er at der bliver plantet træer som aldrig før. Og mange steder dør skovarealer også af sig selv.- men uden at forsvinde helt.
  Så gør man det, at man bruger kontrolleret afbrænding af kæmpe arealer, for så bagefter at plante det der kan bruges. - For der er nemlig utroligt mange træer som ikke kan bruges til noget som helst, og dem kan man ligeså godt brænde af. og få nye dyrkbare arealer frie.


 • #2   22. aug 2019 Ronald G det er eg glad for at høre men de træer du siger ikke kan bruges til noget tror du ikke der er en grund til at de er på jorden og ligeså din tale om at der afbrændes for at få dyrkbare jord og så tænker jeg igen i kartofler og ingen træer smiley

 • #3   22. aug 2019 Joda . Men tager vi de områder Hvor der er Sumpet og Jungle, der er det kun insekter, .kryb - og vildt som lever der, det er ikke egnet til noget som helst, det er få mennesker der lever der. Men det er med til at være Jordens Lunger. og det har vi i bla. andet Amazonas. Asien og Afrika.. i Asien dyrkes der jo ris. og det kan man leve af. Ligesom Ægypterne levede af korn. - Men få lige de mange Afrikanere til at Dyrke noget. det ville jo hjælpe gevaldigt. - Men sikkert er det, at uden dyrkning og insekter. så levede mennesket ikke ret meget længere. . Det står jeg stærk for. For Mennesket ødelægger alt. det bliver i hvert fald ikke os der kommer til at arve jorden.

 • #4   22. aug 2019 Ronald G enig men læste lige at det regne stort i en storby omkring Amazonas og det er vel grundet de skovbrænde smiley

 • #5   23. aug 2019 Verden tager det ikke længere med ro! Der er demonstrationer alle vegne.

  Tropeskovene leverer 20 % af den ilt, vi har brug for, og der lever mange dyrearter og isolerede indianske stammer i de skove.
  Det er virkelig en katastrofe hvis man ikke får stoppet de brande, men opmærksomheden er også vakt på højeste plan.


 • #6   23. aug 2019 Alis C jeg må siger at det også er på tide smiley

Kommentér på:
Hvordan kan verden tage det med ro?

x