{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
715 visninger | Oprettet:

Bloggere {{forumTopicSubject}}

Nu er det blevet moderne at BLOGGE på Baboom - og så er det lige at jeg spørger: Hvad er en sponsoreret blogger for en???
Med største fornøjelse vil jeg læse blogs fra folk jeg kender eller som har en spændende overskrift - men nu fyldes hele skærmen på min smartphone med for mig totalt uinteressante såkaldte sponsorerede bloggere, som jeg ikke aner hvem er....
Jeg har fosøgt at blokere disse - men det ladedr sig ikke gøre, så hvordan f..... slipper jeg for den slags??
p.s. heldigvis er det "kun" på min smartphone, at jeg generes - det er ikke så slemt, når jeg bruger min PC..... Hjææælp - jeg GIDER ikke at få alt det i hovedet....
Kommentarer på:  Bloggere
 • #1   19. aug 2018 Løsningen på problemet findes måske på denne side.

  https://adblockplus.org/android-install


 • #2   19. aug 2018 Jamen Me - den har jeg skam i forvejen til blokering af reklamer - men den blokerer IKKE disse såkaldte sponsorerede bloggeres blogs...

 • #3   19. aug 2018 Jeg kigger lige på det.

 • #4   20. aug 2018 Ja jeg har valgt som blogger ikke at ha links og reklamer ,på min blog ,da dette sal være fra ens egen mund ,dette mener jeg er det bedste ,og skrive nogle gange kun ,og ikke dagligt

 • #5   20. aug 2018 Med største fornøjelse vil jeg læse blogs fra folk jeg kender eller som har en spændende overskrift - men nu fyldes hele skærmen på min smartphone med for mig totalt uinteressante såkaldte sponsorerede bloggere, som jeg ikke aner hvem er....

  Og hvad så - her er vel plads til alle, om du, jeg eller alle andre kender dem, er da fuldkommen uvigtigt.

  Der findes da massevis af bloggere, der kommer med interessante emner, andre bloggere 'blogger' om temaer, der er skrevet af andre, men lader som om, det er vedkommendes eget åh så interessante tema. • #6   20. aug 2018 Annella

  Kan huske da jeg skrev en længere leder omkring Mette Frederiksen på blog/tv2(tror jeg) her var der en som stjal den og fremviste den som hans leder. Jeg blev kontaktet af ejer af den gruppe som godt kendte til min leder og spurgte om den måtte bestå eller om den skulle slettes, - jeg valgte at lade den bestå men jeg skulle være ophavsmand til den.

  Torben

  Jeg ved så ikke hvordan disse sponsorede blogger tjener deres penge for de fleste professionel bloggere bruger andre systemer hvor man selv er herre over design og det er man ikke her på Baboom.


 • #7   20. aug 2018 Anella....
  Problemet er ikke, at jeg ikke selv kan finde ud af at læse de blogs, jeg gider - og at ignorere dem, jeg ikke gider!
  Men når jeg - som i går - skal fjerne 20 uinteressante blogs før jeg overhovedet er inde på Babooms startside - så er det sgu for meget!!!


 • #8   20. aug 2018 Nå men jeg tror faktisk, at jeg har løst problemet ved hjælp af Me's link ovenfor.
  Jeg har hele tiden haft Adblock installeret, men nu fik jeg Adblock Plus.....
  Tak kære Me....


 • #9   20. aug 2018 Torben H #7 ja hvis kan jeg godt forstå dig

 • #10   20. aug 2018 Polysl #6 ja men hvis folk syntes godt om det du skriver og vil tage et kopi er det da kun positivt

 • #11   20. aug 2018 #10
  Rigtigt Leon - men dem der tager kopier af andres arbejde og videregiver det burde ihvertfald kun gøre det med kildeangivelse og ikke pynte sig selv med fremmede fjer.


 • #12   20. aug 2018 smider lige hvad jeg skrev dengang, man kan så konstanter at hun ikke har flyttet sig en meter siden dengang.

  Sygedagpenge reform
  onsdag 25. december 2013 12:27 | Polysl
  Skrevet af Steen Larsen / polysl 2011

  Mette Frederiksen er Robin Hood

  Mette Frederiksen ævlede løs i debatten på DR2.

  Vi skal vise ansvarlighed.
  Vi skal have en masse førtids pensionister i flex job
  Slut med at førtids pensionere folk under 40

  Hovedet på skrå og her lyver hun virkelig synes jeg at bemærke når hun benægter at de svage skal betale for den nye dagpenge reform.

  ... Men fakta er at dem som før havde bibeholdt deres lønniveau i en flex ordning skal gå drastisk ned i løn og her snakker vi ikke om få hundrede kroner men mange tusinde som så skal postes i flex job ordninger for de lavtlønnede.

  Så her er helt klart tale om en Robin hood finesse som skal pisse på folk som uheldigvis er højtlønnet og i flexjob og syge....flot her træder man virkelig på de syge som så nok er nød til at sælge hus og hjem...

  Jeg blev aldrig klog på på Mette for hun sagde at hun ikke vil røre ved dem som allerede har fået tilkendt en førtids pension men hun åbnede samtidig op for en klap jagt på dem som ifølge måske en senere revurdering skal igennem et afklarings forløb.

  Hun har mange flotte ord og flosker og den her hoved på skrå når hun indsmigrende er så forstående overfor folks oplevelser med det totalitære hjerneløse afklarings system.

  Men som hun hele tiden pointere " det var jo under den gamle reform," jamen for helvede det hele lyder bare som kejseren uden klæder"

  En anden ting Mette Frederiksen ikke kunne svare på var at hvor skulle alle de flexjob komme fra som skulle opsuge mange tusinde handikappede, psykisk syge, nær død mennesker, total lamme - intet er en hindring for Mette Frederiksen. Positivt tænkning.

  Hun ævlede godt nok om at hun skulle i dialog hos arbejdsgivere men ingen arbejdsgiver gider have folk i få timer da de står for den største del af regningen. jo siger mette det er en del af den store master plan hvor arbejdsgiver kun skal betale for den reale arbejdstid.

  Jamen det faktum betyder jo at der allerede er et skjult felt i hendes beregninger som betyder en større udgift og hvor mon de penge skal hentes henne?

  Her kunne jeg godt tænke at man fik gravet alle de døde op og får den i aktivering vi kan fandme ikke have at de bare ligger der og dovner den.

  Det får mig til at tænke på flere sager hvor Odense kommune jobcenter har indkaldt både kræftsyge som ligger med diverse slanger ude på OUH og døde mennesker til samtale med advarslen om at hvis de ikke møder op så får det konsekvenser for dagpenge/bistand.

  ******************************************************************
  Skrevet af Steen Larsen / polysl 2013

  Det var dengang da jeg skrev om Mette Frederiksen men nu har hun ikke det her hoved på skrå mere så det er ret svært at se om hun lyver mere end en hest kan rende.

  Men fakta er med den nye sygedagpenge lov, så er det ikke en dans på roser og igen skal man sparke på dem som ligger ned for de kan jo ikke forsvare sig.

  Her kan nogle rende ind i økonomiske problemer da de kan miste fra 1700 til 7000 fordi de stadig ikke er i stand til at arbejde og så må på en lavere ydelse fordi man nu har sat det ned fra 12 mdr. til 5. mdr.

  Så er spørgsmålet at når man nu sætter den fulde ydelse ned efter 5 mdr. om man så bliver rask?

  nej...det besynderlige med sygdom er at det ikke i mange tilfælde har en forfaldsdato, lunebetændelse,forkølelse, og andre små ting har som sådan en forfaldsdato hvor man ved hvornår man er klar til at arbejde men det er svært med svære psykiske eller sygdomme som er direkte livs truende - men igen så mener regeringen at folk bliver hurtigere raske hvis man afpresser dem økonomisk.

  Det er en "pæn" måde at sige alle faktisk er simulanter og bare vil gå og tulle rund og det har mette frederiksen jo netop lavet med den nye lov at man kan tulle rundt faktisk for evigt men så bare på et økonomisk lavere niveau som kan mærkes.

  Hun ville ikke svare konkret hvorfor folk skulle på en lavere ydelse men begynde at ævle om at de skal hurtig igennem et afklarings system så de kan komme hurtigt på arbejde igen for vi har brug for de ekstra hænder som hun pointere hele tiden.

  Hvad for noget arbejde?

  Vi har pt. krise og det eneste man kan sætte syge folk til er at rydde sne eller klippe en hæk eller andet hjerne forladt arbejde som godt kan udføres af folk med større interesse i den slags arbejde.

  Eller man kan sættes til at samle kabel tromler for Jojo eller stoppe slik i julekalender og lime lortet sammen.

  jo jo menings fyldt arbejde skal der til så de kan blive mere raske så de kan slippe for en hjernedød afklarings periode med tiltag som faktisk gør folk mere depri.

  Men så dummede Mette Frederiksen sig da hun fik spørgsmålet:

  Alt det arbejde som du mener er meningsfyldt kunne man så ikke ansætte folk til det arbejde?

  Her til svarere hun: Nu kan vi ikke plastre det offentlige til med nye stillinger.

  ups.....

  nej så hellere en masse som kan arbejde gratis for kommunen og pisse på dem og sparke dem ned og stadig tjene på dem med alle de aftaler de har med diverse firmaer som får lavet arbejde næsten helt gratis.

  Løst regnet ville man med den reform tjene 175 millioner og så har man ikke regnet det med som man får fra firmaer som har en næsten gratis arbejdskraft syge som gamle og blinde som åndssvage alle er jo i realiteten bare "simulanter"

  Jo jo man skal virkelig prise den socialistiske ide og mon ikke der er mange som klapper i deres hænder over at man lige siden valget har kørt blå politik. NOT:


 • #13   20. aug 2018 Polysl en god tale og er enig

 • #14   20. aug 2018 #8

  Ja Torben, det er forskel på AdBlog og AdBlogPlus.
  Det var derfor jeg linkede til AdBlogPlus.


 • #15   21. aug 2018 #14
  Tak igen Me....


 • #16   24. aug 2018 Godt du fik løst problemet. Jeg kunne så godt tænke mig at spørge dig, ME, er det muligt at kunne Blackliste, jeg ved godt, jeg kan blokere, men kunne godt tænke mig at Blackliste, således når der klikkes på mine input, at det blev sort for nogen

 • #17   24. aug 2018 Jetset dog går du ikke ind for ytringsfrihed og at blacklist er vel en falliterklæring i min verden

 • #18   24. aug 2018 Jo, hvordan kan du komme på de tanker. Men du har helt ret i, at blacklist er en falliterklæring, men en nødvendighed desværre

 • #19   24. aug 2018 Jetset det må være fordi der er en eller flere der ikke opføre sig pænt men jeg husker en gang for mange år siden hvor jeg lavet en blokering sikken postyr der blev

 • #20   24. aug 2018 Et fattig menneske som ikke kan argumenter og black lister og spærre, og blokere og sparker tænderne ud med de skatte betalt træsko.

 • #21   24. aug 2018 Ja, Leon, men vi bestemmer selv, går jeg ud fra, vi skal da ikke spørge nogen om, hvad vi synes er bedst for os selv, vel

 • #22   24. aug 2018 Jetset ja da og nej vi bestemmer selv Gudskelov da og jeg syntes nu du er en god blogger

 • #23   24. aug 2018 Tak, Leon, du kommer med i min aftenbøn

 • #24   24. aug 2018 Jetset lad mig gætte : og tænker du i fri mig for det onde

 • #25   24. aug 2018 til dit er riget og magten i evighed Amen - jeg tænker bare, som et tak

 • #26   24. aug 2018 Da jeg var dreng i Odense var der en kvinde, som blev kaldt Fadervor,....

  Når man så hende bagfra var det "Led os ikke i fristelse" - men forfra "men fri os fra det onde" • #27   24. aug 2018 Nu har du lige sat gang i mine lykkehormoner, tak Torben

Kommentér på:
Bloggere