{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Igen Alis venner
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 42 Emner: 90 Svar: 4.553
  #1   25. aug https://www.bt.dk/politik/mand-amok-paa-ung-kvinde-i-video-din-muslimske-lort?fbclid=IwAR1ECpKKK1rQ9qRSBLUB7LQOyEyeJ9JgEBRYnRHXLqiO56mIrh5BWvElGc8

  Rascisme er blevet et større og større problem i Danmark, og på trods af at problemet har været nævnt mange gange i folketinget, så bliver der ikke gjort noget ved det. Det er urimeligt at især muslimske kvinder skal gå i kontant angst.

  Der er mennesker, især fra højrefløjen, der arbejder målbevist på at skabe og øge konflikterne.


 • #2   25. aug Wow Alis

  Kunne du virkelig ikke finde en hvor man tæsker og sparker et tørklæde?


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 42 Emner: 90 Svar: 4.553
  #3   25. aug Dem har der været nogle stykker af gennem årene, men jeg gemmer ikke den slags links. Jeg vil ikke spilde tid på at føre kampagne imod rascister. Men jeg vil arbejde for at der kommer lovgivning imod det.

 • #4   26. aug Alis

  Du siger gennem årene - men overfald på danskere alene bare i år er oppe på 12 hændelser med helt umotiveret vold imod sagesløse fra dine venner.

  Du skriver at du afventer en lov så folk ikke må være racister???

  man kan ikke lovgive overfor holdninger, og der er en lov om racistisk vold. Straffelovens § 81, nr. 6

  Hadefulde udtalelser er der også en lov om § 266 b.

  Så hvad er det for en lov du afventer?


 • #5   26. aug #3
  Alis


  [i]Dem har der været nogle stykker af gennem årene, men jeg gemmer ikke den slags links. Jeg vil ikke spilde tid på at føre kampagne imod rascister. Men jeg vil arbejde for at der kommer lovgivning imod det.[/i]  profilbillede
 • #6   26. aug polysl

  Igen Alis venner

  Og dem kommer der endnu flere af, så sk... være med, at tidligere kriminelle afghanere udviste vender tilbage.


 • #7   26. aug Annella

  Der er over 40 som har søgt asyl i Danmark som tog på ferie før taleban kom til magten, de skal jo også evakueres.

  Nøj...hvor vi til grin.


 • #8   26. aug Tjaa polysl #7

  Det er som nok den lovgivning Alis arbejder på smiley


 • #9   26. aug Tålmodighed Alis tålmodighed

  dine nye afghanske venner skal som nok komme


  profilbillede
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 42 Emner: 90 Svar: 4.553
  #10   26. aug Der kan godt laves lovgivning og tiltag, der modvirker rascisme, men det vigtigste er muligvis at folk bliver klar over problemerne, og forstår hvor meget rascisme ødelægger et land.
  En konstant og massiv tilsvining af muslimer ... hvad er det man vil opnå? Hvordan skal muslimske forældre kunne opdrage og lære deres børn at respektere danskerne? Skal de lære deres børn at respektere mennesker, der sparker til dem?

  Vi har det højeste antal flygtninge i verden nogen sinde, og nu kommer der flere.

  Skårup har talt for at man ikke skal tage imod folk, der flygter fra Taliban, men at de skal hjælpes i nærområderne. Måske har manden ikke set billeder af hvordan flygtningelejre i Mellemøsten ser ud, og hvilke forhold børn vokser op under. Det kan også være at manden er dum.

  Vi skal have stoppet krig og ballade, og vi skal sige rascisterne imod! Højreekstremister og rascister går ind for diktatur, og de angriber alle der siger dem imod. Det gør det kun yderligere vigtigt at få dem stoppet.


 • #11   27. aug #10
  Oraktlet har talt!


 • Cody N
  Cody N Online Tilmeldt:
  nov 2017

  Følger: 8 Følgere: 29 Emner: 60 Svar: 1.526
  #12   28. aug Alis #10

  Højreekstremister og rascister går ind for diktatur, og de angriber alle der siger dem imod. Det gør det kun yderligere vigtigt at få dem stoppet.


  Som sædvanligt har du ikke skyggen af bevis og du har uden tvivl verdensrekorden i udokumenterede løgnagtige påstande.
  De eneste der overfalder muslimer er muslimer så stop nu dig selv og lad være med at lytte til dine løgnagtige fascistoide AFA venner fra den yderste venstrefløj der som bekendt er de eneste danskere der bruger vold smiley

  Stod det til mig burde Baboom give dig det røde kort næste gang du undlader at dokumentere dine opfundne løgnehistorier smiley


 • #13   28. aug #10

  //citat
  Vi skal have stoppet krig og ballade
  //citat slut

  Du er da velkommen til at komme med en verdensomspændende løsning, som at ISIS-K bomber deres egne muslimer. ISIS-K er ikke enig i den mere blødere kurs Taleban vil indføre.

  Jagten på Kurdere i Tyrkiet.
  Attentater på marked pladser i Irak
  Skole skyderier i USA
  NoGo zoner i England, Frankrig, England, Danmark, Belgien

  Det største problem i verden er racisme imellem muslimer og muslimer, hvor de bekæmper hinanden fordi de har et forskellig syn på koranen. Sunnier og Shia har siden tiders morgen bekæmpet hinanden - og når de mødes i andre lande så forsætter de deres korstog.

  Rent mentalt bude du udstyres med en blindestok og en køter for jeg har ikke mødt nogen der kan være mere blind, end en som er blind.

  Hvis Islam er fredens religion, så vil jeg nødig møde krigens religion.

  Hvis du kendte bare til en gram af problemet i Mellemøsten så ville du ikke komme med de uhyrlige påstande eller som du ynder - ikke gide kommenterer fordi du ikke ved hvordan du skal forsvare dine påstande.

  Lande som Afghanistan, Irak, Syrien er opdelt af krigsherre som ikke anerkender en siddende regering. Hver krigsherre styre et område på deres måde og med deres fortolkning af koranen og sharia.

  Ovenover krigsherre sidder karteller f.eks. Afghanistan og styre opium handlen som giver mange penge til krigsherre som ikke er interesseret i at Taleban eller ISIS-K begynder at blande sig.

  Så det hele er et mix at narkohandel, styring af områder, islam og sharia. Eftersom Islam er en i en treenighed så har der aldrig været nogen som helst som har støttet en siddende regering som jo deler magten ud.

  Freden i Danmark kom først efter reformationen hvor man stækkede kirken magt og overtro blev erstattet med videnskab. Så i stedet for at prøve at demokratisere lande som Mellemøsten så må man lade deres "rejse" mod en form for mere humanisme gå sin gang.


 • #14   29. aug Vi skal have stoppet krig og ballade, og vi skal sige rascisterne imod! Højreekstremister og rascister går ind for diktatur, og de angriber alle der siger dem imod. Det gør det kun yderligere vigtigt at få dem stoppet. Jr. Alis

  Jeg synes også racister er noget af det værste vi har, prøv at læse med her:

  https://bit.ly/38dLOgg

  Vi kan ikke mere bevæge os ud om aftenen i frygt for at blive slået ned, hvad synes du, vi skal gøre ved dem, det er stort set hver dag vi læser, hører om lignende sager.

  Hvad synes du vi skal gøre ved det, nu kan du se, hvordan det har gået og går i Sverige, Sverige, som er et meget stort gæstfrit land, de har bare åbnet deres land for "flygtninge", og hvordan synes du, det går for dem ??


 • Cody N
  Cody N Online Tilmeldt:
  nov 2017

  Følger: 8 Følgere: 29 Emner: 60 Svar: 1.526
  #15   29. aug Når sandheden bliver for overvældende er det jo godt man kan gå i flyverskjul smiley smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 42 Emner: 90 Svar: 4.553
  #16   1. sep Cody #12

  "Som sædvanligt har du ikke skyggen af bevis og du har uden tvivl verdensrekorden i udokumenterede løgnagtige påstande. "

  Denne tråd er beviset. Polysl lægger ud med, og endda i overskriften, at kalde mennesker, der udøver vold for mine venner, som om jeg skulle være solidarisk med sådan en opførsel.
  Jeg har sagt nogle gange, og jeg skal gerne gentage af hensyn til de langsomt opfattende - vi har et retssystem til at tage sig af den slags sager, og det er professionelle og uddannede mennesker. Hvorfor laver man hele tiden tråde om muslimers lovovertrædelse, det behøver man slet ikke at blande sig i, det er der andre, der tager sig af.
  Nu er jeg næsten lige så klog som et menneske, så selvfølgelig ved jeg at det er for at piske lynchstemning op imod muslimer.Det lykkes desværre for godt, og det er det, der skal stoppes for at vi kan leve i fred med nydanskere.

  " fascistoide AFA venner fra den yderste venstrefløj der som bekendt er de eneste danskere der bruger vold"

  Den har du prøvet før. Der er ingen venstrefløjsgruperinger, der bliver overvåget af myndighederne, men der er et par højrefløjsgruperinger, de gør, fordi de er voldsparate.

  "Stod det til mig burde Baboom give dig det røde kort næste gang du undlader at dokumentere dine opfundne løgnehistorier"

  Det er dig, der bør afkræves domumentation for sådan en påstand. Det er desuden typisk for den diktatoriske højrefløj at udelukke mennesker, der ikke giver dem ret og ikke klapper dem på ryggen. • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 42 Emner: 90 Svar: 4.553
  #17   1. sep Polysl #13

  Det var en ordentlig smøre for at holde den krig igang. Problemet i mellemøsten er Amerikas og andres forsøg på at indføre kapitalisme og amerikanske tilstande. Vores systemer passer ikke sammen med deres, og det splitter befolkningen. Desuden har de fattigdom at slås med, og opiumsplanter giver penge.
  Når man ikke kan løse problemerne, så er det fordi man nægter at se kendsgerningerne i øjnene, og at vi selv er en del af problemet.

  Jeg er enig med Biden i at krigen i Afghanistan skulle stoppes. Oprindelig gik man ind for at stoppe nogle terrorceller, og det var godt nok, men det var ikke i orden at man så prøvede at lave befolkningen om til amerikanere, og sendte børn i amerikanske skoler.
  Mon ikke resten af verden ligesom jeg holder vejret og håber og beder til at Taliban kan klare opgaven, nu hvor de har magten.

  Vi kunne starte her i Danmark med at respektere muslimer - det ville brede sig som ringe i vandet. I stedet bruger du hovedparten af tiden på at hælde mere benzin på bålet. Vi er mange, der er dødtrætte af jer, der hele tiden lægger op til stridigheder. VI VIL HAVE FRED!!


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 42 Emner: 90 Svar: 4.553
  #18   1. sep Jetset

  Har du det sådan at danskere må gerne tyrannisere muslimer, men muslimer må ikke slå igen?


 • #19   1. sep Lad nu være med at ophøje Biden den gamle idiot, han gennemfører Trumps plan om at trække tropper tilbage senest maj 2021.

  ha ha....vi kan starte med at respekterer muslimer her i Danmark

  Muslimer kunne starte med at sende teltet ned i jobcenteret - som respekt for at man skal yde før man kan nyde. Der er masser af dokumentation om at teltene bare går og tøffer rundt imens der er brug for en masse hænder som SOSU.

  En somalisk forening i Vollsmose har medlemmer som ikke engang kan sige et dansk ord efter 25 år som også er dokumenteret af tv2.

  Respekt kommer af handling.

  Jeg har fuld respekt for at et telt folk fortrækker at være hjemme, men så må det være for egen regning.


 • #20   3. sep #17

  Du bliver ved med at påstå at man sendte børn i amerikanske skoler i Afghanistan???? De findes ikke, der findes afghanske skoler. Amerikanere oprettede ikke skoler, man beskyttede skoler så kvinder og piger kunne undervises. Viden har altid været forbehold mænd og imamer og mullaer, muftier.

  Jeg har altid ment at man ikke kan demokratiserer Mellemøsten, de har deres system og vi har vores. Der hvor vesten sætter grænsen er at man fratager det kvindelige køn at blive uddannet, altså at blive klogere.

  Hvorfor?

  Når folk bliver klogere bliver de svære at styre, hvor overtro erstattes af videnskab. Kvinders formål i Mellemøsten er at skræve og tage imod banditten uanset om hun vil eller ej. Hun er en genstand.

  Skal vi respekterer muslimer?

  De kunne starte med at respekterer andre muslimers ret til at fortolke koranen på deres måde. Det ville give en mere fredelig hverdag i Mellemøsten. Muslimer kunne også begynde at respekterer kristne i Mellemøsten - i stedet for at lave klapjagt på dem og brænde deres kirker af. Ingen kristen render og brænder moskeer af, sjovt nok, så en eller anden respekt har de, nok mere fornuft.

  Muslimer kunne også begynde at respekterer det danske sprog, så man var fri for at høre det kloak dansk som de har lært i fætters kiosk selv i 3 led i generationen.

  Muslimer kunne også begynde at respekterer de friheds værdier vi har i Danmark, i stedet for at rende og spytte på bare damer i Kerteminde, overfalde badende. Muslimer har en stærk impuls imod hud, jo mere hud dere vises jo mere vrede bliver de.

  Skal vi lige tage RESPEKT igen?

  Jeg som andre som har rejst i Mellemøsten respekterer gældende lov og kultur. de begynder ikke at spytte på burkaer, eller brænde deres moskeer af. Man overfalder heller ikke folk formålsløst, man render heller ikke rundt på gaden med en whiskey flaske og bæller fordi man mener at det skal de fandme ikke bestemme. Vi ligger heller ikke og ræser i deres gader med 120 km og mejer alt ned. Vi begår heller ikke selvmord med en vest på markedspladser.

  Vi kørte heller ikke rundt 9/11 med tudende horn og et flag ud af vinduet.

  VI begår ikke terror som det nyeste i New Zeeland hvor en inspireret af ISIS skar i flere mennesker inden politiet fik nakket det røvhul.

  Så ser du Alis - det er slet ikke os som er problemet, men dine venner.


 • #21   5. sep Politiet er i øjeblikket optaget af et brutalt angreb i Berlin.

  I et grønt område i Berlin-Wilmersdorf sårede en 29 årig mand en 58-årig kvinde alvorligt med flere knivstik i nakken En 66-årig mand, der skyndte sig at komme til hjælp, blev også alvorligt såret af angriberen. Politiet kunne på stedet anholde knivstikkeren.

  Som politiet meddelte søndag, henvendte manden, der kommer fra Afghanistan og har boet i Tyskland siden 2016, sig til den kvindelige anlægsgartner, fordi han, ifølge oplysninger fra efterforskerne, var generet af, at kvinden arbejdede.

  De to ofre er uden for livsfare, efter de blev opereret på hospitalet.

  Gad vide hvordan Alis's forsvarstale kommer til at lyde?


 • #22   5. sep Annella

  Forsvarstale de var racister. det er de neo som er skyld i det. Du må forstå at muslimer er uden skyld, de er ofre , selvom vi lige har flere knivstikkeri i Danmark - i går og i forgårs.

  Jeg tror vi skal være glade for at folk ikke kan vade ind i en butik og købe et haglgevær. For ellers ville parabol folket stå i kø og så ville vi få tilstande som er værre end Syrien.

  New Zeeland har lige haft terror uden de har deltaget i noget som helst siden 2ww. Den må dælme være svær at forklare.


Kommentér på:
Igen Alis venner

x