{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Igen Alis venner
  • #2   25. aug 2021 Wow Alis

    Kunne du virkelig ikke finde en hvor man tæsker og sparker et tørklæde?


  • #4   26. aug 2021 Alis

    Du siger gennem årene - men overfald på danskere alene bare i år er oppe på 12 hændelser med helt umotiveret vold imod sagesløse fra dine venner.

    Du skriver at du afventer en lov så folk ikke må være racister???

    man kan ikke lovgive overfor holdninger, og der er en lov om racistisk vold. Straffelovens § 81, nr. 6

    Hadefulde udtalelser er der også en lov om § 266 b.

    Så hvad er det for en lov du afventer?


  • #7   26. aug 2021 Annella

    Der er over 40 som har søgt asyl i Danmark som tog på ferie før taleban kom til magten, de skal jo også evakueres.

    Nøj...hvor vi til grin.


  • #12   28. aug 2021 Alis #10

    Højreekstremister og rascister går ind for diktatur, og de angriber alle der siger dem imod. Det gør det kun yderligere vigtigt at få dem stoppet.


    Som sædvanligt har du ikke skyggen af bevis og du har uden tvivl verdensrekorden i udokumenterede løgnagtige påstande.
    De eneste der overfalder muslimer er muslimer så stop nu dig selv og lad være med at lytte til dine løgnagtige fascistoide AFA venner fra den yderste venstrefløj der som bekendt er de eneste danskere der bruger vold smiley

    Stod det til mig burde Baboom give dig det røde kort næste gang du undlader at dokumentere dine opfundne løgnehistorier smiley


  • #13   28. aug 2021 #10

    //citat
    Vi skal have stoppet krig og ballade
    //citat slut

    Du er da velkommen til at komme med en verdensomspændende løsning, som at ISIS-K bomber deres egne muslimer. ISIS-K er ikke enig i den mere blødere kurs Taleban vil indføre.

    Jagten på Kurdere i Tyrkiet.
    Attentater på marked pladser i Irak
    Skole skyderier i USA
    NoGo zoner i England, Frankrig, England, Danmark, Belgien

    Det største problem i verden er racisme imellem muslimer og muslimer, hvor de bekæmper hinanden fordi de har et forskellig syn på koranen. Sunnier og Shia har siden tiders morgen bekæmpet hinanden - og når de mødes i andre lande så forsætter de deres korstog.

    Rent mentalt bude du udstyres med en blindestok og en køter for jeg har ikke mødt nogen der kan være mere blind, end en som er blind.

    Hvis Islam er fredens religion, så vil jeg nødig møde krigens religion.

    Hvis du kendte bare til en gram af problemet i Mellemøsten så ville du ikke komme med de uhyrlige påstande eller som du ynder - ikke gide kommenterer fordi du ikke ved hvordan du skal forsvare dine påstande.

    Lande som Afghanistan, Irak, Syrien er opdelt af krigsherre som ikke anerkender en siddende regering. Hver krigsherre styre et område på deres måde og med deres fortolkning af koranen og sharia.

    Ovenover krigsherre sidder karteller f.eks. Afghanistan og styre opium handlen som giver mange penge til krigsherre som ikke er interesseret i at Taleban eller ISIS-K begynder at blande sig.

    Så det hele er et mix at narkohandel, styring af områder, islam og sharia. Eftersom Islam er en i en treenighed så har der aldrig været nogen som helst som har støttet en siddende regering som jo deler magten ud.

    Freden i Danmark kom først efter reformationen hvor man stækkede kirken magt og overtro blev erstattet med videnskab. Så i stedet for at prøve at demokratisere lande som Mellemøsten så må man lade deres "rejse" mod en form for mere humanisme gå sin gang.


  • #14   29. aug 2021 Vi skal have stoppet krig og ballade, og vi skal sige rascisterne imod! Højreekstremister og rascister går ind for diktatur, og de angriber alle der siger dem imod. Det gør det kun yderligere vigtigt at få dem stoppet. Jr. Alis

    Jeg synes også racister er noget af det værste vi har, prøv at læse med her:

    https://bit.ly/38dLOgg

    Vi kan ikke mere bevæge os ud om aftenen i frygt for at blive slået ned, hvad synes du, vi skal gøre ved dem, det er stort set hver dag vi læser, hører om lignende sager.

    Hvad synes du vi skal gøre ved det, nu kan du se, hvordan det har gået og går i Sverige, Sverige, som er et meget stort gæstfrit land, de har bare åbnet deres land for "flygtninge", og hvordan synes du, det går for dem ??


  • #15   29. aug 2021 Når sandheden bliver for overvældende er det jo godt man kan gå i flyverskjul smiley smiley

  • #19   1. sep 2021 Lad nu være med at ophøje Biden den gamle idiot, han gennemfører Trumps plan om at trække tropper tilbage senest maj 2021.

    ha ha....vi kan starte med at respekterer muslimer her i Danmark

    Muslimer kunne starte med at sende teltet ned i jobcenteret - som respekt for at man skal yde før man kan nyde. Der er masser af dokumentation om at teltene bare går og tøffer rundt imens der er brug for en masse hænder som SOSU.

    En somalisk forening i Vollsmose har medlemmer som ikke engang kan sige et dansk ord efter 25 år som også er dokumenteret af tv2.

    Respekt kommer af handling.

    Jeg har fuld respekt for at et telt folk fortrækker at være hjemme, men så må det være for egen regning.


  • #20   3. sep 2021 #17

    Du bliver ved med at påstå at man sendte børn i amerikanske skoler i Afghanistan???? De findes ikke, der findes afghanske skoler. Amerikanere oprettede ikke skoler, man beskyttede skoler så kvinder og piger kunne undervises. Viden har altid været forbehold mænd og imamer og mullaer, muftier.

    Jeg har altid ment at man ikke kan demokratiserer Mellemøsten, de har deres system og vi har vores. Der hvor vesten sætter grænsen er at man fratager det kvindelige køn at blive uddannet, altså at blive klogere.

    Hvorfor?

    Når folk bliver klogere bliver de svære at styre, hvor overtro erstattes af videnskab. Kvinders formål i Mellemøsten er at skræve og tage imod banditten uanset om hun vil eller ej. Hun er en genstand.

    Skal vi respekterer muslimer?

    De kunne starte med at respekterer andre muslimers ret til at fortolke koranen på deres måde. Det ville give en mere fredelig hverdag i Mellemøsten. Muslimer kunne også begynde at respekterer kristne i Mellemøsten - i stedet for at lave klapjagt på dem og brænde deres kirker af. Ingen kristen render og brænder moskeer af, sjovt nok, så en eller anden respekt har de, nok mere fornuft.

    Muslimer kunne også begynde at respekterer det danske sprog, så man var fri for at høre det kloak dansk som de har lært i fætters kiosk selv i 3 led i generationen.

    Muslimer kunne også begynde at respekterer de friheds værdier vi har i Danmark, i stedet for at rende og spytte på bare damer i Kerteminde, overfalde badende. Muslimer har en stærk impuls imod hud, jo mere hud dere vises jo mere vrede bliver de.

    Skal vi lige tage RESPEKT igen?

    Jeg som andre som har rejst i Mellemøsten respekterer gældende lov og kultur. de begynder ikke at spytte på burkaer, eller brænde deres moskeer af. Man overfalder heller ikke folk formålsløst, man render heller ikke rundt på gaden med en whiskey flaske og bæller fordi man mener at det skal de fandme ikke bestemme. Vi ligger heller ikke og ræser i deres gader med 120 km og mejer alt ned. Vi begår heller ikke selvmord med en vest på markedspladser.

    Vi kørte heller ikke rundt 9/11 med tudende horn og et flag ud af vinduet.

    VI begår ikke terror som det nyeste i New Zeeland hvor en inspireret af ISIS skar i flere mennesker inden politiet fik nakket det røvhul.

    Så ser du Alis - det er slet ikke os som er problemet, men dine venner.


  • #22   5. sep 2021 Annella

    Forsvarstale de var racister. det er de neo som er skyld i det. Du må forstå at muslimer er uden skyld, de er ofre , selvom vi lige har flere knivstikkeri i Danmark - i går og i forgårs.

    Jeg tror vi skal være glade for at folk ikke kan vade ind i en butik og købe et haglgevær. For ellers ville parabol folket stå i kø og så ville vi få tilstande som er værre end Syrien.

    New Zeeland har lige haft terror uden de har deltaget i noget som helst siden 2ww. Den må dælme være svær at forklare.


  • #23   22. sep 2021 Jetset

    Har du det sådan at danskere må gerne tyrannisere muslimer, men muslimer må ikke slå igen? Jr. Alis.


    Jeg synes bare du skulle svare på mit indlæg i #14.


Kommentér på:
Igen Alis venner

Annonce