{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
68 visninger | Oprettet:

Annella
Annella
Online Tilmeldt:
7. nov 2016
Følger: 1 Følgere: 122 Emner: 419 Svar: 2.614

Pia Kjærsgaard: Konventionerne er i færd med at ødelægge Europa {{forumTopicSubject}}

https://denkorteavis.dk/2021/pia-kjaersgaard-2/

Jeg vil ikke bagatellisere corona. Restriktionerne har været nødvendige. Især for at beskytte de ældre og svage i vores samfund.

Danskerne har klaret udfordringerne fint. Langt de fleste har respekteret restriktionerne og overholdt den. Men pandemien udstillede også, at vi har et alvorligt problem med parallelsamfund. Ja, jeg ved godt, at politiet også har måttet give bøder og opløse fester i Gentofte og andre steder – forskellen er, at her blev det respekteret. Og man retter ind, når politiet kommer med påbud.

Asociale indvandrere truer genåbningen Men husker nogen ”corona-festerne” på et hotel i Høje Taastrup? Her havde kommuner på Vestegnen anbragt borgere, som skulle isolere sig. Det samme skete i Odense, hvor unge mennesker blev ”isoleret” på et nedlagt plejecenter. Men her var fest og glade dage. De unge inviterede til fest og gik på McDonalds, selv om de bragte smitten videre. Odense Kommune måtte hyre vagter til at overvåge de isolerede. Ja, vi ved godt, hvad det var for ”unge”. Og nej, jeg køber ikke forklaringen om, at de ”bor tæt”, ”arbejder i frontlinjen” eller at der er ”socioøkonomiske” årsager til, at smitten rasede uhæmmet i landets ghettoer. Det var bortforklaringer. Intet andet.

Nej, det handlede om, at vi har en befolkningsgruppe, der lever komplet isoleret fra os andre. Med andre værdier. Andre normer. Andre sæder og skikke. De ville da blæse på reglerne. De respekterede ganske enkelt ikke en eneste af de regler, som de fleste af os andre overholdt til punkt og prikke.

Det seneste skud på stammen er, at Sundhedsstyrelsen i samarbejde med en imam har måttet stå på hovedet i Koranen og haditherne for at finde eksempler på, at profeten Muhammed skam ikke havde noget imod læger og medicin.

Og hvorfor så det? Jo, for ellers frygter man, at mange muslimer ikke vil lade sig vaccinere. Derfor tager man religionen i brug.

Jeg spørger: Hvad i alverden laver de mennesker her i landet? Hvorfor er de kommet hertil? Er det ikke på tide, at de rejser hjem, når de ikke kan finde ud at rejse med tidsmaskinen frem til det 21. århundrede? skrev:

Jamen kære Pia Kjærsgaard du burde da vide, at de sidste sider i koranen er den danske social lovgivning, så dine spørgsmål er faktisk overflødige.

I dag er konventionerne blevet løftestang for ukontrolleret indvandring.

I dag er konventionerne løftestang for befolkningsudskiftningen i de vesteuropæiske lande – en udvikling, som ikke et eneste europæisk folk på noget tidspunkt har efterspurgt.

Når jeg siger vesteuropæisk, er det fordi landene i Central- og Østeuropa har svært ved at se det fantastiske ved indvandringen fra den muslimske verden. Derfor lægges ledere som Ungarns Viktor Órban for had i EU sammen med andre statsledere. Fælles for disse lande er, at de efter årtiers kommunistisk undertrykkelse ganske enkelt nægter atunderkaste sig en ny ideologi – den falske humanismes ideologi. EU’s ideologi. Konventionernes herredømme.

Det er konventionerne, der forhindrer os i at hjemsende afviste asylansøgere, hvad enten de vil eller ej – og hvad enten deres hjemland ønsker at modtage dem eller ej.

Det er konventionerne, der forhindrer os i at sætte de afviste kriminelle udlændinge bag lås og slå, sådan som vi burde. Lige indtil de frivilligt rejser hjem.

Det er konventionerne, der tillader disse kriminelle udlændinge at terrorisere deres omgivelser med kriminalitet – uden at det har mærkbare konsekvenser for dem.

Det er konventionerne, der forhindrer os i at skille os af med storkriminelle Levakovic-klan med et synderegister på størrelse med en gammeldags telefonbog – og som derfor stadig kan modtage sociale ydelser, samtidig med at de begår kriminalitet.

Det er konventionerne, der gør, at vi ikke må skelne mellem udlændinge, således at vi f.eks. kan sikre, at danskere, der ønsker at bringe en ægtefælle til landet og har orden i sagerne naturligvis ikke skal underkastes samme lovgivning, som udlændinge, der ønsker en måske tvangsgift ægtefælle med udsigt til et livslangt liv på offentlig forsørgelse til landet.

Konventionerne er udlændingenes fest – men for danskerne er konventionerne ensbetydende med utryghed og begrænsninger i hverdagen.

I flere og flere lande får man øjnene op for, at udviklingen ikke kan fortsætte.

At forsøget på at integrere de mange fremmede har været en katastrofe.


Og katastrofen vil fortsætte og fortsætte, hvis Danmark ikke endelig kan opbringe så meget mod at træde ud af de konventioner, der kun er til fordel for alle dem, Pia Kjærsgaard så passende beskriver/citerer, og som et stort flertal af danskerne slet ikke ønsker i deres land.

Din mening?


Kommentarer på:  Pia Kjærsgaard: Konventionerne er i færd med at ødelægge Europa
 • #1   10. jun Pia Kjærsgaard er en værdig efterfølger for Glistrup der som Pia altid har taget den muhammedanske indvandringstrussel alvorligt og aldrig givet køb på sine meninger derom.
  Desværre for DF og for Danmark er den politisk korrekte venstrefløj mere interesseret i at dyrke hadet til egen race og nationalitet alt imens de omfavner deres voldtægtsmænd smiley

  Desuden har S og NB kopieret deres politik og lægges dertil en svag formand har man forklaringen på DF’s nedtur smiley

  FN’s menneske og flygtninge konvention har fuldstændig ødelagt Vesteuropa, men selv uden disse konventioner ville intet blive anderledes så længe EU liderlige nikkedukker sidder på magten smiley

  Tåbelige EU raser over manglende demokrati i Østeuropa fordi de i deres forskruede venstreorienterede forståelse kun accepterer venstreorienteret demokrati.
  De fatter simpelthen ikke at et lands befolkning foretrækker et højreorienteret styre og råber op om valgsvindel o.lign løgnehistorier når ex. Orban genvælges smiley

  Havde jeg ikke været så gammel var jeg sku flyttet til Ungarn el. Polen smiley


Kommentér på:
Pia Kjærsgaard: Konventionerne er i færd med at ødelægge Europa

x