{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
128 visninger | Oprettet:

Nye politi biler {{forumTopicSubject}}


************BREAKING NEWS************


På grund af Corona krisen og at forsamlinger ikke følger retningslinjer, er politiet begyndt at tænke i baner som fotovogne - De nye vogne kaldes folkevogne som dokumenter store forsamlinger og folk som opholder sig på områder som er indbefattet af forsamlings forbud. Man udvikler også en model til brug i ghettoparker som er ekstra slidstærke for småbomber og skydevåben og massive dæk. Den har tåregas dyser hvis der kommer et angreb på vognen.

Den dokumenterer med ansigt genkendelse, og dem som ikke kan genkendes bliver bedt om at afgive foto og dna prøver. Hvis man ikke vil afgive dem, bliver de med magt ført på et hospital eller læge og tvinges til at afgive prøverne - vil man stadig ikke - bliver man fængslet indtil man afgiver de prøver.

butikker arbejder også på en fremtidig løsning med afstand, ved at lave censorer som giver en hyletone når personer er mindre end 2 meter fra hinanden. Man har også tænk på en blinde løsning som en bom som ryger frem hvis den blinde er for tæt på. Butikker er trætte af slåskampe i butikken fordi folk bliver hysteriske over at afstanden ikke overholdes - så de håber på at den nye løsning kan klare problemet.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Nye politi biler

x