{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
386 visninger | Oprettet:

Annella
Annella
Online Tilmeldt:
7. nov 2016
Følger: 1 Følgere: 107 Emner: 393 Svar: 2.417

Dom ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol går imod Danmark {{forumTopicSubject}}

https://www.bt.dk/krimi/dom-ved-den-europaeiske-menneskerettighedsdomstol-gaar-imod-danmark

Danmark taber tirsdag en sag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol om udvisning af en tyrkisk statsborger, som er dømt for vold med døden til følge.

Det vil være i strid med Den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel 3, siger dommen, hvis den 34-årige mand blev udvist til Tyrkiet.

Artikel 3 handler om forbud mod umenneskelig og nedværdigende behandling.

Den dømte kom til Danmark med sin familie i 1991. Han taler ikke tyrkisk, og han har en psykisk lidelse.

Han er dømt for et overfald, der førte til en 19-årig mands død på Christiania i maj 2006. Det førte til, at han fik syv års fængsel og blev udvist for bestandig.

Det lyder utroligt. at den dømte ikke kan tale tyrkisk, han kom først til Danmark fra Tyrkiet som 6-årig.

Hvis i omtalte sag noget er umenneskelig og nedværdigende behandling, så er det overfaldet på den 19-årige med døden til følge, og det må for offerets familie ligeledes føles umenneskeligt og nedværdigende at gerningsmanden, som er tyrkisk stasborger, ikke kan udvises. art. 3 kommer altså kun gerningsmanden til gode.


Din mening?


Kommentarer på:  Dom ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol går imod Danmark
 • #1   2. okt 2019 ja man skider på ofret og dens familie, man beholder alle bastarderne og smider velfungerende udlændinge ud på grund af en lille fejl som EU er ligeglade med. Så de lemminge som stadig tror vi selv bestemmer i vores land mangler i den grad IQ.

 • #2   2. okt 2019 Ja det er sgu helt Gag Gag..

 • #3   2. okt 2019 Menneskerettighederne gælder ikke for mennesker så menneskerettighedsdomstolen har igen spillet fallit smiley

 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 68
  #4   2. okt 2019 Ja meget kan vi nok takke den lille blege satan for

  profilbillede
 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 68
  #5   2. okt 2019

  profilbillede
 • #6   2. okt 2019 M.n

  Portugal har for mange år siden sparket på dit billedet ud så der stort set ikke er ret mange tilbage tror der er omkring 40.000....


 • #7   3. okt 2019 Menneskerettigheds og flygtninge konventionerne er blevet kriminelle udlændinges bedste våben mod forsvarsløse demokratier med svage regeringer der ikke evner noget så simpelt som at ophæve sin tilslutning til en utidsvarende aftale smiley

 • #8   3. okt 2019 Cody N enig og desværre for der findes mennesker der har brug for menneskerettigheder men ikke de kriminelle smiley

 • #9   3. okt 2019 Og her lægger vi faktisk ikke mærke til de få her er. De arbejder, for ellers får de ikke mad. jeg har ikke hørt om nogle problemer. de er oven i købet flinke, også at handle med.- Men her er det jo også en anden verden.

 • #10   5. okt 2019 ja >Ronald

  Samme i Portugal, her er det mere baseret på at være selvhjulpet, og derfor der ikke er mange muslimer - de giver ikke ved kasse A, når de dumper ind i landet.

  portugal er lidt i panik da de er det land i EU som føder færrest børn. pga ressesion i landet. Derfor at man i stigende grad tager imod flygtninge For bare 40 år siden havde de eu største fødselstal. Selv om landet var i krise sagde man nej til en hjælpepakke senere for ikke at på flere punkter at skulle svare eu. Vi skal nok klare os selv sagde regeringen.

  Men nu skal Portugal lige passe lidt på så det ikke ender med massive sorte overalt som bevist er de svære at inkluderer i samfundet - pga. deres egen kultur og måde de tager det at være i job.

  Ronald...ja de er flinke - har heller ikke noget at udsætte på hverken dem fra Mellemøsten eller Afrika som arbejdsgiver eller selvhjulpen.


 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 68
  #12   19. okt 2019 Flot foldet smiley

  profilbillede
Kommentér på:
Dom ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol går imod Danmark

x