{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
383 visninger | Oprettet:

Pape erklærer sejr: Danmark vinder − de kriminelle bander taber {{forumTopicSubject}}

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE10692033/pape-erklaerer-sejr-danmark-vinder-de-kriminelle-bander-taber/

»Det danske samfund vinder - banderne taber.«

Med tydelig stolthed i stemmen indtog justitsminister Søren Pape Poulsen (K) lørdag hovedscenen på Folkemødet på Bornholm og slog fast, at det seneste års hårde kurs over for kriminelle bander har virket.

Flere rocker- og bandemedlemmer sidder nu bag tremmer end nogensinde før. Omkring 440 styks, og senest er 15 medlemmer af LTF-banden blevet tiltalt for drabsforsøg.

»Det er godt. Politik virker. Konservativ lov og orden-politik virker,« sagde Pape og modtog klapsalver fra publikummet i formiddagssolen i Allinge.Det er vel nok rart at høre en så optimistisk men urealistisk justitsministers tale. Danmark sejrer ikke, Danmark har allerede tabt, så den sejr Pape taler om, vil jeg kalde for en Pyrrhussejr.

Din mening?
Kommentarer på:  Pape erklærer sejr: Danmark vinder − de kriminelle bander taber
 • #1   21. jun 2018 Ja, omkostningerne bli'r sandsynligvis for store, selvom banderne åndes i nakken, er det vist for meget at håbe på, at de holder sig i ro.

 • #2   21. jun 2018 Herefter Ramadanen er bande konflikten blusset op igen.

  I forgårs blev en skudt og dræbt på Amager, igår blev 3 skudt i Husum, dog 'kun' sårede.

  Andet sted blev knallert afbrændt og da Brandvæsnet kom blev de mødt at stenkastere, hvorefter politiet blev tilkaldt.

  Man bliver stadig ved med at give betingede udvisninger, istedet for ubetingede udvisninger.

  Størstedelen af disse bander består af anden etnisk herkomst, og jeg fatter ganske enkelt ikke mere hvad der foregår i hovedet på dem, eller omkring deres opdragelse som i den grad er fejlet, hvilket der ingen undskyldning er for.

  Det er simpelthen fejlagtigt når det påstås at grunden skulle være at vi danskere er 'fremmedfjendske', for det er vi ikke grundliggenden. Men vi bliver vrede over at se hvordan flere opfører sig, og er et bekosteligt 'bekendtskab'.

  Disse mennesker har fået alle muligheder igennem årene, endda årtier, på lige fod med alle andre, endda nogle gange med fordele, men deres eget valg er at modgå alt hvad et demokrati går ud på. Ikke mindst hvad normal opførsel er.

  Disse parallel-samfund forsvinder ikke, bare fordi man river bygninger ned, for det er jo ikke 'murstenene' som er problemet, men indholdet! • #3   21. jun 2018 chris7

  Kan ikke siges bedre...


Kommentér på:
Pape erklærer sejr: Danmark vinder − de kriminelle bander taber