{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
518 visninger | Oprettet:

Igen et offer for Merkels åbne grænser og velkommen politik {{forumTopicSubject}}

https://denkorteavis.dk/2018/14-aarig-joedisk-pige-voldtaget-og-myrdet-af-iraker-ny-storm-af-vrede-mod-merkels-asylkaos/

Mary, Mia, Mireille og nu Susanna. i løbet af kort tid 4 unge piger voldtaget og myrdet af kulturberigere, der kom til Tyskland med flygtningestrømmen i 2015.

Den formodede gerningsmand er af den kurdiske efterretningstjeneste blevet anholdt i Nordirak, det er uvis om Irak vil udlevere ham til Tyskland, men Tyskland har den mulighed at søge om, at han bliver anklaget stillet for en domstol i Irak, en mulighed den tyske justits tager afstand fra, da han efter Irakisk straffelov uden tvivl vil blive idømt dødsstraf.

Samvittighedsspørgsmålet er, skal den tyske justits, hvis den unge mand ikke bliver udleveret til Tyskland, søge om en retssag i Irak?


Selvom jeg er ærkemodstander af dødsstraf, skal han ikke gå straffri, så hvis det er den eneste mulighed for at får ham tiltalt og dømt at stille ham for en domstol i Irak, er mit svar ja, Tyskland skal indgive en anklage mod manden til den irakiske domstol.

Her et billede af den formodede gerningsmand:

Kommentarer på:  Igen et offer for Merkels åbne grænser og velkommen politik
Kommentér på:
Igen et offer for Merkels åbne grænser og velkommen politik

x