{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.307 visninger | Oprettet:

Regeringen vil udelukke bandekriminelle fra statsborgerskab {{forumTopicSubject}}

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/regeringen-vil-udelukke-bandekriminelle-fra-statsborgerskab

Uanset hvor lille en forbrydelse et bandemedlem dømmes for, skal vedkommende aldrig have statsborgerskab.

Som en del af de forestående forhandlinger om en ny indfødsretsaftale vil regeringen som en af sine væsentligste prioriteter sikre, at enhver banderelateret kriminalitet skal medføre permanent udelukkelse fra dansk statsborgerskab.

Det gælder således også, hvis der er tale om simpel vold eller trusler, siger udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V).- For mig er det fuldstændig principielt, at vi ikke belønner udenlandske bandemedlemmer med et dansk statsborgerskab.- Vi er nødt til at sætte hårdt mod hårdt over for den slags, og det betyder, at de i fremtiden ikke vil kunne få dansk statsborgerskab, siger hun til Berlingske.Regeringen er på forhånd sikret politisk flertal fra støttepartiet Dansk Folkeparti.

Allerede i dag mister man også adgangen til statsborgerskab, hvis man er blevet idømt udvisning for bestandigt eller har modtaget en dom på halvandet års ubetinget fængsel eller mere.

Dermed er det regeringens erklærede mål, at selv mindre forbrydelser skal afskære den dømte fra nogensinde at kunne blive dansk statsborger, skriver b.dk.

Helt konkret lægger regeringen op til, at en dom efter straffelovens paragraf 81a per automatik skal føre til udelukkelse fra dansk statsborgerskab.



Det er vel selvsagt, at kriminelle udlændinge ikke skal belønnes med et dansk statsborgerskab, men jeg vil se det, før jeg tror på, at det bliver gennemført. Danmark kunne begynde med at fratage kriminelle udlændinge, der har fået dansk statsborgerskab, deres tildelte danske statsborgerskab.

Din mening?




Kommentarer på:  Regeringen vil udelukke bandekriminelle fra statsborgerskab
 • #1   8. maj 2018 Ja, det der er indlysende for os alm. borgere, er desværre først gået op for regering og politikere efter flere årtier. *suk*

  Dejligt, at man i Australien ikke engang bli'r lukket ind i landet, såfremt man til myndighederne i lufthavnen har stukket dem en løgn.

  Deres regering og myndigheder kender åbenbart mere til den menneskellige natur, end vores i DK.


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 9 Følgere: 34 Emner: 81 Svar: 2.154
  #2   8. maj 2018 Ja mon ikke at det er noget der trænger sig på.
  Det er en flok sløve amatører . og de kalder sig politikere. Vor herre til hest.
  Hvorfor skal det tage dem flere år. at finde ud af det. Det har vi alm. borgere jo sagt så længe jeg kan huske.
  De skal ikke lukkes ind, hvis de har så meget som slået en skid.
  De skal helt afgjort aldrig have Statsborgerskab.
  De skal ikke have en bolig
  Og så skal de overhovedet ikke have nogen penge. Man forgylder jo det lort.
  Sådan er det her hvor jeg bor.
  Op med Grænsehegn. og nærmer de sig. så oversprøjt dem med Gylle. Det har vi nok af. og det er gratis.


 • #5   8. maj 2018 Nogen der ved om de er underlagt samme konventioner som vi er?

  JA det er de, da Australien er medlem af FN, bliver menneskerettighederne automatisk anerkendt ved tiltrædelsen til De Forenede Nationer.


 • #7   8. maj 2018 Tænk, at foreslå en lov der kun foreslår bandemedlemmer og ikke alle kriminelle.

  Nemlig Ole det samme tænkte jeg, men i det mindste får vi da igen en sludder for en sladder uden det nogensinde bliver håndhævet.


 • #8   8. maj 2018 Ja men som jeg så det var det alle vores gæster der (hvis de havde gjort et eller andet ulovligt) ikke vil kunne få dansk statsborgerskab for der i er jeg helt enig med FRU. Støjberg og det er selvom jeg er SFer for det skal være en grænse for galskaben

 • #10   8. maj 2018 Fra Claus' indsatte link:

  Tiltalte, der er statsborger i Congo, blev endvidere betinget udvist af Danmark. Anklagemyndigheden lagde op til en ubetinget udvisning, men retten fandt, at en udvisning ville være i strid med Danmarks internationale forpligtigelser.

  Retten lagde vægt på Emmanuel Ngomas alder, tilknytning og integration i DK, idet han har boet her i knap 15 år og er kommet hertil som barn.

  Danmarks internationale forpligtelser bliver igen og igen og igen citeret som i dette tilfælde, når sådan en gerningsmand af et møgdyr ikke blive udvist, hvad med de nationale forpligtelser over for offeret?


 • #20   8. maj 2018 Forhedehulehelvede De få du taler om syntes jeg skal have den chance og du siger også at Danmark har internationale forpligtelser ja men de gælder jo kun hvis det internationale samfund samlet mener at vi skal have sådan forpligtelser og at det internationale samfund selv overholder dem og selv med mit humanistiske hjerte må jeg sige at Danmark ikke kan rede hele verden alene men ellers syntes jeg at vi skal hjælpe lokalt eksempelvis mere vand til Afrika OSV - OSV

 • #22   9. maj 2018 Masser af vand i undergrunden i Afrika...

  https://bit.ly/2rw88fk


 • #23   9. maj 2018 Nu bliver Australien igen og igen trukket frem i disse sager.
  NB Australien behandler deres flygtninge eksemplarisk, men kun dem der har søgt og fået asyl gennem de offentlige kanaler.
  Kommer man uanmeldt, bliver man smidt ud.
  Eksempel til efterfølgelse.
  Beklager lidt udenfor emnet.


 • cris7
  cris7 Frosset
  Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 19 Følgere: 30 Emner: 51 Svar: 1.046
  #24   11. maj 2018 Hvis der er noget jeg ikke forstår så er det denne delvise sætning:

  Allerede i dag mister man også adgangen til statsborgerskab, hvis man er blevet idømt udvisning for bestandigt .....

  Det burde da være soleklart, og ikke noget som der burde herske tvivl om, eller hva'?? Hvorfor er det overhovedet nævnt?

  I morgen tv, var gademedarbejdere som forsøgte at få kriminelle udlændinge, el. bandemedlemmer ud af deres kriminelle bane, ved at vise det danske pas og fortælle om at de kunne miste retten til et dansk statsborgerskab med deres handlinger.

  Men det er jo så forkert, at bruge den metode, for selvom nogle fravalgte den kriminelle løbebane, så har mange VIST at de IKKE ønsker at integrerer sig og leve efter vores kultur, men istedet den konfliktsøgenden i alle områder.









 • #25   11. maj 2018 Australien, de er bare effektive, når det gælder illegale indvandring, der er sq ikke mange, der slipper igennem deres told og alle dem de straks sender retur, DK kunne lære en masse af Australien, hold op, hvor arbejde de godt

 • #26   11. maj 2018 Ja jeg er nu helt enig i talen om skov/vand og landmanden i Afrika

 • Preben Olesen C
  Preben Olesen C Tilmeldt:
  aug 2017

  Følgere: 1 Svar: 8
  #27   12. maj 2018 hvorfor ikke gå linen ud og sige at enhver herboende udlænding der efter tre års ophold ikke kan dansk skal udvises også dem der er her nu og alt kriminalitet giver udvisning og ved anden gang bliver det for bestandigt vi har nok i vore egne kriminelle

 • #28   12. maj 2018 Preben Olesen C NIX ikke som du skriver det og ja en god ting at kunne dansk men hvor lang tid skal vi bruge på at kunne tale kinesisk men vil syntes tanken om udvisning hvis det er grov kriminalitet + hvis der laves kriminalitet flere gange

Kommentér på:
Regeringen vil udelukke bandekriminelle fra statsborgerskab