{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
629 visninger | Oprettet:

Ghettoplan: Regeringen vil smide kriminelle ud af lejeboliger udenom domstolene {{forumTopicSubject}}

https://politiken.dk/indland/art6412151/Regeringen-vil-smide-kriminelle-ud-af-lejeboliger-udenom-domstolene

Der bliver ikke meget at rafle om i fremtiden, hvis en person fra en lejelejlighed får en ubetinget fængselsstraf for eksempelvis vold begået inden for en kilometer fra bopælen:

Så skal hele husstanden automatisk smides ud, og domstolene skal ikke – som i dag – kunne blande sig og vurdere beviserne for, om personerne reelt skaber utryghed i boligområdet.

Det fremgår af regeringens lovudspil om parallelsamfund. Hensigten er, at boligselskaber og private udlejere hurtigere end nu skal kunne ekspedere beboere ud i sager om blandt andet groft hærværk, indbrudstyveri, vold, trusler, afpresning, røveri, brandstiftelse, voldtægt, drab eller salg af narkotika.

Landsformand for Lejernes Landsorganisation (LLO), Helene Toxværd, finder udspillet »horribelt«.

»Jeg kan ikke komme i tanker om andre tilfælde, hvor der nærmest lukkes helt af for at kunne gå til domstolene i en sag om grundlæggende rettigheder, som en bolig jo er. Det minder om lande og stater, vi ikke vil sammenlignes med«.Jeg mener, det er en tåbelig lov, de fleste kriminelle begår da sikkert deres gerninger længere væk end inden for en kilometer fra bopælen, og jeg giver Helene Toxværd ret i, at det minder om lande og stater, vi ikke vil sammenlignes med. For mig er sådan et lovforslag (en lov) ikke en demokratisk retsstat værdig.


Din mening?


Kommentarer på:  Ghettoplan: Regeringen vil smide kriminelle ud af lejeboliger udenom domstolene
 • #4   31. mar 2018 Rigtig Claus, jeg satte et link ind vedrørende Korsør, kan bare ikke huske, hvad det var for en tråd.

 • #6   31. mar 2018 Yes, det er lige det, det er og synes det er helt OK, at de bliver smidt ud, så kan de lære det, de har en frist til 1.6.2018 mener jeg, laaaang frist smiley

 • #9   31. mar 2018 #2 - det kommer vel an på grunden til, at de er blevet smidt på gaden, det er jo ikke pga manglende husleje, men pga manglende god opførsel UDDD smiley

 • #11   31. mar 2018 Claus G #3 det er ikke sket endnu men det skulle vist være snart jeg vil dog se det før jeg tror på det smiley

 • #13   31. mar 2018 Det nytter slet ikke, at der kun er en i familien, der flytter postadresse, det er hele familien, der er blevet opsagt, hvilket også er på tiden, mere af det smiley

 • #23   1. apr 2018 Jeg synes helt klart at det er et godt forslag, men jeg giver ole S ret i at der mangler et element i sagen.
  Når familier med mindreårige bliver sat på gaden er kommunen forpligtet til at sørge for genhusning så derfor mangler forslaget et tillæg hvor ansvaret for konsekvenserne skal placeres smiley


 • #25   1. apr 2018 #23

  Og et andet problem Cody er, at problemerne (kriminelle) flyttes jo blot fra et til et andet sted, for som bekendt flytter nissen med.


 • #27   1. apr 2018 Problemet er jo stadig at du og jeg betaler for alle disse flytninger så længe der er yngel indblandet smiley

 • #29   1. apr 2018 Yngel var blot en fortsættelse af retorikken ole S !
  Vil du sætte en aldersgrænse på hvornår de bør fjernes ?
  Som jeg ser det starter problemerne netop omkring de 8-12 år hvor småbrødre kopierer sine ældre brødres opførsel smiley


 • #33   1. apr 2018 Ole S - FHHH har faktisk ret i at kulturen har en stor del af skylden.
  Indvandrerdrenge har via sine store familier med mange fætre langt friere tøjler end vi kender det fra danske børn og i disse parallelsamfund betyder det bander og kriminalitet.
  Der udover tror jeg at signalværdien er enorm når først boligselskabet har smidt den første familie ud (hvis forslaget bliver vedtaget) smiley


 • #36   2. apr 2018 De må indføre undtagelser, det kan sq ikke være rigtigt, at vi skal tage os af deres uopdragne unger, det er hele familien UD - og så må de fryse ihjel i et telt, så kan de lære det.

  Drenge bliver ikke opdraget i de kredse, det er kun pigerne, sådan er det, og det kan vi ikke lave om på, men vi kan smide dem ud af deres bolig, hvis ikke de kan finde ud af, at opføre sig ordentligt smiley


 • #38   2. apr 2018 #37 - jo, det tror jeg på, det koster en del at flytte og så er der langt til "vennerne". Men det er de "bavianer", der har gjort, at vi er kommet langt ud, de skulle have været smidt ud for længst.

  Og ja, vi har mange problemer med de "bavianer", det kan jeg kun give dig ret i, men fortæl mig lige, du brokker dig over, når der ikke bliver gjort nogen tiltag, så når der bliver gjort noget, så brokker du dig også over måde, det bliver gjort på.

  Så kom med et bedre forslag.


 • #41   2. apr 2018 Men stadig tror jeg ikke man hverken må eller vil smide mindreårige på gaden.


  Ole

  Det tror jeg heller ikke på, derfor synes jeg bl.a. også, at loven er tåbelig.


 • #43   2. apr 2018 FHHH.

  Du er sgu da ikke mindreårig, men måske er du gået i barndom? smiley


 • #53   2. apr 2018 Der var en sag for nogle år siden. En kommunalt eget ejendom. En indvandre/asyl- familie med 6 el. 8 børn, ka' ikke helt huske det, men rigtig mange børn.
  Denne familie skabte frygt, der var konstant ballade, og chikane af alle opgangens beboere. Det var ret grelt.
  Til sidst forlangte de øvrige beboere at denne familie blev smidt ud.

  Men det ville kommunen ikke, derimod fik samtlige beboere et brev om at DE kunne flytte og ville kunne få anden bolig anvist. Det mente beboerne naturligvis var helt uretfærdigt, ikke mindst da de havde boet der længe, havde fået skabt nogle gode hjem, og før denne familie ankom, havde levet i helt rolige forhold med gensidig respekt.

  Så kom sagen i aviserne, og selvfølgelig kunne ingen andre end kommunen se nogen fornuft i det foreslag som var givet til de andre beboere.

  Kommunen var derfor nødsaget til at finde anden bolig til denne utilpassede/uregerlige familie, men det kostede. For kommunen var nødt til at finde et mindre palæ, for at tilgodese alle de børn, samt et sted hvor de ikke kunne genere nogen.

  Måske kan en af jer andre huske sagen bedre.


 • #54   2. apr 2018 I øvrigt giver jeg intet for dem som siger eller undskylder for disse mennesker, om de er indvandrere eller asylanter, bare opdrager deres børn efter deres kultur og religion.

  De kommer som oftest fra muslimske lande, hvor tvang, korruption, kriminalitet, manglende rettigheder ikke mindst for piger/kvinder er i højsæde.

  Så hvor meget respekt skal man vise denne 'opdragelses' kultur?
  Ikke mindst blive ved med?

  Ang. tro/religion er det godt at have nogle gode principper og regler at lever efter.

  Men når det fejlagtigt bliver brugt til at snyde og bedrage, begå kriminalitet, mod andre mennesker, eller det samfund/land man lever i, ved fx. ikke at overholde landets love og regler, så er den 'tro' intet værd. (den skjulte sharialov fx.)

  Disse parallelsamfund skal ikke accepteres.

  M.h.t. til Ghettoplanen, er det latterligt at rive bygninger ned, i den tro at bygger man nye så så er alt godt.

  DET koster, men den 'nye skal', ændrer intet på indholdet, for den vil stadig være der. Som man siger: Nissen flytter med!

  Der skal være balance i ting, fair og fornuftig behandling af mennesker, og ikke lov/regler som skærer alle over een kam. • #56   2. apr 2018 Ja, unge som bliver tvunget til at gifte sig med fætter og kusiner fra hjemlandet, hvilket burde stoppes helt og adeles.

  Dét er en skidt måde, men også ulækker.

 • #59   3. apr 2018 #56

  ja i længden giver det bare flere savlende idioter i kørestol, Kbh har en del.


 • #61   3. apr 2018 Ha ikke bande relateret ??? nu er det ikke normalt at alm mennesker render rundt med skydevåben - men typisk det skal nedtones så ser det godt ud i statistikken.

 • #64   4. apr 2018 Ja, der skal være stramninger i forhold til hvem som får lov at være her, men Inger Støjbergs tiltag og stramninger rammer ALLE.

  Det er helt forkert på den måde. Man skærer alle over éen kam, i stedet for at se individuelt på sager, og være lidt fleksibel i forhold til hvem der virkelig ønsker og gør en stor indsats for at arbejde og integrere sig i det danske samfund.

  Fx. En ung mand i tyverne med godt arbejde, forelskede sig i en jævnaldrende blond amerikaner der studerede på højt niveau her, de blev gift og søgte familiesammenføring.
  Virksomheden hvor manden arbejdede gik konkurs. Han fik ikke udbetalt sin løn, og fik kontanthjælp i godt en måned før han fik nyt arbejde.

  ( Man må ikke være på kontanthjælp indenfor 3 år, hvis man søger familiesammenføring).

  Han tilbage-betalte de penge som han havde modtaget fra kontanthjælp, men det nyttede intet, for Udlændingestyrelsen fastholdt at han havde været på kontanthjælp.

  Dermed blev hans kone udvist efter endt uddannelse, og fik ikke engang muligheden for at søge arbejde, trods hun var højt kvalificeret til at få et godt job.
  ---
  Det er absolut ikke fair, og en alt for firkantet måde at bruge regler/lov på. • #66   4. apr 2018 Danskere på integrations ydelse?? HVEM... det er da kun tale om de danskere som kommer hjem fra udlandet som hr ophold sig mere indenfor 3 år i udlandet. Det er edder perkme ikke mange ggggggggggggg....

 • #71   4. apr 2018 Jep. Lønmodtagernes garantifond dækker. Men der gik tid før de penge kom til udbetaling.

  Derfor var midlertidig hjælp nødvendig for at betale husleje. Det bliver betragtet som kontanthjælp.


Kommentér på:
Ghettoplan: Regeringen vil smide kriminelle ud af lejeboliger udenom domstolene

x