{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
465 visninger | Oprettet:

Et mærkeligt tlfnr 33554280 {{forumTopicSubject}}

Jeg fik en opringning i fredags fra dette telefonnr., jeg sagde bare Hallooo, jeg kunne høre, der var nogen, der blev ikke sagt noget og der var lidt knas i baggrunden, for at der tilsidst blev lagt på.

Jeg hader at få sådanne kald, så jeg skulle lige tjekke ud, hvad det var for et nr., holda op, der er flere, der er blevet forstyrret af dette nr..

Men det der falder mig for brystet er, at jeg er ikke eksisterende, jeg kan ikke slås op nogen steder, så hvordan kan den/de så finde mit tlf., det kunne jeg godt tænke mig at vide.

Det er et TDC/YouSee abonnement jeg har, det er en gåde for mig, hvordan de har fået mit hemmelige nr..

Har du også fået et kald fra dette nr ?? - jeg har tænkt mig at tage fat i udbyderen, for de må kunne forklare mig ....Kommentarer på:  Et mærkeligt tlfnr 33554280
 • #1   11. mar Det viser sig at det er et Codan nummer vedr. salg af forsikringer, når man søger lidt

 • #2   11. mar Ja, det er godt nok mere end mystisk:

  https://www.sogtelefonnummer.dk/nummer/33554280


 • #3   11. mar polysl har ret.... jeg har jo en blokerings-app på min tlf og når jeg spørger via den står der at nummeret er ofte rapporteret som tlf.salg/spam.....
  uanset om dit nr er hemmeligt kan det jo ringes op for tlf.salg udvælger numrene helt tilfældigt uden at de ved HVEM de ringer til...
  Alt i alt er det hele ikke spor mystisk ♥


 • #4   11. mar OK Torben, men mit tlf står altså ikke nogen steder, så jeg forstår det stadig ikke, hvordan de kan få mit, nu hvor jeg har udeladt nr

 • #5   11. mar Jamen kære Libbie - Fidusen er jo netop, at de overhovedet ikke slår nogen numre op - for de er da hamrende ligeglade med HVEM de får fat i bare de får et salg ind imellem.
  Det er en robot, som trykker 8 helt tilfældige numre - og mange af de numre findes sikkert slet ikke - men så går robotten bare videre til en ny kombination, og også de hemmelige numre kan jo sagtens ringes op alligevel, så når et nummer svarer (hemmeligt eller ej), så sidder der "mennesker" klar til at forsøge at sælge deres produkter!
  Jeg kan anbefale dig at hente aop'en 180.dk - den "fanger" garanteret de fleste af den slags spam-numre..


 • #6   11. mar Tak for info, Torben, det er godt nok en mærkelig tid, vi lever i, men godt at jeg ikke sagde mit navn og kun Hallooo

  Og udover at blive forstyrret med dette nr., hvor der intet blev sagt, så er jeg simpelthen også træt af alle dem, som kommer og banker min dør snart hver anden søndag, hvor de samler ind til snart det ene efter det andet og om lørdagen af JV.

  Det må ende med en stor jernport, så de ikke kan komme ind, de nøjes ikke med at banke på een dør, nej de tager dem alle sammen


 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 11 Emner: 34 Svar: 1.391
  #7   11. mar Dit nummer er solgt videre et sted fra, det er ikke bare en tilfældighed at de ramte dit nummer.
  Har man feks brugt onlinetjenester som samlino, autobutler, spillesteder, forsikringsluppen m.m. så har de indtil for nyligt, kunne sælge oplysninger om dig videre. Det skete også, selvom man har udeladt nummer ved teleselskabet, er registreret på Robinson listen osv.
  Der er ikke en smule tilfældighed i det.
  Du kan kontakte firmaet/callcenteret der prøver at kontakte dig, og bede om at du bliver fjernet fra deres liste. Det skal de respektere. Gør de ikke det, så kan datatilsynet hjælpe dig.


 • #8   11. mar Der findes nogle undtagelser, for hvornår ens nummer er hemmeligt, faktisk er der nogen der har adgang til hemmelige numre, også selv om de står på den såkaldte beskyttede Robinson liste, og det er blandt andet analyse institutter.
  Jeg ved det fra dengang jeg arbejdede på Vilstrup ved Nørreport.
  Jeg havde mange forundrede mennesker i "røret", men på min skærm stod både navn og tlf. nummer, det er loven der siger at analyseinstitutter er undtaget fra hemmelige numre.


 • #9   11. mar #7 - Claus, jeg har godt nok brugt Autobutler, men det er med et andet nr.. Jeg har ikke brugt min nr 2 tlf til noget, udover familie, venner og min dyrelæge.

  #8 - Alan, så giver jeg fanden i hemmeligt nr., for det er bl.a. sådanne opkald, jeg heller ikke gider - i meget gamle dage, stod der hemmeligt nr i telefonbogen, men navn og adresse, men jeg har hemmeligt nr + udeladt nr og det betyder, at jeg er ikke eksisterende - men bare ikke for analyseinstitutter, rend mig .... og andet lort


 • #10   11. mar torben

  ja der findes robot opkald og det som de er ude efter er om folk tager røret for så at logge nummeret som aktiv.


 • #11   11. mar nemlig polysl... Det er det, der er Fidusen....
  MEN jeg tror ikke på at analyseinstitutterne har adgang til hemmelige numre på andre måder end den du lige skitserede.. (at indfange det når der svares)
  Også jeg har været interwiever for Vilstrup (men det var på Frb. og ca. 40 år siden)


 • #12   11. mar Et ½ års tid siden blev her også ringet både på fastnetnr. og mobilnr. ca. 5-6 gange om ugen. Jeg kunne høre en masse mennesker i baggrunden som fra et kontor. Men få sekunder efter blev forbindelsen afbrudt, uden nogen person sagde noget.
  Jeg undersøgte også nummeret, som viste sig at flere andre også havde haft samme problem med. Det tilhørte en call-center som på vegne af ASE.

  Jeg ringede til ASE, fagforeningen, for at få det stoppet. Først sagde de at det intet havde med dem at gøre, hvilket jeg sagde ikke var rigtigt! Blev stillet om til anden person, som beklagede for jo de vidste udmærket til det. Herefter stoppede opkald.

  Mange store firmaer, sælger kundenumre, uanset om man har hemmeligt nummer eller ej.
  Det er noget svineri.


 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 11 Emner: 34 Svar: 1.391
  #13   11. mar Præcis. Robotter er noget der foregår i tegnefilm. Det er ikke metoder der bruges aktivt, ej heller for at tjekke om nummeret findes. De seneste mange år, er der virksomheder der sælger informationen videre. Det kan være alt fra et lokalt pizzaria til en online tjeneste. Når info er købt, gives opgaven videre til et outsource callcenter, som kontakter den potentielle kunde.
  Det er overhovedet ikke breaking news, det har foregået sådan i mange år nu. Men først nu, er der kommet lovgivning på området.
  Der findes ingen "robotter" der ringer tilfældige numre op. Det er en vandrehistorie og findes primært i tegnefilm.


 • #14   11. mar Jeg har en ældre veninde, tidligere kollega som nu er over 80 år. Hun har hemmeligt nummer.
  Hun har også været ude for mange mærkelige opkald, derfor har hun ringet til sit telefonselskab og skældt ud, for hvorfor skal hun betale for hemmeligt nummer, når alle alligevel kender hendes navn og ringer? Hun har været meget bekymret og utryg, og har svært ved at forstå når jeg forklarer hende hvorfor det sker.

  Det er synd og trist når det sådan kan gå ud over ældre, der har meget svært ved at forstå hvordan ting fungerer idag.

 • #15   11. mar Torben.

  Prøv at tjek det ud med analyseinstitutterne, så vil du finde ud af, at jeg har ret.


 • #16   11. mar PS.

  Det hænger sammen med, at når der skal laves meningsmålinger, så skal alle være med, så kan man ikke have en gruppe der dækker sig ind under Robinson, derfor er analyseinstitutterne en undtagelse.


 • #17   11. mar Særg for nummerviser og noter nummeret ned, og tag ikke telefonen.
  De ringer på min fastnet, den har jeg fået slettet i KTAS. et af numrende stod i slutningen af kinesiske telefonregistre...hvad gør man så.


 • #18   11. mar #16
  Hvis det virkelig er sådan, Greve - så er det idioti! (bare min mening )


 • #19   12. mar #17 - jeg lader den også bare ringe næste gang eller vil finde ud af, hvordan jeg blokerer, jeg har ikke haft tid i dag, til at finde ud af, hvad de mener med, at man kan have udeladt/hemmeligt nr., når jeg ikke har det alligevel

 • #20   17. mar Nå, jeg bliver ved med at få opmærksomhed, mere end jeg bryder mig om

  Nu har jeg ikke fået nogen ny opringning, men en SMS besked fra min gamle udbyder, CBB, de kan nok ikke komme over, at jeg flyttede mit abonnement over til ny udbyder og beholdte så mit nr., det skulle jeg nok aldrig have gjort, for det er faktisk ikke 1. gang, de spørger om det samme, den lyder sådan her:

  Kære kunde - jeg er ikke kunde mere
  Du har brugt CBB's netværk. Baseret på den dækning du oplevede, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale CBB Mobil til en ven eller kollega på en skala fra 0 til 10, hvor 10 er meget sandsynligt? Sendt dit svar ved at besvare denne SMS, GERNE MED EN KOMMENTAR. Med dit svar giver du samtidig samtykke til, at CBB Mobil bruger information om dit forbrug i netværket inden for den sidste uge.

  Det er mindst 10. gang, jeg bliver forstyrret med ovenstående, jeg gider ikke blive forstyrre med sådan en SMS, R A S E R • #21   17. mar Slet den hver gang....

 • #22   17. mar Ja, Elizabetta, men de sletter åbenbart ikke det nr jeg har taget med over i et andet selvskab, det har jeg kun gjort, fordi det er så besværligt at meddele nyt nr., men som om man har lyst til at anbefale CBB NOT

 • #23   17. mar Sikke noget rod...ud med det....

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 11 Emner: 34 Svar: 1.391
  #24   18. mar Jeg bliver kontaktet af analyseinstitutter og el selskaber i øjeblikket. SEAS nve har solgt mine oplysninger videre, efter et kort ophold som kunde hos dem. Jeg er ellers på Robinson listen og har udeladt nummer, netop for at slippe for den slags. Så jeg har kontaktet datatilsynet, så må vi se om det ikke snart stopper.
  Jeg vil anbefale dig at bede cbb om at slette dine personlige oplysninger jetset, og bekræfter de ikke, så er det videre til datatilsynet.


 • #25   18. mar Det vil jeg gøre, for jeg finder det aldeles irriterende, udover de gerne vil have jeg svare, så hæfter jeg samtidig for at de må bruge information om mit forbrug, hvad fanden sker der lige ......

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 11 Emner: 34 Svar: 1.391
  #26   18. mar De er ekstremt aggressive i øjeblikket, både el selskaber, naturgas leverandører og teleselskaber. Jeg ved ikke om det er højsæson for pistolsalg.

 • #27   18. mar Hvad med et oversavet jagtgevær, kan det bruges

 • #28   18. mar Jeg HAR virkelig været plaget.... men siden "180" blev installeret har jeg fred

 • #29   18. mar "180" hvad er det for noget, er det en blokering af en art

 • #30   18. mar jeg har nævnt det længere oppe Libbie.....
  Det er en app som virker som et filter på indgående opkald...


 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 11 Emner: 34 Svar: 1.391
  #31   18. mar Jeg har true caller, men de finder bare et andet nummer at ringe fra, når det ene er blevet blokeret. Så de apps er smarte nok, men det er lidt som at tisse i bukserne for at få varmen.

 • #32   18. mar Sådan en vil jeg også have installeret på min tlf, for det der CBB nr må være en robot, der sidder og skriver til alle deres gamle kunder

 • #33   18. mar Kunne man forestille sig, at få en APP installeret både på nr og navn, så var vi jo ude over det med, at de bare tager et andet nr i brug

Kommentér på:
Et mærkeligt tlfnr 33554280