{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
417 visninger | Oprettet:

Det polske justitsministerium har udgivet et register med navne og billeder af omkring 800 dømte sexforbrydere {{forumTopicSubject}}

Det polske Justitsministerium har online udgivet et register med navne og billeder af omkring 800 dømte seforbrydere. Databasen har været offentligt tilgængelig siden begyndelsen af året på ministeriets hjemmeside. Den indeholder data som navn, fødested, opholdssted og billeder af de farligste sexforbrydere samt oplysninger om deres handlinger.

Det er primært pædofile, der har misbrugt børn under 15 år, og især brutale voldtægtsforbrydere, meddeler Justitsministeriet. Registret bliver løbende opdateret . Justitsministeriet ønsker at bruge det til - blandt andet efter USAs eksempel - bedre at kontrollere kriminelle og forebygge kriminalitet. "Retten til at beskytte vores børn står over kriminalles anonymitet," siger justitsminister og advokat Zbigniew Ziobro.

Registret over 2.600 seksuelle lovovertrædere, der er blevet dømt for bl.a. børnepornografi, kan kun ses efter forudgående registrering af visse institutioner og myndigheder. Justitsministeriet opfordrer blandt andet skoleledere til at kontrollere deres personale ved hjælp af databasen, inden de ansætter personale til at arbejde med børn.

Originalteksten på tysk kan læses her: https://rtlnext.rtl.de/cms/polen-stellt-daten-von-800-sexverbrechern-offen-ins-netz-4138052.html


Hvad mener du om Polen's offentliggørelse af sexforbrydereres identiteter? Burde det også indføres i Danmark?

Jeg synes, det er absolut i orden, måske kan det forhindre et sexuelt overgreb på bare et barn eller en voksen, og ja jeg er altid gået ind for, at det indføres i Danmark (som i Amerika).Kommentarer på:  Det polske justitsministerium har udgivet et register med navne og billeder af omkring 800 dømte sexforbrydere
 • #1   6. jan Det register skal så tilknyttet alle indrejser i lufthavne så de kan afvises, er de eftersøgt så kan de anholdes og udleveres.

 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 52
  #2   6. jan Det er muligt allerede i dag, poly.
  Når et luftfartsselskab sender et fly afsted mod en destination, så bliver flyets passagerliste elektronisk sendt til myndighederne i det land, som flytet skal lande i.

  Passagernes data bliver matchet op imod forskellige registre, og når flyet er landet og kørt ind til gaten, kan myndighederne afvise uønskede passagerer, før de når at forlade flyet.


 • #4   6. jan Arbejdsgivere kan kun bede om en straffeattest hos den enkelte person hvis de tillader det.

Kommentér på:
Det polske justitsministerium har udgivet et register med navne og billeder af omkring 800 dømte sexforbrydere