{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
395 visninger | Oprettet:

Annella
Annella
Online Tilmeldt:
7. nov 2016
Følger: 1 Følgere: 85 Emner: 276 Svar: 1.766

Snakkehovederne {{forumTopicSubject}}

http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/snakkehovederne/6869608

Hvor mange gange har vi ikke hørt den konservative leder, Søren Pape Poulsen, kræve stramninger over for udlændinge, når de nok engang undgår udvisning efter at have begået kriminalitet?

Det skete igen i denne uge, da den pakistanske statsborger og bandeleder, Shuaib Khan, blev hyldet af sine egne, mens Pape vredt krævede stramninger.

Nu er der bare det ved det, at det sådan set er Pape Poulsen selv, der skulle sætte handling bag sine ord. Han er ikke som Dansk Folkepartis Martin Henriksen blot et højtråbende, uforskammet menigt medlem. Søren Pape Poulsen er Danmarks justitsminister! Og mens Pape taler og taler, så er de her endnu:

Gimi, Ahmed, Phad, Hajzar, Shuaib og alle de andre. Du kan se hele listen i Ekstra Bladet i dag.

Alle er de udlændinge. Alle er de dybt kriminelle. Og alle gør de Danmark til grin. De giver os fuck fingeren og slipper af sted med det, mens Pape taler videre.

Mange af dem kunne vi formentlig allerede være sluppet af med. I kølvandet på debatten tog Danmarks eneste dommer ved Den europæiske Menneskerettighedsdomstol (EMD), Jon Fridrik Kjølbro, nemlig i denne uge bladet fra munden. Ved en høring på Christiansborg, som Ekstra Bladet deltog i, slog han fast, at Menneskerettighedsdomstolen i høj grad selv lader medlemslandene udvise kriminelle udlændinge.

Det er altså hverken Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg eller vogterne af Menneskerettighederne her i landet, der blokerer for udvisningen af kriminelle udlændinge. Det er derimod snakkehovederne Pape, Henriksen og alle de andre.


Nu vil vi ikke høre mere snak fra vores uduelige politikere - vel? men endelig se handling.

Hvis politikerne turde handle, ville mange af vores problemer med kriminelle udlændinge blive løst, men jeg tror politikernes berøringsangst er større end sætte handling bag deres ord - så vi må nok indstille os på snakkehovederns snak fortsætter og fortsætter uden at vi kommer til at opleve handling.
Kommentarer på:  Snakkehovederne
 • #2   15. okt 2017 Annella enig og de skal bare ud og når først det sker får piben en helt anden lyd smiley

 • #3   15. okt 2017 Ja han snakker og snakker og røven går --- på mere end en måde.

 • Nasty
  Nasty Tilmeldt:
  okt 2016

  Følger: 7 Følgere: 18 Svar: 393
  #4   15. okt 2017 Hov, hov! Nu skal I være søde ved Pape! smiley Han har megen god vilje, men der er mange ting, der skal klappes af, før intentionerne kan blive til virkelighed.

  Jeg er meget enig med # 1, der skriver: "Der er meget vi ikke kan, pga. de konventioner vi har skrevet under på, men så må Eu/Fn eller hvem fanden der står for dem, se at få dem rettet til så de passer til vores tid og ikke efterkrigen, efter 2. verdenskrig."!


Kommentér på:
Snakkehovederne