{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
250 visninger | Oprettet:

It-advarsel! {{forumTopicSubject}}

It-advarsel!

https://www.bt.dk/forbrug/forbrugerombudsmanden-advarer-det-er-bedrageri

"Forbrugerombudsmanden advarer: Det er bedrageri!

Hele 17 procent i månedlig rente.

Det risikerer de kunder, der låner penge hos firmaets Capitolias hjemmesider simbo.dk og kronelån.dk.

Derfor advarer Forbrugerombudsmanden nu forbrugerne mod overhovedet at benytte lånetyperne."

Desværre er der en del som hopper på limpinden på disse bedrageri sider på nettet!

Man skal bruge sin sunde fornuft, når man bevæger sig ud på internettet, og ikke hoppe i suppedasen!

Så hold jeg væk fra disse sider som vil snyde jer så vandet driver!

Din mening?


Kommentarer på:  It-advarsel!
 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.895
  #1   16. apr Forstår ikke at folk ikke spare op til de kan købe det de vil. Er der ikke noget mere tilfredstillende at stå med en masse sedler og prutte om prisen.

  Jeg købte mit B&O anlæg 3300 på den måde til den nette sum af 4800 kr.

  Radio, kassette båndoptager og cd afspiller og et ophæng til radio og kassette båndoptager.

  Folk siger>. det har jeg ikke brug for i dag for jeg streamer, ja forsæt bare med det, teleselskabet er glade for at folk streamer for det giver mere i kassen når de bruger deres mobil.

  Men man kan lave lige så mange advarsler som man vil, der er masser af idioter som hopper på den af nød som bare forværre deres situation. Skal vi sige Luksusfælden?


 • #2   17. apr "kært" barn har mange navne Polle smiley

 • #3   18. apr "Men man kan lave lige så mange advarsler som man vil, der er masser af idioter som hopper på den af nød som bare forværre deres situation. Skal vi sige Luksusfælden?"

  Enig - der er mange som hele tiden hopper i fælden!

  Jeg har aldrig endnu lånt til at købe forbrugsgoder, har købt det når pengene var til det! smiley • #4   18. apr Det er mere indviklet end som så.

  Vores nuværende regering er igang med også at få stoppet de useriøse lånemuligheder. Jeg har ikke tjek på hvor langt de er nået med arbejdet, men godt der bliver taget fat på det.
  De mennesker, der låner penge ud til overrenter og andre dårlige betingelser, scorer kassen. Jo mere der bliver skåret i de sociale ydelser, jo mere kommer folk i økonomiske vanskeligheder og er nødt til at skaffe penge, hvor de kan få dem. Det kan være penge til så nødvendige ting som mad og medicin til deres børn.
  Det er for nemt at sige, at det kan de bare lade være med, hvis man selv har penge nok.

  Coronakrisen er dyr, og det er fint hvis regeringen får stoppet nogle af de muligheder for kviklån før det for alvor kan mærkes. Det er hævet over enhver tvivl at de velbjergede vil forsøge at skubbe regningen over på de ikke nær så velbjergede.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.895
  #5   18. apr Alis

  Du kan få det at skrælle en banan til at være uhyre kompliceret.

  Der har ikke været skåret i ydelser siden Mette Fup startede sit DDR, Hun har så skabt en masse arbejdsløse 36.000 oveni dem der var i forvejen. Alle de kommunale ansatte som måtte sidde på sofaen hjemme har ikke tabt noget, dem der stadig har arbejde har ikke tabt noget. Dem der er fyret får dagpenge og 20% mindre - som man sagtens kan leve af.

  Nu lever vi i et oplyst samfund hvor jeg forhåbentlig tror at folk kan både tælle og lægge sammen og bruge % regning.

  Hvorfor tror du at boligsalg og sommerhussalg booster derud af? Pga. Corona kunne folk ikke bruge penge på fornøjelser, rejser, forbrug osv. Selv dem på bunden har mere end de plejer for hvad fanden skal de bruges til. Værtshuse er lukket, barer er lukket, osv....Nu er der så stille åbnet op - og så er det jo folks ansvar selv at bruge pengene fornuftigt.

  Desuden så kan folk få hjælp hos kommunen hvis de via budget kan redegøre for at der absolut ikke er penge til medicin.

  Den eneste måde man kan ramme kapitalen på er at holde sig væk fra dem. Mange af de folk er gribbe som høster mere elendighed.

  Vi har så også set låntagning hos forældre så poderne kan få den nye apple skrammel så de rigtig kan føle sig rige, mærkevaret tøj for lånte penge. Jeg er helt bevist om at man sagtens kan holde varmen i en Polo til 35 kr i stedet for 400 kr. osv....

  Jeg kan godt forstå forældre der gerne vil give deres børn en god start i skolen med en ny Iphone og mærkevarer tøj, men regningen kommer jo senere og rammer mest børnene som jo er vant til at få mærkevarer - så i grunden skaber forældre bare flere bistandsklinter som tror som Mette Fup at mor har et pengetræ ude i baghaven.

  Luksus fælden er det klare bevis på eklatant dårlig økonomi og håndtering. At have 56.000 når skatten er betalt og stadig skal ud og låne penge sidst på måneden. Så er hjernen da total gået i stå. Mage til uansvarlighed skal man lede længe efter. At låne så man til sidst har en gæld på 1½ million så er man godt nok total blæst.

  Det her pis med at omgangskredsen kan spejle sig i deres "succes" er sygt. For sandheden kommer en dag og så rammer dem som en forhammer lige i fjæset. Omgangskredsen krummer tæer og kigge ned og ved ikke hvad de skal - pinligheden ses så tyk som tjære.

  Men du køre stadig i samme rille, de er ofre, det er alle de andre som er den skyldige. Det er alle de andre som gør at jeg ikke er ansvarlig.


 • #6   18. apr Polysl - det er nemt at se, at du gerne ser flere sociale nedskæringer og flere mennesker i vanskeligheder. Det vidste jeg godt - det kan man ikke undgå at opdage.
  De mennesker, der låner penge ud til ågerrenter ser også gerne at folk er i vanskeligheder, så de er nødt til at låne penge. Det er det, de lever af.

  Der er så utroligt meget, du ikke ved om mennesker, at det er håbløst at begynde at forklare. Desværre gælder det mange andre, der også selv sidder godt i det.

  Det er rigtigt klogt at regeringen med METTE FREDERIKSEN i spidsen prøver at stoppe det lånemarked, hvor de snedige udnytter deres medmennesker, hvis de af en eller anden grund er i vanskeligheder.

  Angående luksusfælden, så laver de slet ikke udsendelser om folk i uforskyldt vanskeligheder. De lægger kun budgetter, der kan løbe rundt. Dermed får de sorteret kontanthjælpsmodtagere og mennesker med helbredsproblemer fra, hvis det hele er kuldsejlet fordi det ikke kunne lade sig gøre.
  Jeg ser af og til luksusfælden, da der er gode råd at hente angående privatøkonomi. Jeg har også lagt mærke til at de helst skal have folk til at vræle over hvor dumme de har været, så er effekten hjemme.


 • #7   18. apr En ting mere om luksusfælden - det er meget dårlig pædagogik at bryde menneskers selvværdsfølelse ned, når de netop skal bruge energi og livsmod på at rejse sig efter en konkurs eller en tvangsauktion af en bolig. Så går folk da for alvor i baglås.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.895
  #8   18. apr Nu slikker dem i luksus fælden ikke folk i røven men prøver at forstå hvorfor det gik galt samt at lægge et ansvarligt budget.

  Jeg ves så ikke hvorfor du vil have bistandsklienter ind over luksus fælden, for dem har der da været flere af - både den ene eller begge.

  Det er ligesom at køre 230 km/t på motorvejen, i de fleste tilfælde går det godt i længere tid,, men en dag går det galt.

  Jeg ved ikke hvor du har det fra at jeg ønsker sociale nedskæringer, faktisk har jeg skrevet om alle de uretfærdige tilfælde for de svage - og hvad kommuner kan finde på at nedgøre syge og handikappede.

  Finansministeriet er bekymret over alle de penge der ryger til Tyrkiet, Irak, Libanon, osv.. fra folk på bistand - hvor kommer de penge fra? man vurdere der ryger milliarder ud af Danmark specielt fra indvandre/flygtninge. Så kan man dårlig være mindre bemidlet når det kan foregå - hvem mon modtager de penge?

  Man har i stor stil knaldet en masse indvandre/flygtninge i danske lufthavne hvor de forsøger at smugle penge ud - hvor kommer de fra?

  Som noget nyt har man lavet et samarbejde med tyske lufthavne hvor de så prøver at køre til Hamburg og tage flyveren derfra for at undgå kontrol af deres penge beløb. Hvor kommer de fra?


 • #9   20. apr Polysl #8

  "Nu slikker dem i luksus fælden ikke folk i røven men prøver at forstå hvorfor det gik galt samt at lægge et ansvarligt budget. "

  Jeg taler om at det er dårlig pædagogik at bryde folks selvværdsfølelse ned. Det er mennesker, der skal have overskud til at betale meget stor gæld ud, og det kræver kræfter og mod. Hvis man skal ændre sine livsvaner, så er der noget man skal væk fra og noget man skal hen til. God pædagogik er at fokusere på det, man skal hen til, og prøve at glæde sig til resultaterne.

  "Jeg ves så ikke hvorfor du vil have bistandsklienter ind over luksus fælden, for dem har der da været flere af - både den ene eller begge. "

  Der har ikke været nogen af dem, der var så dårligt stillet at det ikke kunne lade sig gøre.
  Det var ellers et oplagt sted at få kendsgerningerne frem i lyset. I stedet har man lavet en udsendelse, der skal bilde danskerne ind, at hvis folk har økonomiske problemer, så er det deres egen skyld. Det er det, højrefløjen har haft brug for at bilde danskerne ind.

  "faktisk har jeg skrevet om alle de uretfærdige tilfælde for de svage - og hvad kommuner kan finde på at nedgøre syge og handikappede."

  Det er ikke kommunernes skyld at de ikke har penge nok til at lave et ordentligt sociale arbejde, de bevillinger skal komme fra Folketinget. Så når Folketinget er domineret af højrefløjen, så har kommunerne for få bevillinger. Så nytter det altså ikke noget at skælde kommunerne ud fordi de ikke kan bruge penge, de ikke har. Det er at gøre folk forvirrede angående hvem der har ansvaret.

  "Man har i stor stil knaldet en masse indvandre/flygtninge i danske lufthavne hvor de forsøger at smugle penge ud - hvor kommer de fra? "

  Jeg tvivler på at udtrykket "stor stil" er korrekt. Dengang jeg kontrollerede selvangivelser og indkaldte dokumentation for at penge sendt hjem til familien var korrekt trukket fra, skete det, at jeg fandt en kvittering på at pengene var sendt tilbage igen. Selvfølgelig snyder nogle muslimer ligesom nogle danskere gør, og der er brug for at tjekke begge. Og selvfølgelig skal mænd forsørge deres familier også når de arbejder i udlandet.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.895
  #10   20. apr Alis

  NU kan du ikke sammenligne i dag med da du for mere end 20 år var ansat, dengang var der ikke særlig mange flygtninge, mere indvandre fra Tyrkiet.

  Nu kender jeg lidt til den tyrkiske byggestil da jeg har rejst der mange gange, og her bygger man ikke huse færdig, man kan se en færdig "stuen" hvor der så er 4 beton søjler som skal gøre det til et hus med flere etager. Pengene rækker kun til en etage og når de får råd så bygger man 2 etage.

  Nu hvor vi har en masse tyrkere og andre, sender de penge hjem til familien eller til andre mindre gode formål.

  Man kan læse at milliarder fosser ud af Danmark til udlandet og specielt til Mellemøsten. Det er ikke raketvidenskab for at finde ud af.

  Så lad være med at sammenligne 70 og 80'erne med i dag. Dengang var her kun få sorte, tamilere, tyrkere. som stort set ikke gjorde et væsen af sig. De passede sig selv.

  Dengang var der ikke halal, ingen gris i børnehaver eller skoler, eller unier, vi havde ikke moskeer, dengang kunne man købe en kylling der ikke var halal. Det kan du ikke i dag.

  Med 300.000 muslimer i Danmark som sender penge hjem, kan mærkes, og specielt sorte penge som man så har forsøgt at få fingre i lufthavne - samt at knalde alle dem som ikke har meldt ferie men alligevel rejser - som jeg fatter hat af, for de får deres bistand selvom de rejser til Mellemøsten. Grunden kan så være at man vil skjule sin rejse til Mellemøsten med en masse cigarkasse apparat penge


 • #11   20. apr Polysl - Dengang jeg arbejdede på ligningskontor havde vi masser af gæstearbejdere, og bl.a. også fra Tyrkiet.

  Min pointe er, at folk snyder alle vegne, og muslimer er ikke værre end andre. Det er de menneskelige betingelser at vi også må leve med at folk snyder og så prøve at have personale nok i den offentlige sektor til at at forhindre det.

  Der er mange flere penge at hente hos velhavende mennesker, der snyder med regnskaberne, har firmaer med adresser i skattely o.s.v.
  En af måderne at forhindre det er, at man udbetaler ordentlige lønninger til de lønarbejdere, der gør arbejdet. Så fordeles pengene bedre i befolkningen og ingen har så store formuer at de "er nødt til" at gemme penge af vejen i skattely.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.895
  #12   20. apr Sikke en gang vrøvl..

  skattely har intet med lønninger at gøre for dem på gulvet. Nu er det ikke almindelige mennesker som går i skattely men virksomheder specielt - jeg tror ikke jeg kan tælle til mere end 10 som går i skattelys som privat person.

  Som privatperson ville jeg gøre det samme, når man har kæmpet en kamp på aktiemarkedet og fået en stor gevinst og så skat vil have udover aktie udbytte mere fordi man har været heldig/fornuftig og taget chancer. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<sjovt nok så kommer skat ikke efter en når det går dårligt med en hjælpende hånd.

  Det er det samme på et dansk kasino jeg var på da jeg puttede 3 5 kr i en automat og jeg vandt 35.000 kr - så kom ulvende løbende og ville have 5& som en gave til personalet. Rend mig i røven - det er sgu ikke mit problem i lever af almisser. De giver jo heller ikke 5% tilbage når jeg er blanket af.

  Gu fandme nej skal folk som tjener formuer betale mere fordi de skal dække et hul i statskassen. Fordi Mette Fup har pantsat Danmark helt ud til børnebørnene.

  Du ka ngodt stoppe dit DDR om at alle skal være lige dumme, lige fattige, lige åndssvage. Det sker aldrig andet i Alis eventyr land.


 • #13   20. apr Polysl - Når jeg taler om højere lønninger til dem, der gør arbejde, så er det et spørgsmål om fordeling. Alle har tilstrækkeligt at leve af, og ingen har så meget i overskud at de kan føre kæmpesummer ud af landet.

  Jeg forstår ikke din sammenligning med DDR. Det var så vidt jeg ved et kommunistisk land, så der var ingen privatejede virksomheder.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.895
  #14   20. apr Alis

  Alle med et job har nok at leve af, hvad er det for jobs du mener man ikke kan leve af?

  Jeg har talt med både ansatte i Netto, og Fakta og de klager ikke, rengørings assistenter klager ikke - de eneste jeg hr hørt klage er offentlige ansatte - men det ligger jo i genet at man skal klage og være utilfreds.


Kommentér på:
It-advarsel!

x