{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
135 visninger | Oprettet:

Forvirring {{forumTopicSubject}}

Jeg undres over at Windows 10 anbefaler at slette Java - imens at Adobe siger at de ikke mere understøtter Windows men laver en pt. opgradering af deres Java - og samtidigt laver en popup meddelelse om at slette Java da den ikke længere understøttes af Windows.

At slette java vil have effekt på specielt alle spil på Spigo.dk Så i første omgang lad være med at slette java - indtil der er kommet en klar melding om at html5 og html6 understøtter java.


Kommentarer på:  Forvirring
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #1   13. mar Det har også betydning for et emailprogram der hedder Incredimail. For tiden får jeg beskeder fra den computer, hvor jeg har det installeret, at Java ikke virker mere. Jeg har ikke undersøgt endnu hvad jeg kan gøre ved det.

 • #2   13. mar Efter hvad man kan læse på tekniske sider så skulle Oracle stoppe med deres Java, da den er implementeret i HTML5 og 6, Men det forudsætter at webs omskrives til den nye standard - så i stedet bruger man Java Web Start som kan startes uden at have en browser installeret, men kan dog associeres til Windows 10.

  Man sagde at Java var død og begravet men det passer ikke helt for udviklingen er overtaget af et Open Source firma - grunden til at Oracle stoppede var at der var for mange sikkerheds huller at lukke helt tiden og tiden var løbet fra dem, så er det bedre med java web start som ikke ligger på ens pc men startes via nettet.

  Men jeg vil se tiden an til det bliver en nødvendighed for at koble på sider som kræver java.

  Hvis dit e-mail program stadig virker så er der ingen grund til at slette din offline version af Java - du skal bare passe på sider hvor de kan udnytte sikkerheds huller i din Java.

  Man kan læse på Spigo.dk at folk er sure over at skulle associeres hele tiden når java opdateres - og flere kan ikke finde ud af det i Windows 10 når der åbnes en "Åbnes med" så kan folk ikke finde den fil men må ned og søge i biblioteket

  C:\java\ hvor den nye version ligger og så vælge javaws.exe - men det bliver nemmere senere når man vælger et spil så starter java web start op automatisk når man klikke på et spil ud fra hvad ledelsen sig hos spigo. Men det kræver en omstrukturering af deres web sider.


Kommentér på:
Forvirring

x