{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
174 visninger | Oprettet:

Robot lyskryds {{forumTopicSubject}}

Lidt humor - på sidelinjen...

Robot firma løser problemet med kønsløse mennesker, der som robotter alligevel render rundt med snuden ned i mobilen og bevæger sig rundt som Lemminge - som bare ændre retning hvis de rammer en mur eller en bil.

Det kan oplyses at Sverige har udsendt en stor ordre på robot lyssignaler - da dem de har som viser en burka, kan være diskriminerende. I dele af Sverige har man efterlyst lyssignaler i No Go zoner som viser at det kan være farligt for gående med lyssignal som viser en som køres ned både som grøn og rød.

Andre steder i Sverige har man lyssignaler som viser en knægt som dårligt kan se over rattet - her anbefales det ikke at gå over for hverken rød eller grøn, da det kan være ekstrem farligt for gående.

I Mellemøsten har man lyssignaler med rød burka og grøn burka, men erfaringen viser en forvirring hos billister som køre over når der er en enten rød eller grøn burka i forvisning om at de skal stoppe for sort burka. Så man har sendt en delegation til robot firmaet i DK. for at kigge nærmere på deres bud på en mere tidsvarende kønsløs 2 farvet lyssignal.
Kommentarer på:  Robot lyskryds
Kommentér på:
Robot lyskryds