{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
176 visninger | Oprettet:

Annella
Annella
Online Tilmeldt:
7. nov 2016
Følger: 1 Følgere: 127 Emner: 579 Svar: 3.120

Ukrainere siger stop: Så mange kan vi ikke bo her {{forumTopicSubject}}

https://www.sn.dk/ringsted-kommune/ukrainere-siger-stop-saa-mange-kan-vi-ikke-bo-her/

20 personer til et komfur, to køleskabe og køkkenskabe uden hylder. Det risikerer at blive hverdag for de ukrainske flygtninge, som bor i Søholmhus i Jystrup.

Ringsted Kommune har planer om at installere flere flygtninge i en slidt bolig i Jystrup, men det er der slet ikke plads til.

Det mener de ukrainere, som allerede er placeret i huset. De understreger deres taknemmelighed for den hjælp, de har fået, efter de flygtede til Danmark, men de er bekymrede over udsigten til at blive stuvet for mange mennesker sammen i flygtningeboligen.

– Vi bor allerede fire familier, som deles om faciliteterne. Det vil være for voldsomt, hvis der kommer flere, siger en af ukrainerne, Daria Zharikova.

Hun bor på cirka seks kvadratmeter sammen med sin mor og søn.

Ringsted Kommune vurderer, at der kan bo 20 personer i boligen – og op til 25, hvis der kommer ekstraordinært mange flygtninge. I dag bor de 11 ukrainere og en hund.

Beboerne fortæller, at det allerede er svært at deles om det ene komfur, der er i køkkenet. De fortæller også om flere dårlige oplevelser med den gamle bygning, som flere steder er i en dårlig forfatning.


Hvad mener du m ukrainernes kritik?

Det er muligt, at den er berettiget set fra deres synspunkt, men jeg har ikke nogen forståelse for mennesker, der bliver hjulpet i hoved og r.., og så begynder at beklage sig og stille krav.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor stor boligen er, men billedet af køkkenet i artiklen, ser nu ikke lille ud, og hvis der i øjeblikket kun bor 11 personer og en hund i boligen, så kan de da vel for pokket klare sig met et komfur og to køleskabe - det er kun et spørgsmåom at arrangere sig - eller ikke?


Kommentarer på:  Ukrainere siger stop: Så mange kan vi ikke bo her
Kommentér på:
Ukrainere siger stop: Så mange kan vi ikke bo her

x