{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
314 visninger | Oprettet:

Scandic med vildt tiltag: Kom og tøm et hotel {{forumTopicSubject}}

https://www.bt.dk/samfund/scandic-med-vildt-tiltag-kom-og-toem-et-hotel


❤️ Tøm et hotel til fordel for Julemærkehjemmet i Roskilde ❤️


Mangler du en seng, en stol eller et sengebord? Scandic Roskilde skal meget snart renoveres. Derfor inviterer vi dig til at tømme hotellet og donere et valgfrit beløb for inventaret til Julemærkehjemmet i Roskilde. Kom forbi Scandic Roskilde fredag den 14. december fra kl. 11-16 og lørdag den 15. december fra kl. 10-12, hvor operation "Tøm hotellet" skydes i gang. Slå et slag for genbrug og hjælp os med at sprede juleglæden i hele Roskilde.

Der vil være mulighed for at tømme 49 værelser for møbler (gælder ikke TV). Det er op til dig, om du vil give et beløb til julemærkehjemmet. Du er selv ansvarlig for at transportere møbler væk. Du skal selv medbringe eksempelvis skruemaskine, hvis noget er fastmonteret.

Det er da et flot initiativ og en super god ide - eller?

Har du brug for noget?


Jeg er godt nok fra Roskilde, men jeg har så sandelig ikke brug for noget, vi er begyndt at forære alle vores overflødige ting, sager, møbler, tøj, cykler m.m. væk for at få plads i huset.
Kommentarer på:  Scandic med vildt tiltag: Kom og tøm et hotel
  • #1   13. dec 2018 Nå har du nu lagt dig ud igen . (pladsmangel ) hæhæhæh

    profilbillede
  • #2   13. dec 2018 Aiiijjj altså Ron jeg måtte da tænke et par minutter, før jeg forstod billedet, så faldt groschen, som man siger på tysk, super godt spottet, hvad pengene skal gå til.

  • #3   13. dec 2018 Skal vi holde os til emnet i stedet for ævl og dårlige billeder, men for en gangs skyld være seriøse og tro imod emnet, så synes jeg er er en fantastisk idé! Det er hjertevarme og omtanke. Kun tåbeligt at gøre grin med den slags. Det her er en sag der støtter vores egne, og synes det er modbydeligt grimt at gøre nar af det.
    Der er mange fornuftige der kan se det gode i sagen, og ikke det "sjove".


  • #5   13. dec 2018 Halleluja.....

Kommentér på:
Scandic med vildt tiltag: Kom og tøm et hotel