Sommerferie på budget? Her er tre bud på billige rejse...

Sommerferie på budget? Her er tre bud på billige rejse...

18. jun 2019

Der er igen i år rigtig mange danskere, som vælger at spare sommerferien væk for andre prioriteter. Mange er, af den overbevisning at sommerferien er en dyr udgift, og derfor vælger nogle af prioriterer deres penge anderledes. Faktisk er det slet ikke nødvendigt at finde den store tegnebog frem, når man skal på sommerferie. Det kan nemlig gøres for relativt få midler, hvis man ved hvor man skal lede. Derfor kommer i dette indlæg tre bud på, hvordan man kan gøre sommerferien lidt mere spændende for relativt få midler. Man kan tilmed låne sig til pengene relativt billigt, hvis man ikke har dem - nemlig hos Anna Finans. Læs mere om Anna Finans her. For sommerferien behøver nemlig ikke være storslåede “All-Inclusive”-rejser til mange tusinde kroner. Faktisk kan man nå rigtig langt, og til store byer for små penge. Her kommer tre bud.


Oplev London inden Brexit

Der er ikke rigtig nogen, som ved hvordan rejsemulighederne og priserne for flyrejser til England bliver, når Storbritannien forlader EU-samarbejdet. Dog er det lige nu muligt at komme til London, med en af Ryanair eller Easyjets afgange fra Aalborg, Billund og København. Prisen på billetterne er ganske vist højere end lavprisselskabernes normal prisniveau, men er stadig lavere end en togbillet fra Aalborg til København med DSB. Derfor er det muligt at nå en af Europas metropoler i løbet af få timer for få midler. Hvis man leder efter billige overnatninger i London kan man kigge på AirBnB eller Couchsurfer - her stiller private mennesker deres hjem til rådighed, hvor man oftest kan finde billig (eller nogen gange gratis) overnatning.


Cykel og shelter-ferie i Danmark

Et andet bud på en budgetvenlig ferie, er at udforske det ganske danske land på egen hånd. Hop en tur på cyklen med teltet på ryggen og oplev, hvad den danske natur kan byde på. Der er nemlig en helt fantastisk natur i Danmark, som mange ofte ikke udnytter fordi de har travlt med at flyve i alle kompassets retninger. I Danmark har man den udsøgte fornøjelse af, at kunne sove i naturen under kommunale shelters. Man kan booke dem hjemmefra, og derigennem altså planlægge sin rejse gennem den danske natur. På den måde spare man både penge, men belaster heller ikke miljøet, da man ikke bruger benzin eller andre skadelige elementer til at nå frem sin destination. Så et budgetvenligt bud på en ferie er en cykel-shelter-ferie i Danmark.


Budapest er Østeuropas Paris med lave priser

Hvis man er til noget lidt mere storby-agtigt, end cykelferie i Danmark, men alligevel har besøgt London - så er Ungarns hovedstad Budapest måske et besøg værdigt. Byen er kendt for sin flotte arkitektur, mange broer og vilde natteliv. Der er mange billige afgange i løbet af sommeren til Budapest, og det er også muligt at leve relativt billigt i Ungarn. For lønningerne i Ungarn er nemlig i den lavere ende af EU-standarden, hvilket også afspejler sig i prisen på fødevarer, overnatninger, restauranter og lignende. Budapest er en storslået by med både historiske, kulturelle og moderne værdier i byens atmosfære, og helt sikkert anbefalelsesværdigt som sommerferiedestination.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x