Shopify webshop løsning

Shopify webshop løsning

18. sep 2018

Shopify er en af de mest populære løsninger når det kommer til e-handel og e-commerce. Shopify tilbyder hostede webshop-løsninger for en fast abonnementspris, de tilbyder tre forskellige størrelser af abonnement, som kan vælges efter behov. Udover det faste abonnement tager Shopify også et mindre gebyr, for hver transaktion de enkelte webshops foretager gennem deres betalingsplatform. Med en af Shopify’s abonnementsløsninger, har man et godt grundlag for en velfungerende og køreklar webshop.

Ønsker du at starte din egen webshop, men ikke rigtigt kan beslutte dig for hvilken platform man skal vælge, er Shopify det helt rigtige valg. Shopify kræver nemlig ikke at du har købt din egen server, og som udgangspunkt heller ikke domænenavn.

Det anbefales dog at du køber dit eget domænenavn ved en tredjepartsudbyder og forbinder dette med din Shopify webshop. Hvis dette lyder skræmmende, eller du blot ønsker at lade professionelle håndtere alt det tekniske, tilbyder webbureauet Eagle Media Shopify løsninger. De kan guide dig gennem hele processen, og stå for opsætningen og udviklingen af din nye webshop.

Er du allerede ejer af en webshop på Shopify’s e-handelsplatform, eller en af de mange andre løsninger som findes, kan webbureauet Eagle Media, også hjælpe dig her.


Shopify, Facebook og andre sociale medier

For rigtigt mange kommende webshop ejere, kan Shopify være det helt rigtige valg, da Shopify er ekstremt brugervenligt, og optimeret til integration med en Facebook side, samt alle Facebooks andre e-handels- og markedsføringsværktøjer. De tilbyder sågar også en Facebook Messenger integration, som tillader at sælge produkter direkte, gennem Facebooks Messenger applikationer.

Udover sammenkobling med Facebook business, kan Shopify også kobles sammen med andre salgsplatforme. Heriblandt er giganter som Amazon.com og eBay, eksponering på platforme som disse, er noget af det som gør Shopify til en af de mest alsidige platforme på markedet, og er noget af det som gør at mere end 600.000 webshops anvender Shopify, og at der er blevet solgt for mere end $72 milliarder dollars gennem deres platform.


Shopify & fysisk butik

Udover at tilbyde løsninger på et kæmpe stort udvalg af online platforme, tilbyder Shopify også betalingsløsninger til fysiske butikker. Shopify tilbyder nemlig også deres POS(Point of Service) ydelser, som er en betalings applikation, som kan anvendes på både tablet eller smartphone. Dette betyder at hvis man både har en webshop og en fysisk butik, kan disse kobles sammen, hvorved man undgår at have en traditionel dankort terminal, men blot kan tage imod betalinger direkte gennem en telefon, tablet eller en tilpasset terminal, mens kunden står i butikken. Der findes næsten ingen fysiske butikker den dag i dag, som ikke også har en webshop, som tillader dem at sælge deres produkter døgnet rundt, på alle ugens syv dage.


Fremtiden

Da Shopify er en af de mest anvendte webshop platforme på markedet, hvilket sikre at der jævnligt kommer opdateringer til deres systemer og funktioner, såvel som sikkerhedsopdateringer, som sikre at din webshop og dine kunders data er i sikre hænder. En anden vigtig gode ved at anvende en populær platform som denne, er at hvis der opstå fejl eller sikkerhedshuller, går der aldrig lang tid før disse er udbedret og lukket.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x