Når iværksætteri giver potte

Når iværksætteri giver potte

152visninger 0 svar | 24. maj 2019

Iværksætteri og det at starte sin egen virksomhed er de seneste år blevet populært og ikke mindst et yderst omtalt emne. Det gælder både i danske hjem, men også medier og politikere snakker mere og mere om det at være iværksætter. Èn af de unge danskere, som i den grad har fået stor succes som iværksætter, er Mads Andreas Olesen. I 2019 fik han sammen med ni andre unge danskere en placering på en Forbes eksklusive liste over europæiske talenter under 30 år. Hvert år kommer nye unge på forbes liste, og det er en stor anerkendelse og et skulderklap til de få iværksættere, som i sidste ende får en placering på denne liste. Det er en liste, som de fleste kun tør drømme om at blive placeret på. For danske Mads Andreas Olesen blev 2019 året, hvor det blev en realitet og absolut heller ikke uden grund. Mads Andreas Olesen har en række iværksættervirksomheder bag sig, og i dag er han partner i energiselskabet Blue Energy og deler ud af sin viden indenfor det at drive virksomhed og iværksætteri.


Grøn strøm fik Mads Andreas Olesen til tops

Mads Andreas Olesen har på trods af hans unge alder allerede flere virksomheder bag sig. Han begyndte som iværksætter, da han i gymnasiet i en alder af 17 år startede sin første virksomhed. Det var da også en af hans tidligere virksomheder, som fik ham i kontakt med Blue Energy, hvilket er en virksomhed der sælger strøm. I dag er Mads Andreas Olesen partner i Blue Energy, og det var da også hans arbejde med grøn strøm, som danskerne kan forstå, der har fået ham helt til tops og givet ham en placering på Forbes eksklusive liste. Det er heller ikke bare hvilken som helst strøm, der har fået Mads Andreas Olesen til tops. Blue Energy sælger grøn og klimavenlig strøm til forbrugerne, som ovenikøbet er til at forstå. Det har nemlig være vigtigt for Blue Energy og Mads Andreas Olesen, at strøm var til at forstå. Mange danskere synes, det er forvirrende og kompliceret og aner nogle gange heller ikke, hvad det er for noget strøm, der fiser ind i hjemmet. Blue Energy vil derfor bidrage yderst positivt til en grøn omstilling i Danmark og de danske hjem, og her er strøm et enkelt sted at starte, men som virkelig også batter for klimaets skyld.


Inspiration og råd fra den erfarne

Hvis du er en af de mange danskere, der går og drømmer om starte dit eget, kan det være en hjælp med inspiration og gode råd fra en som Mads Andreas Olesen. Han har trods sin unge alder mange års erfaring og er strøget til tops på rekordtid med udelukkende disciplin og hårdt arbejde. Mads Andreas Olesen deler i dag ud af tips og gode råd til alt mellem himmel og jord, som er relevant for dig, der drømmer om at være iværksætter, eller som allerede er det. Du skal gøre dig dine egne erfaringer, men hvis du kan lære af andres, hvorfor så ikke gøre det?Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Når iværksætteri giver potte
x