Kom på fodboldrejse til Spanien

Kom på fodboldrejse til Spanien

27. aug 2018
Er du bidt af spansk fodbold og drømmer du om at komme tæt på den autentiske fodboldstemning blandt hujende dedikerede fans? Om de så råber “¡Visca Barça!” til Barcelona kampe, “¡Hala Madrid!” til Real Madrid kampe eller “¡Amunt Valencia! til Valencia CF kampe, er du garanteret en skøn fodboldfest med de lokale krydret med skønne kulturelle oplevelser under sydens sol.  

Oplev legendariske La Liga kampe på tæt hold
Hos fodboldrejse.nu kan du få billetter såvel som sæsonkort til alle de store spanske fodboldkampe. Vi har billetter både til giganterne som Barcelona og Real Madrid, såvel som de lidt mindre fodboldhold, hvor du bliver garanteret en ekstra autentisk lokalstemning. Er du for eksempel glad for Sevillas hold, kan du få sæsonkort og komme ned og se så mange Sevilla kampe du orker, samtidig med du suger den lokale kultur til dig, og får oplevet de nærliggende byer. 

Spanien har et effektivt fly- og togsystem, som gør det nemt og fleksibelt at rejse som turist, såvel som fodboldfan. Med disse kan du komme direkte til din destination, og har samtidig rig mulighed for at udforske det spanske land. Selv hvis du kun har få dage i landet, er det let både at få oplevet historiske storbyer, hyggelige landsbyer såvel som billedskønne badestrande på én og samme rejse. 

Bliv revet med af stemningen
Blot få timer med fly fra Danmark og så står du midt blandt spanske omgivelser, vidunderlig natur eller unikt kulturliv. Hvad end du vælger Barcelona, Madrid eller en helt anden by, er der en helt særlig stemning i byerne, op til en større La liga kamp. I Barcelona plejer man at sige, at man ikke behøver at have set fodboldkampen, for at vide hvem der har vundet. Der bliver enten hujet på gaderne, eller drukket gravøl i kor. Uanset hvad resultatet er, er der en særlig fællesskabsstemning i disse ‘fodboldbyer’. I Madrid kan du både opleve Real Madrid eller Atletico de Madrid kampe, og du er altid garanteret en stor, fantastisk fodboldfest.

Nyd de spanske strande og den eksotiske kultur
Når du har set kampen og oplevet byen, kan du hoppe på det næste tog, og få oplevet det skønne spanske landskab. Hvad end du rejser rundt i det sydlige eller nordlige Spanien, har du et hav af skønne badestrande at vælge mellem, skønne vandreområder og en helt særpræget spansk natur. 

I det nordlige Spanien kan du, udover legendariske Barcelona kampe, opleve storbyen og de nærliggende kystbyer. Her vil du få et mix mellem spansk og katalansk stemning, smage autentiske vine og blive betaget af Gaudí’s berømte bygningsværker.

Vælger du at tage til det centrale Spanien, kan du opleve hovedstaden Madrid, hvor du kan se de verdensberømte Real Madrid kampe. Derudover kan du opleve historiske pladser og bygningsværker, og blive fanget af det travle storbyliv. Blot to timer derfra, finder du historiske Valencia, hvor du vil opleve en lokal spansk stemning og kan nyde skønne sandstrande. Det er også herfra den traditionelle spanske ret, Paella, har sin oprindelse.

Går turen til det sydlige Spanien, vil du opleve nogle af de ældste byer i Europa. Her vil du støde på velbevarede historiske bygninger og små, hyggelige gader. Tager du for eksempel afsted for at se Sevilla kampe, kan du opleve både den verdensberømte Plaza España og idyllisk kulturliv blandt majestætiske bygningsværker. I det sydlige Spanien finder du også et hav af eksotiske strande omgivet af skønne kystbyer. 

I Spanien finder du noget for enhver smag, så vil du som fodboldfan have en på opleveren, er der rig mulighed både for fodbold, sightseeing og solbadning i pragtfulde Spanien.

Er du blevet inspireret til at tage på en spænede fodboldrejse til Spanien, så bliv klogere på hvilke hotte kampe der er værd at opleve lige nu. Se mere på: https://www.fodboldrejse.nu/fodboldrejser/la-liga/

Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x