Hjemløse

Hjemløse

339visninger 10 svar | 16. feb
Jeg synes, det er helt fint, at man nu gør det sådan, at de hjemløse ikke kan sove på bænkene rundt omkring i dronningens København.
De må heller ikke sove på gaderne, så de sover nok nede i kælderrum eller andre steder.

Jeg tænker på, om kommunens spidser har medlidenhed med de hjemløse eller endda empati, siden de ikke mener at disse mennesker skal ødelægge sig selv ved at ligge på de hårde bænke uden hovedpude og dyne over sig.
Måske har de rare politikere været nede og snakke med de hjemløse og set, at det nok ikke er så komfortabelt at ligge på de bænke.

København er jo ved at blive lavet om. Man bygger og bygger, så jeg tror sandelig, at man har bygget et sted eller flere til de hjemløse med kost og logi, og det er DERFOR, man med de delte bænke vil fortælle de hjemløse, at de sket ikke behøver at ligge i al slags vejr og sove. Man har måske endda vist dem stederne, hvor de kan befinde sig i varmen hele døgnet rundt og sove i en dejlig varm ren seng. Jeg gætter på, at om kort tid står der små lejligheder til de hjemløse, og de er til at betale, skulle jeg hilse og sige.

Det er STENSIKKERT, at der er tænkt på dem, før middelklassen får deres byggeri gjort klart - har jeg ret? Eller hvad?

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Hjemløse
 •   16. feb Daniella L en god ide smiley

 •   25. feb Jeg forstår ikke rigtigt, hvordan man kan hjælpe velstående mennesker i TV med at istandsætte deres bolig, mens de hjemløse ikke engang kan sove på bænkene mere. Hvor er politikerne henne i deres tankegang ?

 •   25. feb Daniella L det har du helt ret i men du ved politiker mister jo jordforbindelsen ligeså snart de er valgt ind i folketinget smiley

 •   26. feb Ja, Leon, det er noget, jeg har skrevet om på Facebook. Jeg græmmes, hver dag, jeg ser de politikere hykle sig gennem et interview.

 •   26. feb Daniella L ja politiker er ikke hvad de var en gang smiley

 •   26. feb Jeg er en smule ambivalent overfor de "hjemløse" - jeg kunne ønske, de kunne sorteres, og hvad mener jeg så om det. For nylig så jeg i Lorry et interview med en "hjemløs", som selv har valgt, han kaldte det en livsstil, og jeg er overbevist om, at han ikke er den eneste. Og så har jeg ikke noget tilovers for Østeuropæer, beklager. Og dernæst synes jeg ikke om, at de "bor" på offentlige bænke, hjertepatienter og andre svage, har brug for hvile, og det kan de så ikke få, fordi der ligger en "hjemløs", som har indtaget bænkens fulde længde.

  Der er så meget, som er uretfærdigt i vores samfund, mere end nogensinde, jeg kan eksempelvis ikke forstå, hvorfor man samler ind til Afrika, når vi selv har så meget elendighed.


 •   26. feb Jetset Heeeeej og længe siden og jeg er sku med på at syge mennesker skal kunne side ned men der findes vel ikke så mange hjertepatienter og svage som går rundt om natten og ja jeg vil uden at blinke støtte en indsamling for Danmarks hjemløse smiley

 •   26. feb Nej, der går nok ikke så mange rundt om natten, men de ligger der jo også om dagen. Jeg støtter de hjemløse danskere, hvis jeg får en fornuftig grund til, hvorfor de er hjemløse, hvis de bruger alle deres penge på sprut og cigaretter, så beklager jeg, så har jeg ikke noget tilovers, vi ved godt, at vi skal betale husleje og bliver den ikke betalt, ja, så er det naturligt, at vi bliver sat på "gaden".

 •   26. feb Jetset jeg er sikker på at der desværre findes mange hjemløse og hvor lad mig bare kalde det for et system-svigtet dog tror jeg vi skal ud på gaderne for at forstå det også selvom jeg kender en del - hvis jeg kan finde dem smiley

 •   26. feb Ja, vi har da hørt en del mellem år og dag, nogle giver da udtryk for, at de hellere vil have "højt" til loftet end at være spærret inde i en lejlighed, der er altså en del, som selv har valgt, dem har jeg ikke behov for at hjælpe. Men dem, som er blevet hjemløse uden egen skyld, dem vil jeg gerne hjælpe smiley

Kommentér på:
Hjemløse
Søren H
Søren H (Kommerciel blogger)
Oprettet 17. nov
Søren H
Søren H (Kommerciel blogger)
Oprettet 13. nov
x