Fred

Fred

496visninger 4 svar | 3. apr 2019
Fred ctr Krig, hvad foretrækker du ?? - Dumt spørgsmål, helt afgjort.  Forudsætningen for at vi kan fungere i hverdagen er, at vi har fred omkring os, er i balance med os selv, har et godt netværk, vi kan trække på, en harmonisk familie, en god uddannelse, godt job vi kan leve af og udvikle os i, dejlig fritid med masser af interesser, have et godt helbred, så skulle forudsætningen være den størst mulige forudsætning, at du kan skabe fred og harmoni omkring dig, have et overskud og give kærlighed til dine medmennesker.

Modsat har du skarpe sten, krus, splinter og andre urenheder i "maskineriet", så er der en stor sandsynlighed for, at du er den, der kan skabe krig, du er fyldt til render med urenheder og jeg vil anbefale, at du gør noget ved det, det er en spidsbelastning, som faktisk kan føre til en alvorlig sygdom.

"Alt hvad vi er, er et resultat af, hvad vi har tænkt. Hvis en mand taler eller handler med ondt i tankerne, vil smerte følge ham. Hvis en mand taler eller handler med en ren tanke, vil lykke følge ham; som en skygge, der aldrig forlader ham."
Buddha (563-483 f. Kr.)

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Fred
  •   3. apr 2019 Den man er i dag er resultatet af ens liv - så lever man et skod liv så er sandsynligheden at det forsætter. En limbus som er svær at bryde ud af og kræver store kræfter og selvindsigt, fremadrettet indsigt.

    Folk uden krig omkring sig har en større tærskel og vil med garanti ikke bruge voldelige metoder, men prøve den diplomatiske. Men selv den uden krig omkring sig har en tærskel - forskellig fra menneske til menneske. Ens grænser udfordres. Så er der dem som lever af krig som "udvikler krig" af egne interesser -eksempel USA kan ikke undvære krig da deres virksomheder i den grad lever af at sælge våben. Fred har en omkostning.


  •   3. apr 2019 Meget kloge og dybe ord Jetset, tak for dem.

  •   4. apr 2019 Ja men jeg tror jeg vil spidse nogle bambuspinde og forsvare mit territorium (det lille univers) nej spøg til side jeg tror jeg er på rette vej om ikke politiske så rent menneskeligt render nok snart rundt i en kjole og med en blomst i håret - så jo fred er bare skønt smiley

  •   4. apr 2019 Jamen, så vil jeg glæde mig til dit næste profilfoto, sommerkjole med blomst i håret ikke mindre end fantastisk smiley

Kommentér på:
Fred
x