Derfor bør din baby have en babynest

Derfor bør din baby have en babynest

18. sep 2018

Hvis du er gravid eller netop lige har født, har du måske stødt på ordet ”babynest”. Måske ved du ikke helt hvad det er, måske ved du. Det kan være at du i forvejen har en babynest, eller måske overvejer du at købe en. Men inden du kaster dig nærmere over det, vil du rigtig gerne vide, hvad sådan en kan gøre for dig og din baby.


En babynest har det formål at skabe tryghed og hygge omkring babyen. De fleste modeller har en snor i pølsen, som gør det muligt nemt at stramme den ind / løsne den, afhængigt af babys størrelse. Den omklamrende pølse på babynesten giver tryghed og ro, når barnet skal sove til middag eller når barnet skal sove igennem om natten.


Har du problemer med at få dit barn til at sove om natten, vil du opleve at problemer bliver væsentlig mindre med en babynest. Sagen er nemlig den, at i 9 ud af 10 tilfælde sover babyen ikke godt fordi, at barnet ikke er tryg. Det er nødvendigvis ikke din skyld, men baby er for kort tid siden kommet til verdenen – her er stort, lyst og koldt. Alle tre ting, som er nøjagtig modsat i forhold til moderens mave og derfor kan baby meget hurtig blive utryg. Det er derfor vigtigt at skabe hygge og ro omkring babyen, hvilket en god babynest er med til.


Ud over at skabe tryghed og ro, vil du opleve øget sikkerhed, da babyen ligger mere sikkert og ikke kan trille ud over pølsekanten. Du kan derfor ligge din baby ned i en babynest med forventningen om, at her bliver baby altså liggende. Du kan derfor ligge den ind i sofaen, når du og din mand fredag aften sidder og ser TV. Du kan lade babyen ligge i den lille rede i sofaen og kan hygge med babyen indtil at baby sover. Trygheden ved at have babyen ved siden af er både godt for moderen såvel som baby. Når babyen sover vil den føle tryghed og ro ved at høre moderens stemme og du vil opleve at din baby sover væsentlig mere tungt end, hvis du forlod babyen i en tremmeseng udstyret med en babyalarm.


Når du surfer nettet rundt for at lede efter en babynest, vil du med meget stor sandsynlighed også løbe ind i ord som babyrede eller sengeformindsker. Både babyrede og sengeformindsker er nøjagtig det samme som en babynest – kært barn har bare mange navne.


Hos Mammashop.dk finder du et stort udvalg af babynest og tilbehør til din baby. Udvalget spænder stort og du vil med de +25 forskellige varianter med stor sandsynlighed finde en model som netop passer til dine behov angående funktionalitet, design, kvalitet og pris. Her er noget til enhver smag.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x