4 tips til hudpleje

4 tips til hudpleje

18. sep 2018

Her finder du 4 uundværdlige tips til dig og din hud

For at din hud får den fulde ideele effekt af dine hudpleje produkter er det vigtigt at følge disse trin

 

Trin 1. Rensning

Rensning af huden er det vigtigeste fundament for en perfekt hudpleje. Der fjernes ved rensning urenheder, fedt, talg og porerne åbner sig, så huden kan modtage de vigtige nærringsstoffer fra hudplejeprodukterne. Med en scrub fjernes død hudceller og udseendet af din hud forbedres. Du kan finde dine scrubs her

 

Trin 2. Blødgøring

Blødgøring af huden er vigtig for at gøre huden mere klar efter rensning. Ved blødgøring tilfører man huden værdifuld fugtighed og justerer huden pH-værdi, så huden optager flest mulige essentielle næringsstoffer fra dine plejeprodukter. Til blødgøring kan man med fordel gøre brug af en Skin Tonic, find dine skin tonics her.

 

Trin 3. Pleje

Hudpleje produkter bruges til at forsyne huden med essentielle næringsstoffer. Tilførelsen af stoffer forbedrer huden og aktiverer celle regenereringen, som gør at huden holdes sund og frisk. Find dine hudpleje produkter på www.skiin.dk.

 

Trin 4. Optimering

Har du sensitiv, tør eller uren hud kan du med fordel bruge en specialcreme til din specifikke hudtype. Du kan finde alle disse produkter her

Men HUSK hudpleje er ikke en eksakt formel og man vil reagerer forskelligt på diverse cremer og mærker man bruger. Derfor anbefaler vi dig altid at gøre det der virker for dig.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x