{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Politik.
 • #1   9. jan Jeg synes så, at det er godt, at partier kan arbejde og stemme sammen om visse ting. Alt andet vil være tåbeligt. Selvf. skal DF og S og alle andre da arbejde sammen. Nogen ser så rødt når det sker. Det er så sket i flere år. Heldigvis. Mange gange til skade for den almindelige befolkning. Desværre. Men, at nogle S medlemmer vil frasige sig dette, fatter jeg så ikke. Det er lidt skræmmende, at de ikke vil se deres eget moderparti i øjnene.

 • #2   9. jan Jeg er så vist nok multipolitisk og vil ikke låse mig fast i en bestemt farve. Jeg er vist til hele paletten.

  . Der er noget godt i alle partier. Kunsten er så at finde sammen. Det gør man så ikke med skryklapper på. Det har S og DF efterhånden fundet ud af. Godt nok. Også Alternativet kan se vejen frem. Så mangler vi lge resten, både Enhedslisten, Venstre, Konservative og LA. KOM NU.


 • #3   9. jan Ahhh de konservative er nu ikke de værste - men ellers er der noget om det, du skriver

 • #4   9. jan Venstre er mere konservative end de konservative.


 • #5   9. jan Muligvis - men ikke på den rigtige måde

  Godt nok tænker de konservative i penge
  - men de er mere socialt bevidste end de øvrige højrepartier -- og også miljøbevidste --- men de får det jo ikke ført i gennem, når de sidder med resten af højrefløjen ----- nok også derfor partiet bliver mindre og mindre eller færre og færre medlemmer


 • #6   9. jan Undtagen Brian Mikkelsen - ham har jeg aldrig kunnet døje

 • #7   9. jan Lagde mig på sengen, men kom så til at tænke. Fra tidernes morgen er vi blevet født uden en politisk tanke. Kun tanke på modermælk og overlevelse i denne verden. Ingen viden om verdenen udenfor. Moders bryst var nok. Årene går og vi bliver langsomt påvirket af forskellige faktorer omkring os. Det være sig politisk, kulturelt og menneskeligt. Vi danner os. Vi former os. Grundlæggende er vi jo ens. Som børn ser vi ikke forskel på køn og hudfarve, men det opdrages vis så til gennem årene. Nogen bliver så måske racister andre humanister? Tjah! Det vigtige må være, at vi alle når sammen i fremdrift. I forståelse. Hvorfor går folk og dræber hinanden? Hvad opnåes derved? Intet. Absolut intet. Der kommer jo altid en ny. En ny lystmorder, en ny terrorist, en ny jalousiv ægtemand eller en forskruet teennager. Våben kan købes alle steder, hvis du har kontanter. Det kommer vi nok aldrig til livs. Desværre, men det er nu menneskabt! Hvem dræber hvem? Hvem startede? Tænk på Biblen. Lige siden har det været sådan. Menneske dræber menneske.
  Intet land vil nedjustere våbenbrug eller krige. Ej heller Danmark, som er gået fra en forsvarsnation til en angrebsnation.
  Religionskrige? Ja, de har der været siden dag 1.


 • #8   9. jan Jeg har aldrig forstået det der med at gå hen i kirken og få sine synders forladelse

  og så kan man gå ud bagefter og synde videre

  De der hellige, de mener
  at vil alle sammen synder hele tiden


 • #9   9. jan Apropos konservativ - jeg så lige programmet Kender du typen --- og personen de skulle gætte, viste sig at være konservative Søren Pape -- og Der var ingen bøger i det hus --- men han havde masser af julepynt

  Men INGEN BØGER det havde jeg nu ikke forestillet mig, en politiker, der ikke har bøger stående.


 • #10   9. jan For at vende tilbage til lidt højere oppe, så kan jeg ikke rigtigt afklare med mig selv, hvad jeg mener om at S og DF stemmer sammen. Det hævner sig i den sidste ende, for det giver flere stemmer og mandater til DF, og færre til S.

  På den anden side kan jeg godt forstå, at hvis det kan lykkes af forhindre nogle sociale nedskæringer, at så henter S stemmerne hvor de er at finde. Men slutresultatet er at DF får mere magt, så i sidste ende kommer det til at betyde endnu flere nedskæringer og skævridning af samfundet.

  DF er et forbistret udspekuleret populistisk parti, og den har de regnet rigtigt ud.

  Jeg svæver mellem SF og Enhedslisten. SF fordi det er den politik, jeg går ind for, og Enhedslisten fordi det er de eneste, der står fast på deres sociale principper.


 • #11   9. jan for det giver flere stemmer og mandater til DF, og færre til S.

  Ja det tror jeg desværre du får ret i Alis


 • #12   10. jan Det virkede ved sidste valg, hvor DF blev det største parti på højrefløjen. Da havde de også under valgkampen travlt med at være "gode venner" med venstrefløjspartierne.

  Det er bluf!

  DFs mål er at nedbryde velfærdssamfundet for at slippe billigere i skat, men hvis de siger det rent ud, så får de ingen stemmer, for det er ikke det, danskerne vil.


 • #13   11. jan DF = Dansk Fup.

 • #14   13. jan Nu er Claus Hjorth jo blevet forsvarsminister. Så sidder han ikke på pengetanken længere. Næ, nu skal forsvaret opruste for flere milliarder. Hvor er det typisk!

 • #15   16. jan De er altså også dumme i hovedet, den regering. Der mangler politibetjente
  ---- men de vil absolut bruge en masse tid på at bygge en ny politiskole i Herning ( og nu snakker de radioen om, at det vist er noget med en vennetjeneste )

  I stedet for at bruge nogle af de lokaler, der allerede findes i andre byer - tidligere militær kaserner f.eks. --- MEN det ville jo være oplagt, tænker jeg
 • #16   16. jan Ja! Fredericia kaserne er helt oplagt, og ligger vel centralt.

 • #17   16. jan Ja det ligger da meget centralt i Danmark

 • #18   17. jan Bertel Haarder stiller alligevel op til næste folketingsvalg!

 • #19   17. jan Det skal ikke undre mig, om Løkke har været efter ham, om Løkke har tænkt:
  Her er én, der kan score stemmer til vores parti --- ham skal vi holde fast på
 • #20   17. jan Jeg kan nu godt lide ham

 • #21   17. jan Jeg går ud fra du mener Bertel Haarder

  Og han har været meget "på" i medierne efter det blev aflyst med den stilling i Sønderjylland

  Det sympatiske ved ham er, at han siger det, han mener --------- og ikke bare det, som han tror de gerne vil høre ham sige på det givne tidspunkt


 • #22   i dag kl. 01:29 Når Enhedslisten i maj holder årsmøde, bliver det lidt anderledes end normalt.

  Partiets hovedbestyrelse har ifølge DR nemlig besluttet sig for, at kvinderne skal i første række, og dermed vil der kun være kvindelige talere, dirigenter og oplægsholdere.

  ”Alle talere, indledere og dirigenter på årsmødet i 2017 skal være kvinder,” fremgår det af et referat fra et hovedbestyrelsesmøde afholdt i december.

  På årsmødet vil det således kun være kvinder, der kan holde oplæg til workshops, indlede debatter, være ordstyrere og lignende. Mandlige medlemmer kan dog stadig få lov at gå på talerstolen og give deres meninger til kende i alle de politiske debatter, når de indledende ord er sagt.


Kommentér på:
Politik.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside