{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kvinde Tanja 20

7.342 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen fotoprofil er oprettet og stemt ind. Opret din egen fotoprofil

Tanja J
Kvinde | 30 år | Oprettet: 8. aug 2011


Kvinde Tanja

Alder:
20
Bemærkninger
Hey alle derude.

Jeg er en frisk pige på 20 år, der har mange jern i ilden, jeg går på skole på Elsesminde Produktionsskole, hvor jeg går på Dyr og Øko, hvorefter planen er STU, jeg vil gerne være dyrepasser. Jeg har forude disse 2 gået på Mølkærskolen, Nyborg Heldagsskole og Skårupskolen.

Jeg er født i Svendborg, og er halv svensk/halv tysk, og er vokset op i delvis Munkebo og Seden, jeg er lige flyttet over på den anden side i en 30 kvadrameters i Seden Syd. Jeg er jomfru i tegn, da jeg er født d.12.september 1993.

I min hverdag har jeg en pony, og 6 fugle jeg tager mig af, samt løber, og dyrker badminton om fredagen. I weekenderne har jeg hveranden weekend vagt, hvor jeg passer dyrene på min skole. Men kan også klemme en fridag ind, og er det en af dagene i weekenden, kan jeg godt blive i sengen så længe så muligt, når jeg endelig kommer op, bliver det hyggetøjet der bliver taget frem, også står resten af dagen bare på total hygge.

Jeg elsker, at rejse og eksperimentere med mad, samt være kreativ og aktiv. Jeg er ingen party type der går i byen hver weekend, men er ikke så kedelig, at jeg ikke gør det, men det er måske 3 gange om året max. Nu tænker du, at jeg er en kedelig type, men tro om igen, jeg elsker spænding og udfordringer, hvor noget af det bedste jeg ved er, at stå på en sort pist på en skibakke. Ligeså ivrig jeg kan være efter aktion, ligeså nede på jorden kan jeg være. Jeg er nemlig også en stille og rolig pige, med humor og et godt humør.

Jeg har tidligere været elitesvømmer, og har 5 gange været på ski i henholdsvis Norge og Sverige, samt har været på ferie i Spanien, Italien, Bulgarien, og Tyrkiet, samt har været på klassikeren Bornholm. Drømmerejsen er USA.

Jeg ville gerne være model, men ingen har endnu haft interesse i, at bruge mig, mener ellers, at jeg har noget andet, at tilbude som de andre ikke har, nemlig en helt anden form form model, da jeg hverken har højden osv. Dog mener jeg, at der også er plads til de skæve som mig, som ikke passer ind nogen steder i modebranchen, man bør jo tænke på, at der findes mange forskellige piger derude.

Min type er en svensker type med blå øjne, og lyst hår, samt må gerne være pæn, at se på. Men dukker der en prins op, der ikke har det, så snupper jeg vedkommende, da det altid vil være personligheden der tæller. Vis der er mere, der vil vides derude, så spørg hjertens gerne, jeg er frisk på et hvert spørgsmål, dog er der vise spørgsmål jeg ikke vil give svar på.
Kommentér på:
Kvinde Tanja
Annonce